А още по-ужасена останах от Молфикс - като го напишка и стяга всичко като картонено менгеме
Направо го съжалявах детето, ама нали пари сме дали...Изкарахме пакета до край, но вече такъв няма да взема
Сега взехме от синия пакет на Пампер 3 - засега съм мнгоо доволна - не пропускат, много са мекички, попиват много добре и са с еластични ушички отсрани
Препоръчвам ги 
За рибата - ям си риба, тъй като я обичам. Аз по принцип откакто съм в Бургас и съм се разглезила, че ако рибата не е прясна не я ям

Капки за колики - и на мен ми писна да давам, още повече, че няма смисъл. При нас е някакъв цикъл - 2-3 дена много силни колики, после няколко дена почивка, тук - таме с някоя колика, но лека и после пак отначало. Гадното е, че сега следва тежкия период

Да се похваля - вчера си купих есенно яке, днес си взех дамска чанта. Оставих бебчо на татко му, оставих им изцедена кърма и драснах с колата на разходка, че малко и аз свят да видя. Поразходих се доволно, взех глътка въздух с една приятелка и като се прибрах Алекси така ми се зарадва, че 5-10 минути ми гука щастлив

За храненето - ние си се храним на 2 часа, вечер прави 2 хранения през три и после пак минава на 2 часа. НО, когато е разтревожен или има колики се храни безразборно. Тогава почти постоянно кисне на гърдата

Аз оревах форума онзи ден, ама моя мъж помага, особено след като го обвиних, че не е инициативен по отношение на сина ни
Да родя веднъж и да си го върна!" Е, да ама, като родих и се оказа, че не тялото ми, ами живота ми не ми принадлежи вече
И като се изака ми гука и то едно доволно....
Айде отивам да застъпвам втора смяна и ако мога да поспя 1 час поне до следващото събуждане.