The Amazing Race

• 22 313
  • 316
  •   1
Отговори
# 15
Започнал е 4ти сезон на Азия  Mr. Green
На 30ти септември е излъчен 2ри епизод

Иначе, по американският, победителите бяха неочаквани  Wink

# 16
Втора серия направена изцяло за Brook & Claire. И те си взеха етапа. Но да караш цели 10 отбора да продават очила в Гана, която меко казано не е от най-богатите страни в света... Ще го оставя без коментар. Иначе в етапа такситата бяха основния фактор. Добре че всички отбори стигнаха читави до финала  Wink
С познаваемостта сме добре. Акси си има вече 10 точки в актива. Violetblue - не е лошо да се конкретизираш малко в прогнозите, че си раздвоена, разтроена и т.н. Не че е толкова фатално - справям се и с такива залози. Имаш 5 точки от тази серия, защото хвана отпадналите, но чрез двойна прогноза. Относно залозите - мисля, че може да се пробваме и за победител във всеки отделен етап.
TARA ще видя дали ще го подхвана да го гледам. Да не ми станат много  Wink Но като се има предвид, че пропускам Сървайвъра...

# 17
да караш цели 10 отбора да продават очила в Гана, която меко казано не е от най-богатите страни в света... Ще го оставя без коментар.

А може би е редно? Нямам в момента физическа възможност, иначе ще седна и ще прегледам всички сезони, за да ти кажа в колко от тях всички отбори са продавали нещо си в бедна държава, за да съберат някакво количество пари.
Знаеш ли това не е Еврофутбол, за да играя 1, х или 2. Както се вижда отборите могат да срещнат трудност при изпълнението на задачите в единият етап, а на следващият да се представят перфектно; може да си вършат работата чудесно и бързо, но през цялото време да попадат на калпави таксиджии, дори и в "бели" страни и пак да не успеят. Това е игра на шанса, късмета, съобразителността и не на последно място забавлението.

# 18
Е, някои вече сте гледали втори епизод, аз засега успях да изгледам само първи.
Хареса ми началото, стори ми се вълнуващо както някога в старите сезони. А може би е само носталгия по тях.  Simple Smile
Харесва ми отбора на докторките и този на Чад и Стефани.

tatatata, нямам време и възможност да се съсредоточа върху предложението ти за залозите, но щом ти е интересно и ти се занимава, аз нямам нищо против. Но ще дам предположения след като изгледам и втори епизод, понеже току-що прочетох кой го е спечелил.

# 19
  • Банкя
violetblue Може ли линк... Praynig Grinning
(този сезон ще се нуждая от подкрепа за сваляне на епизодите Wink)

# 20
Акси предполагам искаш линк към епизод 2 на Оригинала  Laughing

Заповядай

# 21
  • Банкя
Акси предполагам искаш линк към епизод 2 на Оригинала  Laughing

Заповядай

Как позна! Mr. Green
Аз не намирам време за оригинала, камо ли да стигнал до азиатския вариант... Rolling Eyes

Днес ще свалям, дано утре успея да гледам и след това ще коментирам. Wink

Little wingels Радвам се, да те чета пак в темата. Hug

# 22
Я, да се запиша. Фенка съм, ама от скоро. Гледам някакви стари сезони, дето ги въртят по AXN. Сега видях темата и още нищо не съм гледала, но ще ви догоня. Преди време, наистина, в замундата са ми се мяркали епизоди, но сега май никой не качва.

# 23
......Преди време, наистина, в замундата са ми се мяркали епизоди, но сега май никой не качва.

Добре дошла!  Hug Наистина преди време качваха епизоди в Замунда, но вече не.

Сега за мен е добре, че violetblue пуска линкове тук, че нямам време да търся откъде да свалям.  Hug

Акси,, и аз се радвам да те видя!  Hug Старая се да следя темата и епизодите редовно, макар че не мога да насмогна на темпото на  violetblue и tatatata.  Laughing 

# 24
Ааааа, Little wingels нали ти е известно, че това ще е така докато съм си у дома с бебчо?  Laughing  После ... Но до тогава дано още да има Amazing Race, а да не кажат икономическа криза  Joy

# 25
 Joy
Мда, всичко ми е известно.  Laughing
Много ти се радвам, че още си у дома с бебка.  Hug

Акси, твоя тръгна ли на детска градина? Моята госпожица е с детегледачка.

# 26
  • Банкя
Акси, твоя тръгна ли на детска градина? Моята госпожица е с детегледачка.

От 15-ти септември. Grinning
Днес даже бях на родителска среща. Точно бяха свикнали и от понеделник ще им сменят госпожите. Rolling Eyes
Както и да е, да не спамя темата, но мисля, че бързо ще се адаптира и към тях.
 Hug

Иначе по темата - ще стигна май чак през уикенда да гледам и коментирам. Peace

# 27
The Amazing Race Asia 4 сезон също е интересен. От два дена съм го подкарал. Ако някой го гледа може да го коментираме и него. Ето връзки към първите 3 епизода:
Епизод 1 - http://DMCA-removal-from-Google/torrent_details/215767989/the+am … +asia?tab=summary
Епизод 2 - http://DMCA-removal-from-Google/torrent_details/217900249/the+am … +asia?tab=summary
Епизод 3 - http://DMCA-removal-from-Google/torrent_details/219944929/the+am … +asia?tab=summary

# 28
  • Банкя
Изгледах 2-ри епизод. Grinning

Определено Брук и Клер имаха предимство, но и други отбори се справиха доста добре с продаждбата. Имаше интрига, но главно от таксиметровите шофьори. Peace

Симпатични са ми Чад и Стефани и Брук и Клер. Wink

За следващата седмица прогнозата ми е:
победители - Чад и Стефани
отпаднали - Ник и Вики

# 29
  • София
Здравейте момичета! Сега откривам темичката и МНОГО БЛАГОДАРЯ  за линковете, които сте дали! Hug Сега ще си наваксам пропуснатото и ще ви следя. Peace

Общи условия

Активация на акаунт