Белгия - 19

• 40 335
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
Да не излезе сега че се оплаквам бих го изтърпяла пак ........и пак.......и пак.....

Хайде, де  Blush Hug

# 196
Блонди, вие сте първи  Laughing  На нас ни трябва малко време да се ориентираме в обстановката. Да напредна малко с френския, може и фламандски да запиша  Crazy

# 197
Да, бе, ние сме на по сто години вече  Laughing Ох, фламандски... ще ти е полезен, ако сте тук, ама на мен хич, ама хич не ми се учи.  Tired И без това с тоя френски ще има да се боря още години наред  Crazy Виж, Джъст е за пример   bouquet

# 198
Да, бе, ние сме на по сто години вече  Laughing
Блонди, ти пък ме уби  ooooh!  Точно време ви е    Peace

# 199
Tired И без това с тоя френски ще има да се боря още години наред  Crazy

Не го казвай на мен дето едва сега започвам Rolling Eyes
Освен това и ние сме на по 100.  Laughing А и освен това новата къща празна ли ще стои. Трябва да я напълните с деца Wink
На Джъст шапка им свалям те са много напред с материала  Hug
Бонни, аз да попитам вие какво се услушвате Laughing

# 200
  • Semmerzake, Белгия
И аз точно щях да питам Бонни същото  smile3521, че и Блонди също... Ние после ще се наредим. Вие сте с повече стаж тук. Знаете си кое къде и как  Laughing На мен много ми се иска още едно човече. Ники беше спокойно бебе, аз нямах кърма, но тя и с шишето добре се справяше. Не си спомням и за безсънни нощи. Ако и второто е така ще е супер  Praynig. Ноооооооо..... някой друг да е бременен до шестия месец  smile3518, такава ужасна бремемнност карах, че не ми се мисли за това преживяване отново!

# 201
Оф, аз ще ги износвам и раждам на белгийската група  Laughing , ама някой друг да ги гледа първите 4 месеца  Tired После ще си ги разпределяме  hahaha

# 202
Блонди, та то е най-лесно в началото   Simple Smile  На 4 месеца само яде и спи. А сега вече с характер, по-лесно ли е?  Wink

Аз на Веле свалям шапка. Веле, да са ти живи и здрави и чакаме бебчо да се появи сред нас  Hug
А мене хич не чакайте, че май няма да го бъде. Но Блонди наистина трябва да действа, тази къща трябва да е пълна  Mr. Green

# 203
Да, бе, да, как пък го измисли   Laughing
Утре стискаме палци на Тони - всичко да е наред, да не се притеснява, чакаме смс и хубави новини  Simple Smile

Веле - ох, много ми хареса Веле  Blush Embarassed  hahaha  Искам да ми е майка - спокойна, усмихната, млада, свежа, готина. Веле, зареждаш с положителни емоции   bouquet

Бони, и защо пък реши, че няма да ви бъде?  Twisted Evil П. толкова обича деца, толкова е нежен и търпелив с Арлет, какво се усукваш?  Close  Heart Eyes

Пълна къща с деца - абсурд  Naughty Аз винаги съм била на мнение едно. В краен случай две. Но сега и второ ми се вижда абсурд. Мързел и нервак съм, не ставам за майка на много деца  Tired Embarassed

# 204
Ами разбира се как можах да забравя Веле ooooh! Ще цитирам една приятелка дето си има приказка за такива красиви, одухотворени и спокойни хора "Те са от друга планета" Heart Eyes

# 205
Аз винаги съм била за две деца, след като родих Алекс малко се позамислих, но сега съм сигурна, че искам второ след 4-5 години  Laughing Все пак аз имам сестра и знам колко е готино да си имаш близък човек.
А за първите 4 месеца - ами на мен първите 2 ми бяха най-трудни, сега вече свикнах и ми е по-лесно, нищо че щъка навсякъде и пипа всичко, а като му го вземеш реве като за световно  Mr. Green

# 206
Аз винаги съм искала 2 момченца, но пък едно след друго ми дойде малко нанагорно... Но сега са си отгледани деца  Grinning Неразделни са, и Виктор всяка сутрин става, слага раницата и той на у-ще, трениран от бебе.

Стискам палци на Тони, не беше ли планувано за понеделник?

За Leuven - на 10 окт от 18:00 се организира представяне на българската култура в Winksele. Ще танцуваме, ще има дегустация на български вина и тн. Който иска да получава новини от събитията организирани от BuBel Friends, може да пише на този е-маил
Това е сайта на организацията: www.bubelfriends.be   Заповядайте!

# 207
Понеделник, разбира се, на мен вчера цял ден някакво неделно ми беше  Embarassed

# 208
Аз винаги съм искала 2 момченца, но пък едно след друго ми дойде малко нанагорно... Но сега са си отгледани деца  

Мария, така е май по-добре  Simple Smile  Една приятелка ми казваше - "чакаш ли много все по-няма да ти се иска", и е била права. Сега като се замисля, че трябва всичко на ново - май не ми се минава през всичко това. А мойто си е вече човече с което можеш да си говориш, да излезеш като с възрастен, помага ми в къщи, слага маса......  Simple Smile  друго си е  Wink  но пък наистина е хубаво да си има някой близък в живота, когато нас вече няма да ни има  Confused

Момичета, хайде на 10 окт. в Лювен да гледаме Мария да танцува? Много е добра  Laughing    Пък и ще се видим  Peace

Ами разбира се как можах да забравя Веле ooooh! Ще цитирам една приятелка дето си има приказка за такива красиви, одухотворени и спокойни хора "Те са от друга планета" Heart Eyes

Значи и ти си от друга планета  Hug

# 209
Аз съм ЗА за Льовен  Party   Ма-ри-я  newsm18 Ма-ри-я newsm18 Ма-ри-я newsm18

Аз харесвам децата да са с голяма разлика  Simple Smile Не знам защо  Thinking Ако знаех колко е хубаво да имаш дете, щях да искам да родя по-рано, за какво чаках чак до 31  Rolling Eyes  ooooh! Сега гоня 40, къде тепърва бебе, после все едно баба му ще го води на училище, кофти е  Sad

Общи условия

Активация на акаунт