Габи вече си има сестриче, нека всяко АПРИЛче си има някой такъв да обича

• 32 221
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Всеки път като се уговорим за среща и Вики е в зъбоникнеща криза. Омръзна ми вече. Днес през цялото време беше навряна в мен. Качих снимки от днешната среща: http://www.snimka.bg/?album;aid=543497 Почнах да ги надписвам, ама не се запомни и се изнервих, то вече всички се знаем, та изненада няма.
Снощи беше ад-буди се през 15 мин, от 1 до 5 спа отгоре ми или завряна в татко си. Вечер нищо не яде, а на яслата казват, че яде и, че е весела. От няколко дни има необяснимо разстройство-само сутрин и вечер и понякога нощем Close Направо не знам вече какво да давам за тези зъби. Довечера ще й дам Панадол. Предните вечери спа при майка ми и освен, когато е имала разтройство през нощта си е спяла добре, будила се е 2-3 пъти и заспивала лесно с чай. Явно проблемът е при нас. Цяла ноща съм мислила защо е така.

# 586
Да почерпя за моя юбилей!

# 587
Скъпо Мименце, Честит ти Юбилей! Добре дошла сред водещите 3-чици! Simple Smile -много си е готино даже!  Laughing ще видиш! Wink Бъди все така прекрасна, мила и нежна с тази запомняща се лъчезарна усмивка! Нека всичко,което те вълнува се превърне в реалност! Нека всички,които обичаш, бъдат близо до теб!Бъди Щастлива!!!  Hug

Вери,страхотни снимки!Много интересно наистина,защо така само при вас не спи малката?!- да не би да е много горещо в спалнята ви? Моята Бобка не търпи жега и точно така се будеше и тя, въпреки,че според мен не беше чак пък толкова топло но... вече спи с боди с къс ръкав под гащеризончето и на по-хладничко,всичко е ОК! поне за сега.
Поем, мнооого е сладък тоз малък Делон!!  Heart Eyes Страхотни снимки на страхотно списание!
Принцеске, Бобкиния конструктор от Хиполенд го взех, тя много го уважава.. едричък е,цветен, към 17лв. е!
Дано Алекс и Еми са поне малко по-добре в къщи  с всеки изминал ден !  Heart Eyes

# 588
 Hug
 Вчерашната варненска среща беше разкошна...редно е да си я повторим и следващата седмица  Mr. Green Мъничетата вече никак не са бебета...малки дечица и са тооолкооова сладкиии...нямам думи. Очарователни са!  Ето малко снимки и от мен, но са от телефон, защото отново си забравих фотоапарата, а и ...късно го извадих , та вери найс и силви ги има само в началото .... http://aprilki2009.snimka.bg/children/varnenska-sreshta-23-10-10.543497.21142804
 Миме, честит празник, желая ти здраве, щастие, късмет и успех в начинанията и .... много много поводи за усмивки!
 Еми и Алекс  Hug Hug Hug
 Абрикотин  Blush smile3525....а снимки на бобката  Mr. Green
 Ставам да си издомакинствам каквото си имам за домакинстване, че след следобедният НИ сън да поизлезем  Crazy
 Щастливам съм , че ви познавам момичета, някои само виртуално, други реално, но съм щастива че попаднах в този форум и в тази темичка  Hug ... нещо ми е обичливо от сутринта ...

# 589
Честита годишнина и от мене Миме! Да си жива и здрава и много обичана  bouquet

Деси,твоето предложение го подкрепям с две ръце Peace София Рая може с часове да си играе.Голяма е занимавка,чак на мене ми е интересно Embarassed

Вери,айде да и излизат зъбките вече на малката чаровница,че се измъчи много,пък и вие покрай нея Hug

Много хубава среша сте си направили. Истински ви завиждам за хубавото време. При нас от два дни е кучешки студ 5 градуса,не се трае ви казвам. Направо не знам,каква зима ни чака и какво ще го правя това дете вкъщи.Като е свикнала по много навън,сега вкъщи откача.А пък тук няма много детски центрове. Всъщност знам само два,но са ми малко далече. Ходим на гимнастика,ама тя е само 1 час на седмица. А бе здраве да е!

Нашата дивачка расте и става все по - ината. Не иска хич да яде. Апропо ядене, Жабче,как вървят при вас нещата?Дай ми малко надежда!

Иначе ми е голяма помощница Heart Eyes Умира да гледа,как готвя. Аз и давам от време на време да бърка манджите и откача от кеф. Вади и слага прането в пералнята и сушилнята,слага масата, а бе с две думи  на мама робчето Mr. Green

Имаме и вече малки успехи с гърнето. Слагам я всеки път след сън и почти винаги има нещо. И се почва една радост,охкане,ахкане,като не видели hahaha Реших да я почна бавно и без стрес и се надявам като дойде лятото,по топлото да го махнем съвсем. Ама както дойде. Хич не ми е първа грижа.

Много се радвам за малката Алекс,че всичко е минало добре Hug Много здраве от нас и целувки Heart Eyes

# 590
Миме, честит юбилей и от мен Hug!Бъди жива и здрава!Желая ти от сърце всичко най-хубаво на този свят!
Много интересно наистина,защо така само при вас не спи малката?!
Хич не е само при тях! Laughing
Вери, не сте само вие така, и Ния има много дълги периоди на ужасно спане нощем, ти си знаеш че не сте сами, де.Искам и на другите да кажа, че просто си има такива деца, на които всички неща им се отразяват повече!Аз съм сигурна, че си опитала всичко, само търпение ни е нужно, ще мине и това, ще го израстат! Hug
Снимките от варненската среща са разкошни, както винаги!Дечицата много са порастнали Heart Eyes, вече са си наистина големи човечета!
Благодаря на Деси и Абрикотин за предложенията за конструктор! Hug
Как ли са Ася ника и малката кукличка??Отдавна не е писала, дано всичко е наред! Rolling Eyes

# 591
Набързо влизам

Миме,бъди здрава,все така жизнерадостна и добронамерена.Пожелавам ти да си една уверена и много обичана жена и майка
newsm59  bigdance2  party023  Gift Tada bdbaloni newsm81

Срещата беше много хубава жалко,че аз изтървах по-голямата част от нея, он така ми се пада като забравям Blush Mr. Green

# 592
Честит рожден ден, Миме! Много здраве, любов и късмет във всичко!

# 593
  • София
Честит юбилей Миме,да си много обичана,ценена и щастлива,майка,жена и съпруга!

Ние сме добре,малко бяхме болни,на яслата си ревем както се и очакваше Confused
Вери дано й мине вече на Вики неразположението Hug
мара подробната възползвай се докато й е интересно Crazy Laughing
Играчки коледни още мисля,май ще е кола-някакъв вид newsm78 на Томи а а на кака Дени мисля монополи да подаря,ще и ма и дрешки,но на тях децата по не се радват Grinning
Еми чудесно е че сте вече всички Hug Praynig

# 594
Миме*, честит ти юбилей! Жива, здрава и щастлива бъди! И винаги така усмихната и лъчезарна! Целувки, и весело изкарване на празника!

# 595
Благодаря ви от сърце!   bouquet

# 596
Миме,
Честит рожден ден и от мен. Бъди здрава и много, много обичана.   bouquet

Варненки, браво на вас за срещичката. Снимките са много хубави.

# 597
Мименце, да си най- обичаната жена на света! 
                                  Честит юбилей!
  bouquet

# 598
Здравейте мили майчета ,
здравейте мили дечица,

Измина почти година откакто ние "избягахме " от форума , по ред причини и емоции,Слава на Бог ,приятни.
Знам,че нищо не оправдава отсъствието ни от приказните ви моменти като 1ви рождени дни,прохождане ,проговаряне .....но тайничко и горещо се надяваме да ни приемете отново сред вас.Имам толкова мили и топли спомени от общото ни бременеене и последващите незабравими мигове. И аз и Борис Ви молим за извинение:)Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile
Честито на всички за хубавите поводи ,минали и настоящи !
Голяма прегръдка за всички ,които са преживели нещо неприятно.
Извинете ни ,но нямам възможност да изчета много неща ,назад и ще наваксваме в движение.

На кратко за Борис.
Все още се гледаме у дома ,кърмим се , Борис повтаря много думи и прави словосъчетания, храни се с всичко ,но с много ограничен прием на сол и захар, проходи на 1г и 2м.Прощапулник правихме на 24.05. ,хвана ролетка.Христианин стана на 10.10.2010.
Мисля ,че е това ....с 2 изречения:)

Много ни липсвахтееее.
Надяваме се ,да не отсъстваме повече
Целувки на всички

# 599
Оо! Маги! Добе се завърнала!!! Hug

Миме!!! нашето слънце на форума!!! честит рожден ден!!!!! Бъди все така лъчезарна, мила и усмихната! (Дори не се познавме реално, но от постове ти винаги грее), много здраве на теб и твоето семейство, много щастие в любовта, и всичко ,което пожелаеш да е по-много! Wink

Еми, радвам се ,че сте вкъщи! Алексче много е хубавка, на тати съненко ангелче!!! Heart Eyes Габчо май води засега парада! Mr. Green Много весело детенце! Много цунки и гушки  Hug

Поем-чеее.... Нямам думи просто! Толкова е красив Сами!!!!! Heart Eyes Crazy

Мара Подробната! Да я нацункаш от мен, на мама робчето hahaha

Вери, за снимките не съм забравила, обаче пиша от лаптопа на мъжО, а моя комп стои в залата за танци. Като стигна до там, ще постна снимки на новото ни гнезденце Mr. Green

Наистина, ася Ника отдавно не писала Thinking Драсни едни ред, миличка!

Общи условия

Активация на акаунт