Клуб Бургаски Ветренски мами - 8

• 54 876
  • 699
  •   1
Отговори
# 585
На 09,08 от 15,00ч. в Училище за бъдещи родители "Биберон" към МБАЛ Дева Мария,  ще се проведе лекция на тема: . "Обезболяване по време на раждане. Видове упойки и медикаменти при различните раждания."
лектор: д-р Златко Янев-Анестезиолог - Реаниматор- Началник на отделение по анестезиология.
Лекциите са безплатни  и всеки, който желае да може да присъства.

Нашите приятели от Philips Avent и HIPP са ви подготвели много интересни и полезни подаръци!
Ще Ви очакваме!

# 586
Очакваме Ви на 11.08 - от 14.30ч, в "Училище за бъдещи родители - Биберон", ще се проведе лекция:
1. Видове контракции. Видове раждане. Възможни усложнения при раждане и техните корекции.
лектор: Д-р Георги Георгиев -, Акушер-гинеколог и Главен лекар на МБАЛ Дева Мария
2. "Стволовите клетки – обещания и реалност. Пробовземане – какво се случва в родилния дом? Безопастно ли е за майката и бебето? Административни и правни страни. "
лектор - Елизабет Николова - представител на тъканна банка "Булген"

Последна редакция: пн, 22 авг 2011, 18:33 от Болница "Дева Мария"

# 587
Как сте мами!вече почти не се пише в този форум Simple Smile защо така ?

# 588
здравеите мами ,искам да ва питам нещо,имам бебенце на 1 месец и почти след всяко хранене повръща,някои път се уригва и пак повръща,то само на кърма и го храня на около 3 часа според вас нормалноли е да повръща толкова?

# 589
здравеите мами ,искам да ва питам нещо,имам бебенце на 1 месец и почти след всяко хранене повръща,някои път се уригва и пак повръща,то само на кърма и го храня на около 3 часа според вас нормалноли е да повръща толкова?
Здравей, честито ти бебче!
За повръщането-какво казва личния лекар?Моята Емка повръщаше след всяко хранене, но си наддаваше добре и изчакахме да го израсте.На практика спря да повръща когато започна да стои по-дълго изправена и когато започнахме захранването с по-твърда храна-тоест около 5-тия месец.Специалните млека не ни помогнаха.

# 590
и ние за сега наддаваме добре,ще видим как ще е занапред,дано да мине скоро повръщането и коликите че милия тия дни много го мъчат маи еспомизана не помага особено.

# 591
  • Бургас
бреееее какво спокойствие Grinning

# 592
Здравейте Ветренски  мами!!!
 И аз раждах в Дева Мария на 20.05.2011.Синът ми се казва Алекзандър,и реших да се запиша във вашето клубче на Ветренските мами Mr. Green
 Лек ден от мен!!! Hug

# 593
Здравейте,
има ли мамита от жк. Възраждане тук?

# 594
хайде малко да поразбутам темата, че съвсем замря  Simple Smile

Nadiny има от Възраждане, но се скриха някъде Rolling Eyes има и от Лазур  thumbsup

bambenceto83 Честито бебче  baloniи добре дошла в темата Hug

# 595
Здравей lusia_ ,нямам нищо против и мамите от Лазур напротив дори ,питах за Възраждане ,защото аз съм от там.Записах,много се зарадвах,като видях тази Бургаска темичка и  да се запиша тук ,да съм мама е нещо нова за мен и ми се иска да има с кой да споделяме опити и всичко каквото се случва около мъниците.  BlushМоя бебо е роден също в "Дева Мария"  на 13.06.11
Привет  на bambenceto83 и честито за синчето -(страшен сладур)
е  bouquet
Май започва да се раздвижва тази темичка ,а дано  Peace
Приятна вечер мами!

# 596
хайде да се запиша и аз-на 31.10 в дева мария се роди синът ми явор Heart Eyes
ще ми е приятно да се включа във вашата темичка Blush

# 597
И аз искам да ви следя Simple Smile

# 598
  • Бургас
desislava_iv , честито бебче ! Да ви е живо и здраво !   Hug

То май няма много за следене,актвността никаква я няма...  Thinking Mr. Green

# 599
Привет,момичета и от мен Hug.Имали майчета ,с по-големички деца в темата.Че на първо четене видях само мами с  малки бебешоци.

Общи условия

Активация на акаунт