Белгия - 19

• 40 408
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
Нова, Мария как ви завиждаме Hug.....ние също не успяхме да се класираме за билети...а мъжа ми тази вечер остана до по-късно на работа...и от офиса му се чува концерта и от време на време ми праща по скайп.....леле....."She moves in mysterious ways"...и....Боно нещо им говори.....о...."Еlevation" Аз си мисля че той работа върши, а пък то.....май концерта слуша  hahaha Joy Laughing
мeйла ми е   evtimova_d@abv.bg

# 241
# 242
Изпратих ...
Блонди, всички концерти в Антверпен са в тази зала, тя само се казва Спорт Палеис, но си е концертна зала.
Сантана, Disney on Ice, Лейди Гага, Anastacia, Shakira, Simply red, Guns N' Roses, Gorilaz, Faithless, АВВА, Cirque du Soleil, Skunk Anansie, Sting, и други. Kой ти трябва?? Ето програмата

Моят най-редовно преглежда предстоящите концерти и ги знае за година напред Simple Smile За сега се гласи за Roger Waters от Pink Floyd, а децата за Коледното шоу с Бумба, Мега Минди, Кабаутер Плоп, Пит Пират и тн. На мен ми се ходи на Shakira Simple Smile

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 08:09 от MariaF

# 243
Мариа- къде ще бъде колезното шоу за което говориш и кога,ако може малко инфо или къде мога да прочета но на английски примерно.Благодаря.

# 244
Ами пак там, в Спорт Плейс- Антверпен - De Grote Sinterklaasshow на 27 и 28 ноември
http://www.sportpaleis.be/nl/kalender/degrotesinterklaasshow2010
На нидерландски е инфото, питай ако не се чете  Wink

# 245
Благодаря,ще се опитам с преводача да се справя.
Някой може ли да ми каже къде мога да запиша Анджело да тренира баскетбол в Антверпен?

# 246
Леле аз искам Cirque du Soleil. Тези хора са божествени. Преди години искахме да ги гледаме  в Лас Вегас където имаха представления всяка вечер, но естествено нямаше билети месеци наред и не успяхме да се вредим когато ние бяхме там.
Мария, страхотно инфо ни даде  Hug  Аз също бих отишла на Shakira,също на Anastacia, Sting..... а на   Disney on Ice сме задължително Simple Smile     Пускам ти мейла на ЛС

# 247
И аз уж ги преглеждам, ама Ю2 съм ги изпуснала. Нищо. За залата - не знам  Thinking може би си е концертна, но на Алиша Кийс много кофти се чуваше. Преди във Форе тук и на Стад де Франс (не ми се превключва на латиница, сори) се чуваше супер, но пък може от самото й озвуачване да е било. Нищо, де, емоцията си е пак налице. Ще позяпам и аз програмата.  Simple Smile
АББА  newsm78 това да не са онези младите, не знам АББА да се събират да пеят заедно?
На Лейди Гага го отмениха тази година, дано не стане пак така. Има доста примамливи, супер  Party

Аз за 10-ти не знам дали само аз с детето (нали и децата ще взимаме или?) или и мъжа ми, ще решим, но ако той не може, Идеаа, ще ни вземете ли?  Blush

# 248
За концерти на открито, за големи концерти говорим, се провеждат в Брюксел на стадиона. Ако е в зала, винаги са в Спорт палейс. Няма по-голяма зала от нея в Белгия, но е вярно че акустиката и куца.  Peace Аз съм гледала там Лени Кравитц и Сантана, и беше сууууууупер, особенно Лени, пък и Сантана.
За Лейди Гага, 22 и 23 ноември, има още билети

Блонди, вземи си мъжа, ще има дегустации.  Аз съм с танцовата група, нямам идея дали Стефан и децата да идват, че то ще се проточи до полунощ.
Но ще се радвам да дойдете  Hug

# 249
  • Semmerzake, Белгия
MariaF изпратих на ЛС имейла си. Моля те да пуснеш на него инфото, но все още не мога да кажа дали ще присъстваме, въпреки че на мен лично много ми се иска  Hug

# 250
  • Overijse, Belgie
Мария, нас не ни броите!

Аз ходих на Green Day в Sportpaleis и звукът си беше много добре.

# 251
  • Belgium - BG
Ох, тази вечер май ще ни вали, така казаха сега по радиото и се смяха дали Боно си е донесьл дьждобран Joy

Аз пуснах е-мейл да разервирам за 10-ти, отговориха че само се превеждат парите предварително и така (дават и банковата сметка)
Отговарят на холандски обаче, ако имате нужда за превод казвайте. Моят мьж и той ще дойде, нали е дегустация. Ако идвате с влак от Антверп има директен до  Leuven, после с автобус  номер 4 от гарата дитектно до Херент (посока Herent) за 10-15 мин
Ако имате нужда от помощ, няма проблем, ние сме в Leuven Laughing

# 252
Блонди , разбира се че ще ви вземем Heart Eyes...само да не ни мине черна котка път и мъжа ми да си е в БГ по това време. Ако правилно съм разбрала от страничката на фламандски резервацията трябва да се направи до 1 октомври нали така !?
Нова, ние може би ще имаме нужда от помощ щом отговарят на фламандски  Embarassed Когато разберем дали и мъжът ми ще е с нас ще свирна. Той е голям любител на хубавото винце и много се зарадва когато му казах че ще има дегустация на вино. И ние ще сме с дете Crazy По този повод исках да ви питам тези които не могат да разчитат на баби, ползвате ли услугите на бавачки.  Ние сме фенове на Симпли ред  и Лейди Гага, но как да си вземем билети като детенцето няма на кого да го оставяме. Дайте идеи.

# 253
исках да ви питам тези които не могат да разчитат на баби, ползвате ли услугите на бавачки.  Ние сме фенове на Симпли ред  и Лейди Гага, но как да си вземем билети като детенцето няма на кого да го оставяме. Дайте идеи.
оставяте го на приятели  Wink

# 254
Мария, моят имейл е cleosofia@abv.bg

Тези дни ми се струпаха разни неща на главата и не остава много време за нет.

Общи условия

Активация на акаунт