Белгия - 19

• 40 403
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
Честит син на Тони! Да бъде здрав и да я слуша  Mr. Green

Мария, за Льовен ще помисля, ние сме на 70км от него, но бих искала и на мен да ми пуснеш информация като получиш  Laughing

# 226
честно казано аз не знам къде се намира Льовен,но Мария дай инфо и ако сме свободни ,този път и ние ще присъстваме.

МАРИА-и вие ли ходите в българското училище в Антверпен,не бях чела назад в темата и сега видях че си пуснала сайта им.В коя група сте?

# 227
Тони, честит ви син, да е здрав, щастлив и много радост да ви носи  Simple Smile

# 228
 Честито бебенце Денис  на Тони  bouquet Много здраве му пожелавам и да расте щастливо детенце  bouquet

Мария,Крис благодаря за пожеланията Hug

Ние също ще дойдем в Льовен,много ще е хубаво сигурно,пишете ни в списъка Grinning

# 229
Тони, честито  бебче! Да расте здраво, палаво и мнооооого обичано и щастливо! Да бъде радостта и гордостта на мама и тати!
Успех в грижите около малкия Hug Както казва любимата ми баба "не се става лесно майка"

# 230
Тони, Честита рожба, много здраве, щастлие и късмет!

МАРИА-и вие ли ходите в българското училище в Антверпен,не бях чела назад в темата и сега видях че си пуснала сайта им.В коя група сте?

Момченцата ми са на 2 и на 4 години, не ходят още на у-ще, рано им е. Вие ходите ли? Харесва ли ти?

# 231
До тук : Блонди, Бони, Новаа, iddeA, ohlalaa, kris 71, vele
Дайте си е-маилите, за да ви пусна инфото. Трябва да направим предварителна резервация. Как предпочитате, аз да направя една обща резервация, като всяка от вас ми каже по колко билета иска,
или всеки по отделно да се обажда за резервация???

Джъст, вие??

# 232
  • Belgium - BG
Не знам как ще е по-лесно, ние сме 3 сьс София. Mоят е-майл е: Janadob@hotmail.com

Днес е прекрасно време, как не ми се стои в офиса Grinning Утре сме на концерта на U2 в Брюксел, аз сьм лакома - за втори пьт след миналото лято в Амстердам Mr. Green

# 233
И ние сме там  Peace ... последният път ги гледахме в Германия предиииииииииииии 5 години
Поздрав: http://www.youtube.com/watch?v=ab8n1U-FlCY

# 234
  • Benelux / Varna
Момичета, я да ви питам - чували ли сте нещо подобно - в Амстердам ще има вход свободен за някои музеи на 2 и3 октомври- било ден на науката. Та мисълта ми е дали случайно няма да има и в Брюксел нещо подобно на 2 и 3 ?

# 235
Ох, как ви завиждам за U2  Sad После да разказвате. И другия път казвайте по-рано, че ще си взимате билети, какво се ослушвате  Twisted Evil

Зори, по принцип имаше един понеделник, ако не се лъжа, когато бяха безплатни музеите, ама не помня точно.

# 236
  • Belgium - BG
Ние билетите ги взехме още преди година, типично за тук:) А в Амстердам през е-бей което беше ужасно болезнено финансово Laughing
Незнам дали харесвате Morceeba, концерта е на 21 Октомври в Брюксел, аз мисля да ходя Grinning

# 237
Знам, че преди година, нормално. Тогава трябваше да дадете сигнал, Мария като сподели отдавна нямаше вече  Tired Нищо, другия път.  Simple Smile Засега сме се отчели с Мадона, Жан-Мишел Жар и Алиша Кийс  Simple Smile Но в Антверпен залата за концерти не струва (защото е спортна), разваля звук и всичко  Confused

# 238
Мариа- ние ходим да в бг училището ,но синът ми е бил в предучилищна във Варна преди да дойдем ,и понеже нямали деца тази година за да сформират първи клас,са го записали пак в предучилищна .Естествено той познава материала и мисля да го спра тази година,следващата ще ходи но с първи клас.

Кажете моля ви къде се намира Льовен ,че на мен нищо не ми говори ,нали съм скрошна тук,горе долу като ориентир от Антверпен ,и понеже ние сме още без кола ,какво хващаме за там.предварително ви благодаря и хубава вечер на всички от мен.

# 239
Давайте емаилите, за да пратя информацията и най-добре, всеки който иска да дойде, да се обади и сам да си резервира билети. За деца под 16г. е безплатно
Празникът не е съвсем в Льовен, а в Herent , нямам идея как се стига до там, но в инфото има карта...
чакам е-маили  Shocked и не мърдам

Общи условия

Активация на акаунт