Белгия - 19

• 40 067
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
 Блонди голям смях Joy .... ми нашенци... Има една книга Италианските потайности,автора е бил 25 години преводач в посолството ни в Италия,сълзи са ми излизали от смях докато я чета.Ако ви попадне няма да  съжалявате.
 За превод на диплома наистина трябва да упълномощиш някой,ако не ходиш лично,на мен мама ми свърши тая работа.

# 76
аз като се омъжвах преди 8 години,първо си преведох всички документи в БГ,но се оказа че не са преведени правилно а бях дала луди пари за превод и докато получа всички печати и легализация половината срок на валидноста мина,така че ги дадох тук да бъдат преведени и да бъдат пратени в Бг за печати и ми бяха върнати,така че това може да го направи преводач но ако не се лъжа трябва даработи в съда .Има страшно много Бг преводачи,звъниш на някой и го питай.Понеже става въпрос за повече от 8 години работа,може да са сменили регламента,Блонди представям си гледката Joy Joy Joy с леличките,но какво да правят живее им се на жениците Joy Joy

# 77
добро утро някой да не е закусил все още

# 78
Аз, защото не закусвам.  Grinning

# 79
и аз на кафе само.
момичета да ви питам-как гледате ТВ като вали дъжд.Ние сме на булсатком,сложихме си чинията на покрива,съпругът ми досега в бг сам си е оправял сигнала ,случвало се е веднъж да се разбута,но тук просто нямам думи,завали ли и почва едно задичане на каналите,дори изчезване.Някой да се е сблъсквал с подобен проблем ,та да  посъветва.Споменаха ми за някакъв който вземал 50 евро и намествал добре чинията ,но някак ми се иска да мина без плащане ако може.

# 80
Порблемът е повсеместен, няма начин да го избегнеш. Не си давайте пари за глупости  Wink

# 81
Крис, и ние сме така със сателита.

# 82
Крис, и ние сме така със сателита.
И ние сме така  Laughing
За срещата и ние сме на линия за 11 часа.

# 83
  • Semmerzake, Белгия
Здравейте и от мен, как сте в това дъждовно време? Вие сигурно сте свикнали, но на мен все още ми е гадно, когато вали.
Тони благодаря за кафето  Simple Smile. Как си? Бебчо слушка ли в коремчето?
Крис, нашата антена е в хола прибрана и пак като завали няма сигнал. Сменяй с белгийската, тъкмо ще свикваш с езика  Peace.
За срещата - най - вероятно няма да успеем този път Rolling Eyes, но при следваща ще гледаме да сме там .

# 84
така като гледам явно ,че не е само при нас проблема,мислих че съм открила топлата вода:)
СОНИ -никак не се справям с дъждовното време,и на мен ми е кофти ,но се бях настроила предварително ,та полеко приемам валежите,но се изумявам честно казано,вали,вали и изведнъж изпече.Луда работа.

# 85
Сони, при вас вали повече  Mr. Green   Сашо сега беше тук и каза че при вас е порой, а тука само е мрачно  hahaha
Защо и вие предавате фронта за неделя?

Крис, тук обичат да казват, че можеш да видиш 4-те сезона в един ден  Laughing   И май не е лъжа.

# 86
Ние отиваме на Кавел за снимките, Бони, утре до консулството. В неделя, живот и здраве, също сме на линия.

# 87
ОК някой да даде адрес и точен час,и който може да дойде да пише и да се срещнем,нали не се познаваме дори визооално,така ще ни е по лесно да се намерим и познаем.                                                                                                                                                             Сони благодаря добре съм до сега чистих и гладих че имах за гладене за цял китайски народ Laughing.Бебчо слушка много,с 2 ръце се моля и като се роди да е толкова спокоен както е в момента,мърда и рита само когато съм гладна и това става на определени часове,през останалото време не мърда изобщо,да не го урчасам от хвалене сега,И наистина във Фламанските части винаги вали много повече отколкото на сам към BXL,винаги тук е мрачно а в Антерпен и Гент дъжд да ги издави.

# 88
  • Belgium - BG
Ние сме с ITV partner сега стана  Тотал ТВ, проблема сьс сигнала си е сьщият при лош време. А лошто време няма да коментирам, момичета аз на 15 Септември правя 10 години в Белгия и само като си помисля ми става зле:) Искам някьде на топличко и готино, ама...
А сега с невеселата част, не знам за неделя как да го организирам но предполагам че за кафе ще дойдем, дано София е добре. Вчера точно преди да я взема от училище, тя ходи до 17.30 сьс занималня, била паднала от една дьрвена кьщичка. Заварих горкото си дете свито в един ьгьл и плачеща, казва ми че я боли рьката и истеряса. А учителката ми вика, ами падна малко, нищо й няма. Ама все пак аз Физиотерапия 5 години сьм учила, след 5 мин. знаех че е счупено нещо. Цяла вечер в спешното, няма да ви казвам какво изживяхме и на какво се нагледахме. Сега сме с гипс на цялата рьчичка до прьтите, след седмица пак на снимки и да решат как ще продьлжаваме

# 89
Оле тая простата учителка,мед.сестра там няма ли,или да беше звънала да каже че е паднала и я боли,шматки прости Белгийски. #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт