124 Българки в лейбър моуд на Лейбър Дей в САЩ

• 31 043
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Мис Нели, съгласна съм с мнението ти, но има и нещо друго...ако тръгна да се извинявам не искам да отворя друг can of worms

Точно това имах предвид и аз, затова предложих да направиш едно subtle извинение, нещо като warm-up презент с някой сладкиш, куки трей или каквото там е възможно. Така хем няма да се извиниш, хем ще имаш възможност да се 'ридиймнеш' от греха, който си извършила  Laughing

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 06:28 от Лeни

# 676
   Здрасти на всички! От скоро започнах да ползвам форума още съм малко неориентирана. Thinking  Надявам се приемате и нови попълнения.
 Peace  Има ли някой от вас която да ми даде съвет относно болница и доктори близо до Mt Prospect, IL  , в сряда пътуваме от Мериленд за там ,местим се , и много бързичко трябва да си намеря доктор. Тукашните ми прегледи са на 2 седмици за sono, а като напредне още бременността ми казаха, че трябва да ходя всяка седмица  Sad

# 677
  • USA
h_angelova, добре дошла! Мога да ти препоръчам този доктор, много съм доволна, при него раждах аз и няколко мои приятелки.

# 678
Благодаря ти maimun77  Hug Като дойдем другата седмица ще се обадя в офиса да си направя час. Ти в Alexian ли ражда? Ходи ли на някакви класове по време на бременността? Може ли направо на лични да ти пиша?  Simple Smile

# 679
Маймун този доктор Хамериканец ли е или поляк? За нормалното раждане ли е?

# 680
  • USA
h_angelova , да, там раждах. Не съм ходила на класове. Може, разбира се на лични, ей сега ще си освободя пощата, че е пълна.
Мимето, да, американец е, ама те май всички американци са за нормалното раждане Simple Smile. А ти да не си раждала при Дочев, че той е известен с това, че прави само секцио Close.

# 681
Ох, това "Хамериканец" ми е страшно грозно, неуважително и....

Може би е на шега Миме , нищо лично, но да си кажа  Peace

# 682
Тандури, не бих се извинявала, но много тъпа ситуация, аман от простотии и хора със закостеняло мислене.

Бенс, в нашия няма изобщо фъндрейзъри, ама хич. Забелязала съм, че религиозните имат повече такива мероприятия, подозирам, че експлоатират вярващите, но пък са и малко по-евтини от нерелигиозните.

# 683
Маймун аз бях при един италианец Роберто Леви http://www.gottliebhospital.org/find_doctor/doctor_profile.cfm?seq_cntr=1174
Бях доволна от него, голям майтапчия  Peace за Дочев и аз съм чувала много Нехубави работи Confused
Ван сори мацка на майтап беше Wink

# 684
Тандури, не бих се извинила. Не смятам,че заради игрите на детето е нужно да се извиняваш. Никой не е наранен-поне физически, психически травми също не виждам да са от голямо естество. Просто тези родители имат друго виждане по въпроса  с въпорсните игри, така ако тръгнеш да се извиняваш трябва и за религията, и за месторождението и и за всичко което би могло да ги обиди. Стоп. Да си гледат работата.

# 685
Мерси на всички отговорили.  bouquet

Тандури, не става на въпрос да участвам, а да купувам разни (ненужни) неща.

# 686
  • Чикаго / София
Я Бенс хубаво подхвана темата за тези фъндрейзъри. Обяснете ми моля какво ще стане ако нито купя нещо, нито продам нещо? Нито имам време, нито енергия, нито желание да се занимавам с това.  А и нещата които се продават - не бих си купила по принцип. Нещо са ми неприятни такива мероприятия.  Тази година за пръв път се сблъсквам с това. 

Тандури, и аз не бих се извинила. В крайна сметка не сте знаели.

Миме добре сте се завърнали! как беше в Бг?

По темата за гнусливостта - не съм гнуслива- и обществени тоалетни ползвам, и в хотелите нямам проблем да се къпя и спя с техните завивки, и в самолет и Бг  влак съм използвала тоалетна.  Изобщо гледам да не си затормозявам допълнително ежедневието и с подобни мисли и страхове.

НЙ е супер. Има неповторим дух това място. Но не бих живяла там - не ми е приятно място за гледане на деца - малко зеленина и градинки. Но около Манхатън - Бруклин, Лонг Айлънд  - с удоволствие. Хареса ми това което видях като турист, всъщност, за постоянно местожителство не знам как е.

# 687

НЙ е супер. Има неповторим дух това място. Но не бих живяла там - не ми е приятно място за гледане на деца - малко зеленина и градинки. Но около Манхатън - Бруклин, Лонг Айлънд  - с удоволствие. Хареса ми това което видях като турист, всъщност, за постоянно местожителство не знам как е.

За духа съм напълно съгласна.Въпреки,че имам опит с различни държави,местенца..в НЙ,в частност Манхатън има нещо необяснимо за мен.Дали заради лудницата,шума,вечно бързащата тълпа или просто самата мисъл,че от този град започна нова страница в живота ми..не знам.
Не,не бих живяла там,но имам специални чувства към това място.

За околностите - Лонг Бийч с две ръце.Идеалното местенце за семейство през погледа ми и в мечтите.

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 12:13 от Madame vient de se connecter

# 688
Тандури, няма защо да се извиняваш, нищо не е станало Hug
Основната причина , Плами да спре да ходи на детска градина, беше в петък ще затворим в 12 часа , елате си го вземете и ако може баща му да дойде да боядисва в новата сграга, във вторник ще работим от 10 до 3, обяда се осигурява от родителите и т.н.  . На Мария и прикипя и си обра крушите, щото аз работя и събота и неделя. От 18 октомври е на ново място , дано за по- добро

# 689
  • usa
понеже се смята за задължително да коментирам всички религиозни теми повдигнати в темата(  Mr. Green ), да си кажа и аз въпреки, че ще повторя всички вече изказали се. тандури, така и не разбрах за какво намираш необходимо да се извиняваш  Thinking. дали ли са ти книжка с правила, в която пише, че е недопустимо да се носят предмети от демонично естество на територията на балетната школа? нито е възможно да си запозната в всички малоумни предразсъдъци на религиозни маниаци от всевъзможни видове, нито е необходимо да се съобразяваш с тях. и не мога да не се удивя - рап на кришчън мюзик  ooooh!! ама че хумореска!

в фъндрейзове не участвам. не мога да продавам тесто за бисквити и други безполезни предмети. иначе е имало такива във всички детски градини и училища, в които са ми ходили децата и всичките са били еднотипни. само йезуитите се различават - те си искат напарво чекове, ака дарения. тази година ще им дарим двойно повече от миналата, когато дарихме кръглата сума от $0, догодина обмисляме да е тройно...

MVK, крайно време беше...

Общи условия

Активация на акаунт