Отговори
# 405
  • София
И нашия бъдещ татко така, суеверен и нищо не даваше да продумам. Аз си мълчах и от онези дни му показах списъка на една от мамите тук, той запремига милия и нищо не каза....а знае, че трябва сам да ходи, няма с кой. И вчера ми вика "Ами ние кошарки да вземеме към Нова година и още нещо"  hahaha
 Blush ама и аз съм лоша, показах му най-изчерпателния от списъците с какво ли не вътре и много го ошашавих  Crazy
Каквото е писано това ще става, като си държахме стаята предназначена за детска толкова време празна та нищо....затова сега напред към пазаруването с много хубави и положителни мисли  Simple Smile

# 406
Не да развалям хубавото настроение ама да кажа, че аз миналия път, като нищо не купувах какво направих аборт. Сега ще си купя всичко още другата седмица отиваме да си вземем количка. Пък  и е истина толкова пари на куп ще се съберат накрая, а да спестяваме не става все изниква нещо разни ремонти.....и др.
Искам да питам тези чорапогашници които сте си ги купили с ниска талия ли са? Моя от миналата година беше и освен това и много здрав се оказа, жалко не се сещам на коя фирма е  Thinking а толкова му се ядосвах. Всичко ме стяга на корема, нещо изобщо не ми е комфортно. Ще трябва да си купя рокля е разбира се, ако не продължавам да качвам кила така главоломно-вече съм с шест кила отгоре. По-лошото е че все се успокоявам-ееее има хора които дебелеят и с по25кл. Embarassed

Хайде лека от мен, че сутринта ходих да си оставя болничния в 8ч. и сега направо умирам за леглото... незнам как ходите на работа-възхищавам ви се.
Прегръщам всички мами и бебоци   bouquet
Тези,които аз си купих са с много висока талия.На опаковката пише,че масажирали краката срещу подуване,около корема има няква допълнителна ... нещо като шарка,която предполагам,че е направена с цел да придържа корема.Днес дори вече пробвах единия и изобщо не ми е стягал на корема,само на краката си го усещах,като че ли съм с много тесни дънки Confused
Лека нощ и от мен и приятни сънища! Hug

# 407
Здравейте мамчета, аз съм нова тук. Очакваме нашето детенце да се роди на 11 февруари 2011г. Все още незнаем какъв е полът, но на следващата ЖК обещаха да ме гледат на ехограф. Ще се радвам да споделяме опит заедно и да се подкрепяме през оставщите месеци до финала.

# 408
Sweetie_Pooh добре дошла при нас, ама защо не спиш по това време Shocked Пожелавам ти лека бременност и много положителни емоции Hug

Ето и закуската:

# 409
Евридика мерсиза закуската Hug

Amidala13 може ли да кажеш марката на този клин и от къде сигокупил?Мерси предварително.
Хайде мили коремчета отивам да бачкам аз.

Хубав ден....

# 410
Добро утро момичета, закуската ооооооо благодаря това е прекрасно Евридика. На  Sweetie_Pooh безпроблемна бременност и само положителни емоции. Много добре звучи клинчето Totoni на бул. Гоце Делчев ли каза, другия път като се ходя в къщи ще мина близо ми е, но е от магазин за бременни нали, мисълта ми е че ще намеря магазина  Grinning От днес реших край на сладкото ама наистина край. Сутринта закусвах мюсли и сега се чувствам отлично, тия килограми започнаха да ми тежат вече.

И да се похваля-днес краката ми са по-добре, само още малко са поддути.

Хубав и успешен ден мами!

# 411
оооооо Amidala13 кажи марката и твоето клинче звучи добре и за масаж на краката, тъкмо за мен. Party

# 412
  • София
Добро утро и от мен .Реших и аз да се отчета от вчера съм зачела какво сте писали през изминалите дни , но тъка и не успях главата направо ми пуши имам 3 проекта който трябва да завърша до края на седмицата а е вече средата и съм сама в офиса ,защото другите са в отпуска.Дано да успея  Blush.
Е гледам имаме много нови попълнения желая им леко бременеене и приятни емоций в нашите редици   bouquet

# 413
Добро утро момичета, закуската ооооооо благодаря това е прекрасно Евридика. На  Sweetie_Pooh безпроблемна бременност и само положителни емоции. Много добре звучи клинчето Totoni на бул. Гоце Делчев ли каза, другия път като се ходя в къщи ще мина близо ми е, но е от магазин за бременни нали, мисълта ми е че ще намеря магазина  Grinning От днес реших край на сладкото ама наистина край. Сутринта закусвах мюсли и сега се чувствам отлично, тия килограми започнаха да ми тежат вече.

И да се похваля-днес краката ми са по-добре, само още малко са поддути.

Хубав и успешен ден мами!
Добро утро и от мен за първи път  Laughing Досега най-рано все слеобедите се включвам.Благодаря за закуската  Евридика Hug
А аз си купих чорапогащници от магазина на бул. "Гоце Делчев"(магазина е бебешки,не е специализиран за бременни),Адмирала 13 си е взела клин Simple Smile. Успях да си открия и визитката.Можете да разгледате сайта,може и он-лайн да се поръчва,но има и доставка,така че на място е най-добре,а ако нямат налични в момента,още на следващия ден ги доставят
http://family-bg.com/prX_4420.htm  това е моя чорапогащник
Добре дошла и на новата мама,лека и безпроблемна бременност,със здрав бебшок на финала и мнооого усмивки!  bouquet
Хубав ден момичета! Hug

# 414
ЗДРАВЕЙТЕ МАМИ!
АЗ СЕ ЗАПИСВАМ САМО, ЧЕ НЯМАХМЕ НЕТ НЯКОЛКО ДЕНА И НЕ МОЖАХ ДА ВИ ЧЕТА. ПЪК И МНОГО РАБОТА ИМАМЕ НАПОСЛЕДЪК И СЪМ НАПРАВО ТРУП. ВСЯКА ВЕЧЕР ОБАЧЕ БЕБО ВЕЧЕ ГО УСЕЩАМ.

ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИ!

# 415
  • У дома... някъде
У нас кипи ремонт,а аз си чаткам на феисбука и скайпа. LaughingЕй така да я наредиш..,чак не вярвах че някой ден няма да бързам да подреждам и ще харесвам да ми е разхвърляно.Тъкмо след няколко дена като свърши ремонта да имам какво да чистя като ми е скучно. Wink
Вчера се разхождах по мебелните магазини за да гледам за детско обзавеждане за две дечица,имам в предвид две ъглови легълца,гардеробче с плъзгащи врати и някакво малко бюро да речем.Но цените са все над 1000лв. ShockedНезнам какво им струва толкова много???
Все още незнаем пола на човечето,но и това ще стане скоро се надявам. Hug

# 416
Здравейте и от мен коремчета,

аз пък денс си харесах една нощница идална за бременни и кърмачки...на колхозния пазар...за 16 лв. Има копченца отпред и е мекичка и по- плътна като за зимата, а и цвета й много ми хареса. Като си я купя ще я снимам.
Поразгледах и в борсите за бебешки дрехи на Колхозния пазар и като сравня цените...тези бодита от Кауфланд и Карфур наистина са много изгодни!  newsm10Тези борси май само името им е борса. Та нямам кой знае какъв опит още...засега натрупвам впечатления и информация.

И да ви попитам...има ли някой от вас като моя проблем....много ми пада косата...направо се шокирам...досега не е падала толкова? Уж казваха, че по-здрава щяла да става?

# 417
Коя мама наскоро спомена, че са и взели вече кръв за антитела?
Аз сега си мисля, че съм чак на 23-ти на ЖК и това ще го направят тогава, но няма ли да е късно? Thinking

# 418
Добро утро, пупенца!  Hug  Закуската е страхотна!

anji, на мен също ми пада косата, не много, но все пак...Явно си зависи. Предният път като бях бременна ми стана страхотна, което за мен си е огромно постижение и след като родих ми опада /може би от стреса, не знам/ и още не може да се съвземе.

# 419
Tonito стпахотен сайт, харесах си доста неща, първо си мисля да обиколя тук имаме 7-8 магазина за бебешки неща един до друг-с нетърпение чакам събота и неделя. Колкото дали ще е чорапогащник или клин нямам никакви претнции, само да имам нещо на краката, а аз обичам да нося полички и роклички. Чудя се какви ботуши ще нося, но е още рано. Моята коса е огромна и без това - постоянно я изправям. Сега е  ooooh! добре че не ходя на работа, каква ли прическа щях да си правя newsm78 Четах, че заради хормоните не пада косата, а след като родиш ти пада всичката излишна коса т.е. и тази която се натрупвала през месеците на бременността, но според мен си индивидуално.

Общи условия

Активация на акаунт