Клуб Бургаски Ветренски мами - 8

• 54 803
  • 699
  •   1
Отговори
# 570
ani_d, честито и добре дошла сред нас!
Акта за раждане се взима от кметството по местоживеене на майката, в моя случай в Славейков. Документите за еднократната помощ за детето се подава в социалната служба пак по местоживеене.

# 571
Мили бъдещи и настоящи майки, очакваме вашите прдложения за теми и въпроси, на които бихте желали да получите отговори и информация. Предложенията ви могат да бъдат включени като бъдещи теми в училище "Биберон".С настоящите майки те ще бъдат разсисквани на срещи, които те първа ни очакват. Вашите предложения може да изпращате на e-mail: pr@saintsofia.com

# 572
Скъпи родители, имаме удоволствието да ви поканим на едно грандиозно детско парти под наслов „Един ден на детската усмивка”.  Ще ви очакваме на  на  1 юни от 10.30 часа в обновения детски кът в Морската градина /в дясно от Гъбката/. Ще има много музика, забавни игри и подаръци за всички деца.
На събитието ще присъстват :
-   Кметът на града г-н Димитър Николов, който ще направи официално откриване на обновената детска площадка.
-   Светлина Николова – Акушерка на годината 2010, която ще отговори на всички въпроси, свързани с отглеждането на вашите малки съкровища.  Очаквайте и много други от любимите ви акушерки от Болница  Дева Мария.
Събитието ще се проведе с любезното съдействие на: Болница Дева Мария, Община Бургас, Philips Avent България” и „Първа частна детска млечна кухня Бамбини”

# 573
Мили деца, честит празник! Бъдете здрави, дарявайте родителите си с радост, много щастие и усмивки. Запазете невинноста си и детското в себе си!    Hug

Благодарим на всички майки, включили се в нашето празненство по повод деня на детето. Надяваме се, че за вбъдеще ще имаме и други такива срещи, на които ще можете да се срещнете с любимите ви акушерки от МБАЛ Дева Мария. ura

http://poligraff.net/статия/Модерна-площадка-събра-стотици-деца-за-празника/4102

# 574
Здравейте момичета,
Искам тук да изкажа лошия си опита от Девата, защото смятам, че трябва да се давав гласност на всичко хубаво и лошо, за да може за всички нас да има по-голяма прозрачност.
На 01.06. заведох четиримесечното си бебе на преглед в Девата, за да я претеглим и да й видим венците, защото много се кривеше и не искаше да хапва, просто на един профилактичен преглед.
Прегледа ни д-р Згурова и незнам защо реши да ни вземе кръв за кръвна картина. И така детето беше легнало голичко на мястото за преглед (незнам защо голичко, така искаше докторката) и докато ни вземаха кръв изведнъж детето много се разрева и успокоявайки го видях, че в ръката си е хванало иглата, с която лаборантката й беше взела кръв и се беше наболо по бузката до устата.
Не мога да ви опиша чувството на стрес и уплаха в мига, в който видях иглата в ръчичката на детето, имаше кръв до устата, в устата, пищеше и незнаех какво точно си е набола.
Лаборантката беше оставила иглата до нея, до четиримесечно бебе, което като докопа нещо го насочва към главата си.
Оттам нататък няма да ви разказвам, бяха писъци и ревове, заведох детето си усмихнато, а го изведох плачейки в истерия.
Никой дори не се извини, въпреки, че в момента беше излчино, но ме потресоха думите на д-р Згурова "Трябва да си по-спокойна, детето има нужда от спокойна майка", аз дори не се развикох на лаборантката, но се притесних и разтрепреих цялата при вида на детето си.
Написах им мейл, защото смятам, че собственика на болницата трябва да се запознае със случая - отговор никакъв.
Следващото дете може да си набоде окото или вратлето, просто не ми се мисли.
Тръгнахме с рецепта два листа, която така или иначе не мисля да изпълня, нямам намерение да коментирам професионалните качества на д-р Згурова, аз си направих моите изводи.
Пиша всичко това не за да събирам отрицателно отношение към себе си, а за да може всеки сам да направи избора си по-обективен и за да се вземат сериозни и адекватни мерки в тази болница.

# 575
Здр мами искам да ви попитам на някое от дечицата ви имало лие запушено слъзно каналче ? И дали сте го водили във Варна?

# 576
Здр мами искам да ви попитам на някое от дечицата ви имало лие запушено слъзно каналче ? И дали сте го водили във Варна?
Даааа, много е рано да го водиш във Варна.Активно масажирай, и най-вероятно ще се отпуши!

# 577
Мили майки, напомням на тези, на които децата са били по клинична пътека в Неонатологично отделение, че им се полага безплатен преглед след изписването. В епикризата на детето е посочена датата и броя на прегледите.

# 578
Днес 20.06.11 от 14.00ч ще проведем лекция- "Имунизиране на доносено и недоносено дете.Препоръчителни и задължителни ваксини "
лектор -д-р Мирослава Колева -педиатър в Неонатологично отделение в
МБАЛ " Дева Мария"
Очакваме ви:) Peace

# 579
Здравейте настоящи и бъдещи мамчета!
Бих искала и аз да се присъединя към вас,очаквам бебче през август и смятам да раждам в Дева Мария-Ветрен! Simple SmileСледя с интерес темите въпреки че до сега не съм се включвала с писане.

# 580
Включваме се във форума вече като настоящи родители.Родиха ни се преждевременно близначета в средата на юни,които решихме да останат в Неонатологично отделение на Дева Мария докато укрепнат.Изненадани сме от доброто отношение към нас,като родители и професионалното отношение и грижи към децата ни.Сравнението с ниския стандарт (гротеската) в държавните болници е немислим! Искаме да изразим нашата искрена благодарност към д-р Згурова и целия акушерски екип!

# 581
Добре дошли и ЧЕСТИТО ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ
!!!! Hug Hug

# 582
да се присъединя и аз, но съм от чакащите майки:)

# 583
и аз съм от чакащите майки Simple Smile)) нямам търпение но има време до 15 октомври Simple Smile))

# 584
емануела е ти си по-рано. как минава при теб бременността.от кой комплекс си на бургас

Общи условия

Активация на акаунт