Отговори
# 390

да сте виждали някъде да продават накълцан дунапрен или силиконов пух или дреб или нещо за пълнеж на барбарон? взела съм един ушит, готов, само трябва да се напълни и не мога да си намеря с какво, преди в бриколаж продаваха, но били инцидентно и вече няма и по борсите с вата няма, където наметих дунапрен е цял на листове, а не ми се реже, няма чистене после..

На мен половинката ми купи пълнеж понеже си уших пуф. Та пълнежа представлява нещо като стиропор, но не пресован. Топченцата са си кръгли. Та ако искаш мога да се разровя за адреса на фирмата в която го продават!  Simple Smile А и чувала беше доста голям (за около 2 барбарона) за сумата от 33 лв.

# 391
Ad-i и готова възглавница е вариант 10х

Shine On You Crazy Diamond търся нещо не на топчета, защото барбарона е с цип и ме е страх малкия да не си хареса топчетата, че напоследък си пъха разни неща в носа и ушите  ooooh! но ако имаш възможност пусни ми адреса и името на фирмата, може да продават и друг пълнеж, който да ми свърши работа  Simple Smile

бягам в банята, че мъжете ми са на пазар в била и да използвам свободното време, утре сутринта съм заредена при АГ-то, дано ми каже хубави неща, после ще пиша!

лекааа  Simple Smile

# 392
Здравейте дами  Hug

включвам се към края на деня, днес сте поизписали доста май  Grinning Някоя мама беше писала за чоропогашниците - аз си закупих супер удобен клин  - от безшевните дето са, дълбок е и не те "реже" през корема, а се вдига нагоре и въобще е адски удобен - препоръчвам го горещо  Naughty И става и за под дрехи - много е тъничък и същевременно не прозира  Simple Smile

Иначе мен днес леко ме прекориха като казах, че искам да почвам да си купувам туй онуй за бебо...една позната даже ми се скара...на нероден петко вика ще купува...не се правело така...разказа ми някакъв случай с нейна позната как завършил, пък те цялата стая били оправили и натъкмили...не искам сега да напрягам хубавата ни темичка, аз уж не съм суеверна, ама ми стана малко неприятно, че ми говори такива неща...

Хайде спирам с тази тема, исках само да споделя как се почуствах...иначе много ми се иска да си взимам вече макар и малки неща - бодинца, ританки...той и мъжа все ме кори и е дава, ама...пусто искам да се почуства, че ше има бебе... Simple Smile

Аз чакам с нетърпение вече да усетя мъничето...радвам се на всички, които вече са имали този първи момент... HugВечер като легна уж усещам нещо, ама по-скоро е като да си усещам как ми тупка моето сърце в корема, та още не съм на 100%, че е това, което чакам...

Забравих за боята да кажа - аз преди 3 седмици някъде си се боядисах с амонячна боя на Гарниер май беше - хвана си ме екстра, до края най-много още веднъж да се намажа...

# 393
Amidala, изобщо не обръщай внимание на такива приказки. В цял свят хората предварително се подготвят, правят предварително партита с подаръци. Само ние българите сме едни фаталисти.  Вярно е, че няма смисъл чак кола и апартамент да му се купува на бебето, ама да има пет ританки и бодита, легло и вана - не виждам нищо лошо.

# 394
И аз така мисля, още повече, че после трябва всичко накуп да се взема...а не мога да разчитам таткото да се справи горкия... Confused

# 395
е аз ако ви кажа, че на нероден петко и застраховка направих - ама тука е така, надушиха здравните че съм бременна и да се държат прилично със сметките реших да ползвам същата здравна каса

амидала, не се връзвай на такива; ама и тая с кой акъл  Rolling Eyes

# 396
Аз днес реших да попитам бъдещия татко, кога ще купим нещо за бебето и отговора беше: Като се роди!!!  Naughty
Викам: Ти ли ще пазаруваш? - Аз!!!

# 397
Ами какво да ви кажа - хора всякакви... Confused
Колкото се радват , че те очаква най-хубавото нещо, толкова и гледат само да те стряскат и плашат...аз затова се спрях от работа своевременно...сега да изкарам още една седмица..и повече не искам да ги виждам "милите ми колежки"...

Хайде стига с тази тема, чакайте малко да ви разсмея - моят мъж си говорил по тел с негов приятел, който също чака бебе, само че декември живи здрави...и те чакат момченце и питал - вашето какво ще е...и нашият казал - е съжалявам, но няма да може да станем рода, и нашия е младеж...пък другия татко си е майтапчия и отговорил - ооо, чакай, не се знае, нищо не се знае.... Joy

# 398
Не да развалям хубавото настроение ама да кажа, че аз миналия път, като нищо не купувах какво направих аборт. Сега ще си купя всичко още другата седмица отиваме да си вземем количка. Пък  и е истина толкова пари на куп ще се съберат накрая, а да спестяваме не става все изниква нещо разни ремонти.....и др.
Искам да питам тези чорапогашници които сте си ги купили с ниска талия ли са? Моя от миналата година беше и освен това и много здрав се оказа, жалко не се сещам на коя фирма е  Thinking а толкова му се ядосвах. Всичко ме стяга на корема, нещо изобщо не ми е комфортно. Ще трябва да си купя рокля е разбира се, ако не продължавам да качвам кила така главоломно-вече съм с шест кила отгоре. По-лошото е че все се успокоявам-ееее има хора които дебелеят и с по25кл. Embarassed

Хайде лека от мен, че сутринта ходих да си оставя болничния в 8ч. и сега направо умирам за леглото... незнам как ходите на работа-възхищавам ви се.
Прегръщам всички мами и бебоци   bouquet

# 399
Така съм свикнала за всичко, сама да си оправям нещата, затова и за пазаруване за бебето разчитам предимно на себе си - аз да проуча пазара, да преценя какво да се купува, за да имаме разумни и добри покупки. На всичкото отгоре след раждането на детето татковците /особено, които за първи път стават такива/ са толкова шашнати, че три дни реанимират.
  Joy

Иначе на таткото оставям да избира телевизори, фотоапарати и други подобни, там аз не се меся /или поне го правя по-дискретно Embarassed/.

Хубава вечер на всички, бебоците да ви поритат сладко за лека нощ!

# 400
Те татковците после реанимират, не защото са шашнати, а по други причини... Mr. Green

# 401
Те татковците после реанимират, не защото са шашнати, а по други причини... Mr. Green
Joy Joy Joy

Май и от двете....

# 402
Хич не робувам на такива суеверия. И аз като ходя по магазините и питам за разни бебешки работи и ме гледат едно такова странно в корема, че още ми е рано. Ама аз не мисля че е рано. Толкова неща трябва да се купуват и да се правят, че няма да ми стигне това време, за това по-отрано. И освен това имам чувството, че с тия суеверия сами си довличаме лоши работи на главата. Не дай си боже ако купиш едно боди- да не стане нещо... ми така ако разсъждаваш, едно че ще изкараш бременност пълна с притеснения, другото е че тези мисли не влияят добре на малкото същество Heart Eyes Аз ще си обикалям по магазините и ще си взимам по-малко разни неща, пък нека другите да говорят, хич не ми пука Wink

# 403
  • София
Хич не робувам на такива суеверия. И аз като ходя по магазините и питам за разни бебешки работи и ме гледат едно такова странно в корема, че още ми е рано. Ама аз не мисля че е рано. Толкова неща трябва да се купуват и да се правят, че няма да ми стигне това време, за това по-отрано. И освен това имам чувството, че с тия суеверия сами си довличаме лоши работи на главата. Не дай си боже ако купиш едно боди- да не стане нещо... ми така ако разсъждаваш, едно че ще изкараш бременност пълна с притеснения, другото е че тези мисли не влияят добре на малкото същество Heart Eyes Аз ще си обикалям по магазините и ще си взимам по-малко разни неща, пък нека другите да говорят, хич не ми пука Wink
Браво момиче!Все едно моите мисли чета Simple Smile и аз по мъничко си взимам, а от другия месец (когато ще съм вече в 6 мес.) ще започна и по-сериозните неща да купувам.

# 404
Лека от мен и само хубави сънища  Hug

Общи условия

Активация на акаунт