ЮЛЧЕ папка, спинка, слушка, в мама много то се гушка

• 26 012
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
  • Stavanger, Norway
Да се изкажа и аз за памперсите - Отначало пробвахме на Памперс - белият 1, зелено и жълто 2, както и Пуфис 2. От първият и вторият сме доволни, но зеленият не ми допадна. После взехме и един пакет оранцев на Памперс. Е, ужасен е този модел не го вземайте  ooooh! Naughty А още по-ужасена останах от Молфикс - като го напишка и стяга всичко като картонено менгеме  #Crazy Направо го съжалявах детето, ама нали пари сме дали...Изкарахме пакета до край, но вече такъв няма да взема  #Cussing out Сега взехме от синия пакет на Пампер 3 - засега съм мнгоо доволна - не пропускат, много са мекички, попиват много добре и са с еластични ушички отсрани  Peace Препоръчвам ги  Peace
За рибата - ям си риба, тъй като я обичам. Аз по принцип откакто съм в Бургас и съм се разглезила, че ако рибата не е прясна не я ям  Blush
Капки за колики - и на мен ми писна да давам, още повече, че няма смисъл. При нас е някакъв цикъл - 2-3 дена много силни колики, после няколко дена почивка, тук - таме с някоя колика, но лека и после пак отначало. Гадното е, че сега следва тежкия период  #2gunfire
Да се похваля - вчера си купих есенно яке, днес си взех дамска чанта. Оставих бебчо на татко му, оставих им изцедена кърма и драснах с колата на разходка, че малко и аз свят да видя. Поразходих се доволно, взех глътка въздух с една приятелка и като се прибрах Алекси така ми се зарадва, че 5-10 минути ми гука щастлив  Heart Eyes
За храненето - ние си се храним на 2 часа, вечер прави 2 хранения през три и после пак минава на 2 часа. НО, когато е разтревожен или има колики се храни безразборно. Тогава почти постоянно кисне на гърдата  ooooh!

# 106
  • IT
Аз пък отслабвам-то все пак аз съм заприличала на слоница и имам мазнини резерв хаха, много се оядох по време на бременността, особено на края-цял живот се поддържам и спортувам и реших че ще ям 7 месеца и сега да..... Майка ми се пенсионира заради мен да ми помага октомври месец, така че ще мога и да отскачам до фитнеса след кърмене за по час.
Детето придремва сега, но като си легна и аз и той се размрънква, надявам се да не ме държи будна до малките часове.Чакам утре с нетърпение майка че да постоя в банята колкот ми душа иска а не да се услушвам постоянно Simple Smile
 Диетата....Най-общо: безкофеинова и безмлечна....Но сега с второто съм много по-несериозна.  Embarassed
- и аз гледам да съм на инка Simple Smile но понякога пия по едно кафе, кола не пия, иначе от млечните ям само кисело мляко понякога

# 107
  • Stavanger, Norway
allexa.7 , таткото поне за една баня не те ли отменя?  Flutter Аз оревах форума онзи ден, ама моя мъж помага, особено след като го обвиних, че не е инициативен по отношение на сина ни  Mr. Green Не бях напълно права, но човека се старае, чак ми става съвестно на моменти. Ама днес и аз бях истнски човек  Peace
И си мисля тези дни, докато бях бременна все виках "Ех, моето тяло вече не ми принадлежи Sad Да родя веднъж и да си го върна!" Е, да ама, като родих и се оказа, че не тялото ми, ами живота ми не ми принадлежи вече  #Crazy Но, това е положението Simple Smile Имам си една цяла вселена в бебешката кошарка, която си мисли, че аз съм целият й свят.  Peace

# 108
  • IT
таткото е военен и е на мисия в Африка до ноември-имам дни в които съм изцяло сама-е излизам през деня разхождам го, пазарувам, ходя до някоя приятелка в квартала, но вечер ми се разказва играта. Но детенце като ми се усмихне и вече 'говори' и забраявям всичко. Между другото като ми 'говори'/издава звуци и се смее/ глътва може би въздух знам ли  и хълца-случва му се почти всеки ден.

# 109
  • Stavanger, Norway
Съчувствам ти много. Аз 2 дена ако не се покажа на вън и изпадам в депресия. Е, най-ми е гадно, когато гледам как таткото излиза дори по някоя работа, а аз не мога. Иначе като няма кой да ме дразни по-издържам.  Mr. Green Права си за говоренето. Ние вече си говорим, като сме гладни. И ако не му обърна внимание минава на рев  Crazy И като се изака ми гука и то едно доволно.... hahaha Айде отивам да застъпвам втора смяна и ако мога да поспя 1 час поне до следващото събуждане.

# 110
ох не се е публикувало.нестига,че нямам време,ами и ми се губят постовете:(

от риба тон ми направи голям проблем в кърменето и няма да близна вече,ама добре и че необичам много риба.

мисля да захранвам с каквото и да било след 6 месеца.

памперси купувам,каквито намеря на намаление. с половин цена ги намаляват и са или "памперс",или "хъджис".

днес заведох детето на консултация и се оказа,че правилн съм го премерила на кантара за възрастни. 5670 гр. е сега,а се роди 3500. май на два месеца ще е с двйно от рожденното тегло:) казаха,че изглежда супер здрав и жизнен.поне съм спокойна,че не му е здравословен проблема.мен това много ме тормозеше.

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 22:00 от Гаца Баца (марита)

# 111
  • София по рождение
Бе момичета утрепах се да търся Инка и не мога да намеря. Кажете откъде мога да си купя. В Билла няма, в Карфур също. Днес и в Т маркет нямаха. Sad Какво остана освен Метро? Там има ли? А във Фантастико? Там не се сетих да проверя... Досега удържах фронта, ама вече ми се пие нещо топло сутрин, а чай не обичам особено. Селме, Стоун, вие май обсъждахте Инката, кажете...

# 112
helli_sun,днес мъжа ми я купи от Кауфланд.Имаше я и в Йога.
Иначе преди съм я купувала по малки квартални магазинчета,както и по магазините,които се специализират по продажба на кафе,чайове и т.п..

# 113
Абе то и аз щях да питам от къде може да се купи инка, защото инката е май от цикория, а това моето аз си го направих и е 50 на 50 леблебия и ръж. Ама е много вкусно. Аз си правя вече почти всеки ден и чак не мога да повярвам, че ми е вкусно. Леблебия и ръж от Била си купих. Бяха при диетичните неща. Ама искам и инка да опитам. Тя е много полезна доколкото знам.

# 114
В магазинчетата за кафе има инка, и в такива за здравословно хранене съм виждала. Иначе май и в Хита съм гледала да се продава, но не съм сигурна.

Цветулка, напълно те разбирам за нервите. Моята бонбонка е много неспокойна, не спи и все някой трябва да я носи иначе се скъсва от рев. Та е много натоварващо за мен сама да я гледам. Таткото се включва вечер, най-вече като му я оставя или кажа какво да направи. Не поема много инициатива сам, но като му кажа за нещо го прави.

Днес вече не издържах - храни се по един час, за което време изсуква по 60-90 мл, и после дохранвам с изцедена кърма. След това се цедя (през което време тя реве неудържимо, ама няма как, ако не се изцедя съвсем ще секне кърмата  Sad). И после ми остава към час до следващото хранене през което време я успокоявам, нося на ръце и се опитвам да приспя. Та сън денем няма, нощем спя по 4-5 часа. Тази вечер просто я оставих на таткото с АМ да се нахранят и да ме оставят да поспя. Спах цели 3 часа, след което се наложи да се събудя понеже цялата ми тениска беше мокра от кърма Crazy Когато няма няма, като има малко тече ужасно  ooooh!

Най-големият ми проблем е, че не мога да излизам навън. Много се дразни в количка, а не мога просто да я нося дълго време, отделно дето ме е страх да не се спъна някъде да я изпусна. Със слинг не се оправям, донесоха ни вчера обаче изобщо не мога да я наместя. Ще я пробвам в кенгуру като стане на 2 месеца

# 115
И си мисля тези дни, докато бях бременна все виках "Ех, моето тяло вече не ми принадлежи Sad Да родя веднъж и да си го върна!" Е, да ама, като родих и се оказа, че не тялото ми, ами живота ми не ми принадлежи вече  #Crazy Но, това е положението Simple Smile Имам си една цяла вселена в бебешката кошарка, която си мисли, че аз съм целият й свят.  Peace
Ех,че красиво го изрази  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes! Точно така е...... да са ни живи здрави малките сърчица,а другото е без значение!
Лека нощ момичета  Hug

# 116
  • IT
хели Инка има в диетичните магазини-има един в който знам че я има-на патриарха-като тръгнеш от кръстовището с витошка надолу към попа мисля че се подминаваше спирката на тролеите и то е едно малко като в безистен мисля че имаше бельо също в съседство, то има и изнесена табелка.
Така ми се идва днес на срещата, ама като съм сама не ми се разкарва още по градският транспорт  толкова далече още. Сега ми е криво че нямам книжка, но и това ще стане.

# 117
  • Тук и сега
аз нямам тези дни време да чета, но се надявам софийската среща да си остава в 10-11ч на площадката със слона в Борисовата, защото се запътвам натам. Отивам първо на преглед и няма да мога да чета. Ако има промяна, моля Тейка да ми вземеш тела от Ади, че аз пък нямам твоя да те питам. Ей пусто. Айде дано да се видим, времето предвещава да е повече от добро.

# 118
Много съжалявам, че няма да успея за срещата днес Sad Наистина ми се искаше да се запознаем и да си побъбрим на приятното слънчево време.
Няма на кого да оставя Никола, а и той снощи никак не спа добре, та ще е труден ден и няма смисъл да идвам и само с него да се занимавам, без да мога да ви видя. Направете си снимки и пуснете в албумчето непременно! Simple Smile

Дунайка, Никола няма навършени 3 (на 2г.1м. е) и не мога да го пусна на ДГ, само на ясла. Обаче за ясла изобщо не съм си и мислила - не ми харесва идеята за ясла и, не на последно място, Никола няма ваксини и по закон не могат да го приемат в ясла, дори да има места. Замисляла съм се за детски центрове частни - да го давам до обяд или аз да го водя на разни занимания...Преди да се роди бебето, няколко месеца ходихме на детска музика, както и на плейгрупа. Та с някакви такива неща ще го занимавам. От пролетта евентуално се замислям да го дам в частна ДГ, в София има голям избор на такива.
Мисля, че на твоята дъщеря можеш да й запазиш мястото в градината, като носиш извинителни бележки от педиатъра. Нека и Селма да каже какъв е начинът.

# 119
Добро утро!!!

Алекс е  в супер настроение.Цяла нощ ми виси по гърдите,боли го коремчето и си мисли,че е гладен,а не е.Съответно повръща всичко дето е изял и започваме от начало.Днес ме чака весел ден Crazy

За ДГ-начина да е отложи тръгването е с извинителна бележка от педиатъра,плащане на половината месечна такса и договорка с директора.

Хайде,за толкова ми стигна времето,пак ще пиша после Hug

Общи условия

Активация на акаунт