Белгия - 19

• 41 799
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
Много спортисти се навъдиха тук  Mr. Green Моят понеже е играл футбол, но поради контузия е трябвало да прекъсне, та сега иска малкия да прави футболист и вече му избрал и отбор  Joy

# 271
Мариа- ние живеем в непосредствена близост до гарата,диамантена улица,Gemeentestaat ,много ще съм благодарна за услугата която ще ми направиш.Анджело ме изяде направо за тези тренировки.На 7 години ще стане след няколко дни.Много благодаря Мариа ,за мен това се оказа наистина много трудна задача.Евентуално ще те моля да провериш и заплащането.

# 272
Жеже айде бе душата Simple Smile и бучки захар ще ти давам и Ники ще го гледам,дето три там и четири.

Крис моето момче ходи почти цялата учебна година на баскетбол в Aartselaar,там му е и училището обаче и беше удобно,но реши,че това не е неговият спорт.
Като започва учебната година,поне в нашето училище,всички спортни клубове и всякакви други занимания от околността наводняват децата с брошури и рекламки на техните дейности.Според мен можеш да попиташ в самото училище на детето,секретаря например,кой ви е най близкия баскетболен клуб.

# 273
Като започва учебната година,поне в нашето училище,всички спортни клубове и всякакви други занимания от околността наводняват децата с брошури и рекламки на техните дейности.Според мен можеш да попиташ в самото училище на детето,секретаря например
И при нас е така. Да се чуди човек на какво по-напред да си запише детето  #Crazy

Жеже, къде се изгуби  Hug  Хайде идвай си, че Веле много страда за тебе  Wink

# 274
Жеже айде бе душата Simple Smile и бучки захар ще ти давам и Ники ще го гледам,дето три там и четири.
Joy
Той и без друго е толкова добричък , а и нищо не яде , така че няма да ти е в разход
Като заговорихме за спортове - когато родих , буквално когато излезе бебето , мъжът ми го гледа гледа и изцепи култовата фраза "Ето знаех си , има точно краката на футболист " ooooh!
Като всички новородени , които са стояли 9 месеца сгъчкани в коремите ни , сигурна съм че и вашите момичета са били с точно същите крака на футболист  Laughing

# 275
  • Overijse, Belgie
Jeje, забрави я тази песен любовна Wink , че като се събудиш и видиш, че детето е с температура, веднага може да викнеш сестра от Euromut. Първо искат медицинско, т.е. трябва да си го завела на лекар, после се обаждат да видят дали има свободни и един ден го пиши минал. Освен условието за медицинско от лекар, 1,50 евро на час плащаш само по 3 дни на болест 4 пъти максимум на година. Иначе след това си плащаш пълната сума, коъато е около 4,50 - 5,00 евро на ден. Аз ползвам отпуска - платена или неплатена (максимум 10 дни годишно). Най-хубав е варианта да може да работиш откъщи, както правя аз, но и тогава поне половината ден го пускам отпуса, защото няма как да работя 8 часа с болно дете, т.е. работя, когато спи през деня и вечер си доработвам. Ама споко - само трудното лека полека отминава Simple Smile Колкото повече растат, по-лесно става в това отношение Simple Smile Важното е да работиш, че да не се смарангясаш както преди  Hug Laughing

# 276
Точно това исках да разбера , как точно се процедира .
Само с 2 думи ще кажа как се развиха при нас нещата - дойдохме тук , борихме се с вятъра общо взето , започнахме собствен бизнес уж , фалирахме , набутахме се , искахме да го направим както трябва , а се оказа че е трябвало да продаваме боклуци , но да са ефтини........мъжа ми се изнерви много от всичката простотия и измекярщина навсякъде около нас , за него тук има доста необясними неща и решихме преди да е станало по-зле да се върне той сам в Белгия да поработи и да видим какво да правим по-нататък.Ако се върнем в Белгия , вече ще е окончателно.........и аз не знам кое е по-добре.Наистина тук е много трудно , знаете каква патриотка бях , но аз заминах за Белгия в един по-различен период от живота си и разсъждавах по съвсем различен начин, но поне опитахме и се убедих сама, и няма да ме гризе съвестта.Мисля че работа в Белгия бързо ще си намеря , най-малко в Некерман , говоря 5 езика, все някой ще ме вземе.Само продавачка в магазин да не съм , или медицинска сестра , за друго нямам претенции , а пък ако е по специалността ми още по-добре

# 277
  • Overijse, Belgie
Опс, прочетох сега какво съм писала. След като минат тези 3 дни 4 пъти годишно, плащаш по 4,50-5,00 евро на час, не на ден. Осигуряват сестра максимум 10 часа на ден. Но предполагам, че от фонд до фонд има разлика. Това са условията на Юромют.

Успех!!! Некерман или Томас Кук те чакат Simple Smile Нали си от техните редици Simple Smile

# 278

Крис, баскетболните отбори в Антверпен са на този сайт: http://basketbal.start.be/ Търси Teams Antwerpen. Нямаме идея кои имат детски отбори, нито кой отбор къде се намира. Ако държите на баскетбол, търси  Hug

Футболни отбори в центъра едва ли има, но можеш да търсиш в Берхем, Деурне, Мортсел-тези райони са ти най-близо...
На този сайт се търси по район http://kvv.be/Clubs/ZoekEenClub/index.asp
Мъжът ми препоръчва за детски футболен отбор Club CANTINCRODE в Мортсел. Намира се зад летището, на границата Деурне-Мортсел . Виж тук: http://kvv.be/clubs/Clubdetail.asp?Nr=1002
или в парка Rivierenhof в Деурне , Club RAPID KON. A.C.  Виж тук: http://kvv.be/clubs/Clubdetail.asp?Nr=1025

# 279
Здравеуте момичета ние сме си в къщи от вчера,операцията ми ме боли ужасно много когато искам да лежа на страна или да трябва да ставам от леглото лелеееееееее то е въртяне то е чудо и все трябва някой или да ми даде ръка или да ме бутне от към гърба,но се оправям уж,но много бавно според мен,като чета други а и вие сте казвали 4=5 дена и сте пушки,а аз стоях 6 дена в болницата и все още ходя преведена не мога да се изправя напълно,мъника суче,но много ме тормози,цукне 2=3 пъти и заспива,и започвам мачкане,гъдилкане стискане да цукне още толкова,и така издържам около 1ч и до 2 стигаме,нямам още качени снимки но скоро ще кача.Не сам ви чела на зад но до колкото разбирам сте на тема спорт Simple Smile.Е аз там сам гола вода Embarassed

# 280
  • Semmerzake, Белгия
Добре сте дошли Тони! Целувки на мъника newsm07. Нищо не мога да ти кажа за операцията, защото аз раждах нормално, но моя приятелка акушерка казваше - колкото и да те боли се движи, иначе става по - лошо. Иначе за сукането - и Ники беше мързеливо бебе, щипане, бутане - нищо не помагаше. Суче малко, после започва едно изцеждане и то дошло време пак да се мъчим да сучим  newsm12. Аз не успях да се справя с това, а толкова ми се искаше да я кърмя повече.

# 281
Тони добре дошли вкъщи  bouquet

Съжалявам,че те боли,неприятно наистина.За кърменето не се притеснявай,давай му когато си поиска дори и да е през 20 мин,а нищо че заспива и няма нужда да се изцеждаш,много е изморително и травмиращо. Важното е да си спокойна и бебето ще е спокойно.

# 282
  • Semmerzake, Белгия
ех Веле, ако имаше някой като теб да ми казва тогава.................... Simple Smile

# 283
Сони, и аз смятам че не е нужно да се цедиш. Колкото по- цедиш, толкова по- се пълниш.  Детето да суче на поискване и рано или късно ще се настройте! Не то към твоя режим, а ти към неговия  Wink

# 284
  • Semmerzake, Белгия
Мария за второто вече ще знам  Peace Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт