Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните ползи от лечебния глад?
Кои плодове се препоръчват за лечебен глад?
Какви са преживяванията на участниците в гладната диета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните ползи от лечебния глад?
Лечебният глад има за цел не само отслабване, но и детоксикация на организма. Много участници във форума споделят, че често прибягват до него, за да изчистят организма от токсини и да подобрят състоянието на кожата си. Според тях гладът помага за по-добро храносмилане и може да доведе до премахване на проблеми с акнето и други кожни несъвършенства.
-
Кои плодове се препоръчват за лечебен глад?
В дискусията се споменават различни плодове, подходящи за лечебен глад, като ябълки, киви, банани, портокали и грейпфрути. Участниците подчертават важността на консумацията на сезонни и лесно достъпни плодове и препоръчват редуване на напитки като чай с мед. От съществено значение е да се контролира количеството за предотвратяване на гастрит.
-
Какви са преживяванията на участниците в гладната диета?
Много от участниците във форума споделят, че опитът им с лечебния глад е предизвикателен, особено в началото. Някои осъзнават, че първите дни са най-трудни, но след това свикват. Те съобщават, че са успели да свалят килограми и подчертават важността на внимателното захранване след гладуването, за да се предотврати натрупването на отново свалените килограми.
-
Какви са рисковете от такава диета?
-
Какво се случва след завършване на лечебния глад?
...
, точки , НВД, нищо не помага друго , а и обичам да си хапвам плодчета
и издържам принципно
.Досега не съм го правила с цел отслабване , а само с цел изчистване на организма , обаче се налага
, както вече писах , да сваля 8 килограма
.Първите 3 дни са по-трудни
, после се свиква
, за сега съм добре , изпих си чайчето и си чакам плодчето в 10 
И аз имам да свалям 10-на килца.На мен също са ми трудни първите дни,но се надявам да издържа.
Иначе аз си хапвам ябълки,киви и банани(когато съм мноооооооооооооого гладна).Ами успех NaNa и пиши как е.

Първият път като гладувах бях толкова стрикна,че сама се чудех на себе си.И готвех все едни вкусотии-като,че ли си пробвах волята,незнам...Ама иначе ги докарвах де.Стискам палци на всички и успех!!! 

Как сте,удържате ли фронта?Аз засега съм на 2 банана и 1 чай,идва ред на кивито,ммммммммммм,обожавам киви.
И да ви се похваля:сготвих на мажо(много вкусен тас-кебап)и изобщо не ме изкуши!Ха-ха!Егати волята!
Хайде,пишете-как е при вас?

Обичам кафето и не мога да се откажа от него,сутрин и следобед си пия вместо чая.Просто не мога,от цигарите се отказах(вече 1 година не пуша),но кафето не мога да спра.
Иначе плодове си хапвам всякакви,само към ябълките съм малко резервирана,щот направо си стоя гладна с тях.
Аз също не съм решила колко дни ще правя,ще преценя на момента.Доскоро и