ЮЛЧЕ папка, спинка, слушка, в мама много то се гушка

• 26 004
  • 749
  •   1
Отговори
# 630

Марита и Денис ми ближе рамото и пуска слюнки. На мен също ми мина през ума, че може да са зъби, но е твърде рано, освен ако това не е някаква много предварителна подготовка Wink Peace

# 631

килограмите продължавам да свалям бавно,ама то аз съм почти до желаните....затова.иначе мисля,че таза ми е разширен,защото не си влизам в предишните панталони баш.с "клизма".едва ли две кила отгоре прави това отклонение.само кокалите ще да са ..... Cry

Като си отворила дума за таза, преди носих дънки 36 а сега номер 40  Mr. Green
Старите дънки ми влизат маааалко над коленете  Joy

# 632

килограмите продължавам да свалям бавно,ама то аз съм почти до желаните....затова.иначе мисля,че таза ми е разширен,защото не си влизам в предишните панталони баш.с "клизма".едва ли две кила отгоре прави това отклонение.само кокалите ще да са ..... Cry

Като си отворила дума за таза, преди носих дънки 36 а сега номер 40  Mr. Green
Старите дънки ми влизат маааалко над коленете  Joy

олеле-майко! Crazy ще с еоправиш...споко Grinning рано е още.

тейке
,е и аз имах предвид подготовка от рано де.те май растат с месеци зъбите и въпреки,че не с апробили и не ги виждаме те растат в костта предполагам.на големия ми син му изби в четвъртия месец първия зъб.може и на малкия да е така...де да знам.може този ген да е мой и да са го наследили и двамата (нали с аот различни бащи). ще видим.ама просто не беше типично за нрго това.

# 633
Марита къде ходите на  разходка в германия, на Бодензее ли?
Сега се сетих и да те питам, как минавате границата, има ли Алесандро паспорт?
Ние вчера цял ден бяхме на разходка в един град, специален за нас, още повече защото имахме и първа годишнина от сватбата. Бебчо со беше супер, на него маи си му харесва да го мъкнем насам-натам с нас.
честити месечинки на днешните бебенца.

# 634

Каже те ми кога на кърмените деца им се появява истинския цвят на очите, ако някоя от вас знае?

Около 1 годинка ,мисля.  Simple Smile

Тея,много хубави мерки!Браво на вас!  Hug

# 635
  • IT
Честити месечинки момичета и бебета Simple Smile
За килограми не искам да коментирам-малко по-малко се връщам към начина си на хранене преди бременността, че имам доста да свалям.
Тея супер мерки.
Марита нищо не казваш за фризьора.
Надявам се чочко да заспи след малко, че да дремна и аз.

# 636
pumbi оо далече ни е бодензее май.ние сме в цюрих. сестра ми живее в готмадинген (едно малко селце близо до границата при басел мисля),та отидохме повече да видя нея и там се разхождахме.иначе детето има вече паспорт да,но не ни и проверяват по границите.

алекса,казах бе.казах,че не съм доволна от фризьора,ама се правя на доволна,че иначе ще ме е още по-яд.тука за нищо не ги бива тия хорица ей! откъм изкуствата не ги търси,а то фризьорството си е изкуство за мен.

# 637
  • IT
марита хахах точно този абзац съм пропуснала - с единия крак бутам количка, не че има ефект.
Да ви покажа какви тоалети поръчах  на чочко(по-скоро баща му де) и ако съм доволна от качеството ще му купя още:
1
2
3
4

# 638
Мерси, момичета!

Алекса, чудни одежди, браво на теб  Peace

Марита, да, нищо чудно да е предварителна подготовка.
Денис си смуче ръката и без да е гладен, но това с близането на рамото ми ме разби.
Даже се чудя дали да не му дам от тези залъгалки за дъвчене, да си чеше венците  Laughing

# 639
Видях го къде е. Ами то и Бодензее ви е горе долу на еднакво разстояние Simple Smile
Ние все се каним да отидем до Швейцария на разходка ама само пътъом сме минавали на връщане от италия. Може пък след нова година като вече бебо има паспорт да идем някъде на сноуборд, ама ще видим.
Алекса супер са дрешките.

# 640
на една позната им изби първото зъбче когато малката беше на 3 месеца ,така че нищо чудно и при вас да е зъбче Heart Eyes

# 641
Честити месечинки!  bouquet
Меганчо,и аз стискам палци,бързо оздравяване и дано не се разболявате повече!
Косичката на Влади само поизсветлява,падат еденични косъмчета,но рядко,за сметка на това расте.
Ние сме от бебетата,които не се хранят нощем,заспива около 22.00ч.,буди се към 4.30 ч. ,но за компания,след това заспива и така до към 6.00ч.Сутрин си поспиваме,от 6 до 9,хапваме,извеждам го навън,спи до около 12.00ч.,хапваме и започва играта,след като хапнем към 18.00ч. ,отново разходка,къпем се ,ядем и в леглото.Заспива си сам в кошарката. smile3521.Абе,бебе-мечта.Иначе и ние започнахме да си лигавами,такива балончета от слюнка правим,че свят да ти се завие.В събота се обърна сам по корем в кошарата и падна страхотно ръмжене,че не може да се обърне Crazy.Иначе два дни имахме нещо като запек/въпреки че сме само на кърма/,но нещата се нормализираха.Бибата си я харесва,предимно вечер и през нощта,през деня дори се обижда на моменти ако му я дадеш.
За килограмите-избягвам да се качвам на кантар,но май свалям бавно,започвам да си влизам в част от дрехите отпреди бременността.

# 642
  • Пловдив
Да попитам мамата, която взимаше сминдух на капсули фенугрик) (забравих коя беше, сори) дали е доволна, има ли резултат? Марита, ти пиеше смлян сминдух, нали? При теб има ли резултат? Аз не мога да открия къде продават семена на сминдух в Пловдив, ако някой знае да помага! Хайде ние се събуждане,,,, а толкова много неща исках да напища .... ooooh!

Ще се включа скоео пак!

# 643
еее да pumbi,ама ако идем за сестра ми и после на бодензее, и после да я върнем ще стане много,а аз на толкова далече от вкъщи се навих заради сестра ми само.иначе два пъти други сме го водили на един час път от на с(толкова са и двете дестинации) и се проклех малко.той яде на често и сме вечно на тагадък (незнам как с епише),защото от кърмене до кърмене имаме малко време и трябва да се действа бързо,ако неискаме да спираме по магистралите Cry
иначе,ако наминавате по цюрихско може да се обадите Grinning

# 644
Да попитам мамата, която взимаше сминдух на капсули фенугрик) (забравих коя беше, сори) дали е доволна, има ли резултат? Марита, ти пиеше смлян сминдух, нали? При теб има ли резултат? Аз не мога да открия къде продават семена на сминдух в Пловдив, ако някой знае да помага! Хайде ние се събуждане,,,, а толкова много неща исках да напища .... ooooh!

Ще се включа скоео пак!

Аз си купих от тук : http://www.healthstore.bg/Fenugreek-500-mg-100-kapsuli.html - може да си поръчаш онлайн

На опаковката пише единствено, че спомага увеличаването на тестостерона, ама се надявам при мен това да е кърмата  Joy
Иначе си е точно сминдух.

От два дни я вземам, днес като че ли усетих ефект, не знам дали е от билката или от хилядите други лактогонни чайове, сурови ядки, безалкохолна бира и т.н. с които се тъпча.
Надявам се да ми се увеличи кърмата през деня, че гърдите ми са много омекнали и ми е много трудно да се цедя така  Sad
Използва се също за намаляване на апетита и при запек, както и при диабетици.

От това което прочетох за сминдуха - взема се докато се регулира кърмата, после престанеш ли да го пиеш кърмата не намалява за разлика от случаите, когато пиеш лактогонни средства.

Общи условия

Активация на акаунт