Габи вече си има сестриче, нека всяко АПРИЛче си има някой такъв да обича

• 32 233
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
  • София
 Мама Еми и бебка са си вкъщи, добре са, малката се възстановява от операцията. Сигурна съм, че и Еми скоро ще се включи да пише. Запазили са яйчника, но ще се наложи друга операция по-късно за проблема, който са открили.

# 571
Слава Богу!  Heart

# 572
Аила, благодаря, че ни писа!Ако се чуеш пак с Еми, предай й много  Hug Hug Hugза нея и Алекс!

# 573
Боже,благодаря ти Praynig HugЕмили Алекс прегръдки за вас.  bouquet

# 574
Еми, бързо да се възстанови мъничката. След време само ти и по-големите у вас ще помните през какво сте преминали, за да расте до вас жива и здрава мъничката ти прекрасна Александра. ОСОБЕНО ТИ.  Hug (моля те, включи я и нея в подписа си вече, когато ти остане време за това  Praynig)
Олче, прекрасно заглавие си ни сътворила! Благодаря!   bouquet

# 575
Еми, много мина, малко остана! Важното е, че всичко е поправимо, кураж, ние сме с теб и готови да помогнем! Вие сте две героини!  bouquet

# 576
Смених заглавието, с това "чакане", някак си... все едно Габи все си чака сестричето... от болницата. Sad

И аз мислех, че трябваше да се смени.
И подписа на Еми да си допълни Peace

Направо се чудя, колко операции вече станаха, не можеше ли всичко наведнъж да направят да не се мъчи всеки път това мъниче Rolling Eyes

# 577
  • София
Емили, Алекс , имате цялата ни подкрепа и любов и ви изпращаме цялата си положителна енергия  Hug ! И се сетих да ти кажа , ако някой път ти се наложи да си с Алекс и няма кой да  е при  Габи, съм насреща - ще ги гледам двечките с Кари  у дома newsm06 . Аз не съм далеч от вас  през един квартал сме . Силно ви прегръщам и се радвам, че сте си у дома ! Алекс  е много красиво бебе !

# 578
  • Sofia, Bulgaria
Благодаря за забележката  Hug,оправих си подписа  Peace.Ще пиша по късно  Heart Eyes
ето малко снимки първата е от вчера когато се прибрахме от болницата, Габи как ни посрещтна
http://emiliarie.snimka.bg/family/decata-mi.543284

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 15:09 от Emilli Arie

# 579
Еми, страхотни снимки. Габка е голяма сладуранка, а Алекс е направо бонбонче. Много ми хареса снимката на Алекс с татко й как спят.

# 580
Привет и от мен  bouquet
Еми невероятни снимки пу-пу да ги насерът кокошките Габи е сладурче от всякъде има една снимка с рошава шапка и охилена ох направо ме разтапя с тази лъчезарна усмивка Heart Eyes а спящата Алекс със тати е уникална снимка Peace сладури от всякъде, всички да сте живи и здрави и да се обичате и от тук нататък само положителни емоции! Hug Heart Eyes

# 581
Еми, много мина, малко остана! Важното е, че всичко е поправимо, кураж, ние сме с теб и готови да помогнем! Вие сте две героини!  

Hug spoko fingerscrossed Flowers Sunflower

Мило Алексче, желаем ти бързо възстановяване! Нека в бъдеще всичо с теб и с твоето семейство бъде наред! Даваме ти всичката си положителна енергия, за да се пребориш лесно с несгодите и да се радваш на здраве, щастие и много обич от цялото семейство! Kissing Heart Flowers Bouquet  remybussi

П.П. Още вчеря щях да пиша, но връзката към сайта бе прекъсната. Ние сме долу-горе добре. Преси се бори от две седмица със сополки, които я давят вечер. За радост е само в носоглътката, няма Т, чисти са й дробовете. Хремата е продиктувана е от никненето на кътници и от напирането на кучешките. Лошото е, че е задна хрема, чието лечение ще отнеме дълго време.

# 582
sisely,Пробвай с клеева тинктура.На Ави много добре и действа за сополи.За 2-3 дни всичко се засуши и се оправи,а се влачехме 2 седмици.Сега съм решила и и давам един път дневно само,че през устата и така ще караме до пролетта.За имунната система.

Емили,много много разкошни снимки с прекрасни личица Heart EyesЦелувки за всички ви Hug

# 583
Еми, радвам се, че вече сте си вкъщи!Двете(трите) сестрички са прекрасни госпожици!Мъничката Алекс, отново ми се струва много порастнала!А ти как си със здравето, оправи ли се поне физически?Много  Hug Hug Hug

Ния и тя е със сополи, надявам се вече да й минава! PraynigАз давам вит.С, осцилококцимум ( май така се пишеше newsm78) и издърпвах сополките с бейби вак, дано да се оправи, че в сряда заминаваме и не искам да я оставям болничка.Отделно и аз се заразих от нея и сега и аз се тъпча с какво ли не.Кучешките ни пробиха вече всичките, останаха само последните кътници, но въпреки това няма промяна в ядене й и спането...е, нощем спи малко по- добре, но през деня ако докараме 2 пъти по 1 час е 6-ца от тотото. ooooh!

Кажете ми моля, който знае, какъв конструктор е подходящ за дете на годинка?Искам да купя на племенника ми за Коледа, но мисля да го поръчам от някъде, защото ще ми излезе по-евтино, искам да е с повече части, но да не са дребни и лесно да се сглобяват?
Мъжа ми и днес е на работа, излиза по тъмно и се прибира по тъмно, писна ми вече, очите не му виждам, да не говорим колко ми е самотно вкъщи сама, и времето вече си е хладно, не излизаме за повече от час- два навън....

# 584
Рая, ето това мисля, че е подходящо- дървен конструктор Eichhorn. Моите деца много му се радваха ( и радват все още). Wink

Еми, много сте ми хубави всички! А на Габчо да и изям шАколадовата муцунка! Спешъл на Алексче обаче много, ама много!

Общи условия

Активация на акаунт