Белгия - 19

• 41 799
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
Ауу, Сони, извинявай...  Embarassed За Тони беше този пост, но и на теб може да е...  Hug
Още съм снощна, не ми обръщайте внимание ...  вчера Филип стана на 4, и 3 дни празници - яли, пили и се веселили...  Heart Eyes

# 286
  • Semmerzake, Белгия
Няма нищо  Hug. Честито със закъснение  Embarassed, да сте много весели и засмени всички, а на малкия юнак много здраве и весели игри   ura

# 287
Мария, да ти е жив и здрав рожденика!  bouquet

Тони, добре дошли у дома! Аз раждах със секцио и не бих казала че много ме болеше, но все пак си е операция... имай търпение ще мине. Гледай да се движиш и ще видиш че скоро ще забравиш Hug

# 288
Тони, добре дошли у дома!

За кърменето - как да не се цедиш ако ставаш твърда като камък. Аз също се цедях при нужда, замръзявах даже. Кърмата замръзена е годна 3 месеца.

Мария, да ви е жив и здрав Филип и много да ви слушка  bouquet

Жеже, и аз бях хипер патриот като теб, ама напоследък и аз слезнах на земята. Не става нашата татковина в момента. Тука може да живеем скучно, но поне не се борим с вятърни мелници. Имам много познати, които се прибраха от различни държави с големи надежди и се разочароваха. Как няма да се разочарова мъжа ти.... Моя не иска да чуе за БГ в момента. Някога като се пенсионираме .......  Wink

# 289
Мариа- Честито със закъснение и от мен !Желая на Филип много здраве ,да ви слуша разбира се ,но и много детски игри и пакости!!!:) Сърдечно ти благодаря за инфото относно баскет и футбол.Сега ще разгледам сайтовете.

Тони-добре сте се прибрали с бебчо.Аз раждах със секцио Анджи и не ме болеше както казваш ,толкова много,но наистина се движи,мен ме вдигнаха от първия ден,8 часа след операцията.

Жеже- и мъж ми не иска да чува за Бг ,и аз.Е липсва ми Варна но нищо друго ,приятелите най вече.Предпочитам да си ходя до Варна ,но не и да живея постоянно в Бг,може на пенсия евентуално Simple Smile))

# 290
Мария, честит празник, да е здрав и щастлив и много да ви радва   bouquet

# 291
Благодарим с малкият бъндит на зсички за пожеланията,а за кърменето сме си на поискване,не са ми станали все още твърди гърдите,може да нямам чак толкова кърма че да се цедя.сега пак се кърмим,но коликите много ни морят

# 292
Тони, цеденето не е задължително. Аз не съм се цедила никога и все още се кърмим  Simple Smile

Мария, и от мен с малко закъснение - Честито!!! Много здраве и щастливо детство!
  baloni

# 293
Благодарим от сърце  Hug Мина празникът в у-щето и празниците свършиха, Ура!
Кажете ми, ще се видим ли на 10ти?

За кърменето - в болницата, на втория ден след раждането, когато слиза кърмата и гърдите станаха на дини, се бях засилила с помпата... Имах и температура. Като ми видяха сестрите ми казаха, че при толкова много кърма е опасно още повече да стимулирам гърдите. Колкото по-цедиш, толкова по- се пълнят. Дадоха ми топли компреси, или под душа с топлата струя вода върху гърдите. Така излишното мляко само се изцежда.
Обратно, ако нямаш много кърма може да се засили с цедене... Цедят се жени, които работят и остават мляко за през деня за бебето. И замразяват и тн. Аз съм оставяла цедено мляко на свеки, когато сме излизали, максимум за едно хранене. Аз кърмех 11 месеца първия път и 10 месеца втория, все се случва да изляза. Или не бива?  newsm78

# 294

Ееее, как да не бива  Hug 11 месеца да не мръднещ от вкъщи и без детето ли? И ние сме хора  Blush

Ох, за 10-ти... с тая къща при нас много сложно, мъжът ми с 99 процента сигурност няма да може, ако нещо сме смисли в последния момент... Аз мислех Криско да оставя на него, ама и това няма да стане. Та май ще решавам в последния момент.

Криско се нави за фермата за 5 дни октомври и ще ходи, само за това говори  Simple Smile

# 295
Аз като го оставям на свеки тя го храни с АМ, просто нямам време да цедя  Blush и нерви също. Иначе през останалото време е на поискване и се захранваме по малко  Laughing

В България трябваше да извикам вкъщи консултант по кърмене, защото в болницата никой нищо не ми обясни, а като се прибрах бях пред мастит. Беше много неприятно, тогава се наложи да ползвам помпата и някак ми остана болезнен спомен. След това всичко си влезе в релси и малкия определя количеството.

За 10-ти все още не мога да кажа нищо.

# 296
  • Overijse, Belgie
И Борис ощесуче от мама...да мие жив и здрав Simple Smile Батко му 20 месеца вися на ц*ца Wink

Като ти се налага да излизаш, естествено, че ще оставяш адаптирано мляко като не ти се занимава да цедиш. то пък само това оставаше - да не мръднем някъде Simple Smile

ПС 7 месеца се бях срастнала с помпата на работа - няма почивка, ами цедене! Ама какво да правиш, за душичката малка да има кърмичка през деня в яслата Simple Smile

# 297
  • Semmerzake, Белгия
Момичета, да ви попитам кога е Хелоин и какви са традициите тук? Да подготвям ли костюм на малката?
Блонди, Криско на каква ферма ще ходи за 5 дни? Нещо от училище ли?

# 298
Хелоуин си е на същата дата. Костюм - да  Simple Smile Децата се маскират, обикалят по къщите за бонбони и сладки неща, в градината също се маскират, готино е  Simple Smile

Ще ги водят от 25-ти октомври до за 5 дни в някаква ферма. Той първо не искаше, сега пък само за това говори и го записах. Дано му хареса. Ще ги учат самостоятелно да се оправят, ще спят по 3-ма или 4-ма, имат аниматори за външни и вътрешни занимания.

# 299
  • Semmerzake, Белгия
Аууууууу колко си смела, аз се побърках за един ден екскурзия, но аз съм си паника  newsm78.
Но при нас е друго - Ники не се оправя доре с езика, даже изобщо. Мен това ме тревожи...
Хелоуин си е на същата дата.
 А на коя  Embarassed?

Общи условия

Активация на акаунт