Заповядайте: 
Няма да ми дойде в повече, че съм
Но пък се събуди в 7 часа и реших да го заведа да го боцнат за изследванията. Урина неможах да събера, та ще ходя да дам когато събера...В лабораторията казаха де не мъчим децата да стоят гладни...Но Ангел го заведох що годе гладен, последно цока в 5,30 ...Лаборантката беше без ръкавици, омаза се цялата в кръв...лошо впечатление ми направи...
... Така се радва като ходи, че направо и на мен ми е кеф....
После стана в 7.20, а аз чак сега сядам да пия кафе 
Но аз и никога не съм била организатор, а само изпълнител, та не се бутам. Само ако ще искат много пари ще мрънкам

, чак се чудя, тъкмо беше минал в един режим по веднъж на ден по обяд и сега пак двуразови изпълнения......, но щом го кефи, да спи....
. При нас разрешиха поради ужасното състояние на дюшеците, който иска да си донесе друг, а като приключим да си го вземе...Все пак 4-5 години детето ти ще е там, а и не само твоето, не са ли съгласни родителите за нещо освежаващо, ние цял ламинат сложихме, че събрахме по около 70 лева на родител, а и останаха пари и за други неща......Не знам, ако не са проблем парите, може да направите едно доброволно освежаване на помещението....Да, а най-добре, ще е ако успеете да я преместите в друга градина, но при проблемите с местата, как ще стане.....освен с яки връзки...
.
А тя е все още с разстройство, но поне не повръща. 

Божидар ме събуди с викове "Мамоо,мамоо, пусни ми Картън нетВорк в 3,30
и си завий корема,че си гола" > Добри деца, вко да го правиш. 
сега заспа за 5 минути, дет обикновенно не ни се случва...
Явно шопинг туровете я уморяват доста
. Просто е много трудно и отбягвам, явно на мацките им е заложено и от малки обичат да са на шопинг
.
Не че смятам, че градината може да направи гений, напротив, просто очевидно милото отношение на учителките беше сторило много повече в случая. Препоръчани теми