Белгия - 19

• 40 382
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
Е имаш време до 40, Блондиииииии, не си намирай извинения  Naughty

Аз съм ЗА за Льовен  Party   
Хайде тогава, записвайте в бележниците - среща на 10.10 в Лювен. И да няма липсващи, 1 месец предварително се знае    People No Good

# 211
Ние с Криско днес ще се възползваме от липсата на коли по улиците и ще го изведа (въпреки студа  cold) да покара колело по големите булеварди   newsm39

После отиваме в Лиеж на барбекю  Party , утре ще слагаме велукс на таванския етаж, дано не вали  Tired

Тони, как е настроението за утре  Simple Smile

# 212
И моите домашни любимци излезнаха с колелата  Simple Smile

Тони, и от мен успех утре!  Сигурно ти е притеснено, но ще мине бързо, ще видиш.  Как ще се казва бебчо?

# 213
  • Semmerzake, Белгия
Тони се загуби нещо, да не ни изненада по - рано??? Дано всичко е наред и да й върви по вода  Peace!
Моето човече не може да кара колело, а утре в училище ги искат с колелета. Пак ще учудим госпожата! Simple Smile

# 214
То и Криско не може, кара с помощни колела  Simple Smile

# 215
  • Overijse, Belgie
И моите големи момчета са в Брюксел да карат колела Simple Smile Предполагам, че ще се приберат пребити от умора Simple Smile

Ние сме с Борис вкъщи и разхвърляме двамата дружно Simple Smile Това е разликата между първо и второ дете (поне при мен) - с първото все не отделях достатъчно време да играем, а сега не мни пука дали е подредено...важното е дрехите да са изпрани и изгладени и да има ядене, другото много много вече не ме интересува Wink

# 216
Здравейте момичета тук сам,току що се изкъпах и исках да си изправя косата понеже незнам кога ще мога да се изкъпя и да си измия косата,а когато е къдрава трябва да я мия всеки ден иначе няма оправия.Сега в 16ч трябва да сам в болницата,но незнам дали ще имам време да се оправя.Ще звъна на Крис когато родя,и тя ще ви пише как е минало.Чао за сега.

# 217
  • Overijse, Belgie
Здравейте момичета тук сам,току що се изкъпах и исках да си изправя косата понеже незнам кога ще мога да се изкъпя и да си измия косата,а когато е къдрава трябва да я мия всеки ден иначе няма оправия.Сега в 16ч трябва да сам в болницата,но незнам дали ще имам време да се оправя.Ще звъна на Крис когато родя,и тя ще ви пише как е минало.Чао за сега.

Успех!!! Стискам палци всичко да е наред с двама ви Simple Smile

# 218
 Дано с Тони всичко мине добре и да си гушка бебенцето здрави и щастливи Hug

Днес за пръв път през живота ми полиция ме спря със сирена,все едно съм егати престъпника,а просто исках да направя обратен завой.Разкрещя ми се по мегафона да се върна и да продължавам направо и сега мъжа ми каза,че ще чакаме “честитка“ по пощата.Ако бях в БГ щях да излеза да си поспоря ама тези от Антверпен са като роботи.

Аз пък винаги съм искала да си имам момиченце,дори като бях бременна с Влади до последно не ми се вярваше,че е момче,ама сега си ми е мамин златен.Имах много тежък брак и не исках  и да чувам за повече деца. Гледахме си се чудесно мама и синче.После живота така се стече,че  срещнах прекрасен мъж,втория ми съпруг и сега си имаме сладко момиченце,а за Нова година живот и здраве още едно.Никога преди това не съм си и помисляла,че ще ми се случи нещо такова.Животът е това,което се случва докато ние си правим планове има един израз Grinning

P.S. Благодаря на Блонди,Бони и Идеа за милите думи Blush HugИ вие сте големи сладурки и трите сте млади и готини мами.Чувала съм,че по-късното раждане много разхубавява и подмладява жената заради хормоните.

# 219
Веле, честита бременност. Hug  Само аз ли не знаех че чакаш бебе, да сте живи и здрави и двамата... и другите ти деца.  Heart Eyes

Много ще се радвам, ако се съберем в Лювен. Като получа инфото, ще ви изпратя на е-маил, трябва да се направи предварителна резервация.
До сега Блонди, Бони и Новаа, други, други?

# 220

Много ще се радвам, ако се съберем в Лювен. Като получа инфото, ще ви изпратя на е-маил, трябва да се направи предварителна резервация.
До сега Блонди, Бони и Новаа, други, други?
И аз  Hug

# 221
Момичета ,ето и новината
ТОНИ има момченце Денис ,3,300кг ,49см,малък манекен!Добре са и двамата.
Да са живи и здрави ,много късмет и да радва мама и тати !!!!

Веле-честита бременност и от мен,пожелавам  всичко да е спокойно през 9 месеца!

а сега да питам ,някой да е чувал ,че след регистрация в общината се плащали на тримесечие 650 евро на кварталния,или просто бг комшиите ми си правят майтап с мен.Аз за първи път чувам и никой нищо не ни е искал.

# 222
  • Semmerzake, Белгия
Честито на Тони   bouquet! Да е жив и здрав Денис, да радва мама и тати,  и да порасне голяяяяяяяяям юнак  smile3522!
Крис нищо подобно не съм чувала newsm78. Моят мъж е от 2 години тук и щеше да е надал вик до небето ако има такова нещо  Joy!

# 223
Честит син на Тони  stork-boy  Да е здрав, умен и с много късмет  smile3525

Крис, правят си майтап с тебе  Wink

# 224
  • Belgium - BG
Тони - честито бебче и от мен, много здраве и кьсмет му пожелавам

За 10-ти за сьбирането е супер, особено за мен. Ако денят е хубав, може да се видим и по-рано на по кафе и после на концерт. Мария, чакаме повече инфо скоро и се надявам повече хора да се сьберем

Общи условия

Активация на акаунт