The Amazing Race

• 22 568
  • 316
  •   1
Отговори
# 225
Аз бих предложила да започнеш 7-ми сезон.Много ми е любим...и може би след това назад.
Няма проблеми да направиш само репликите.Аз имам всички сезони и мога да се ангажирам след това с видеофайла под ръка да ги "разхвърлям" тези реплики по време.Все пак не съм съвсем "на Вие" с английския и си мисля,че ще се ориентирам кои реплики на български съответстват на английските.С общи усилия може да се получи. Simple Smile Когато и да стане ще е супер.

# 226
  • София, България
Момичета, много добре сте го измислили  Peace

# 227
попаднах на тези снимки от 5-ти епизод  Mr. Green

# 228
Ако ви трябва някакъв support с английския и аз съм насреща. Имам всички американски сезони.

# 229
Ако ви трябва някакъв support с английския и аз съм насреща. Имам всички американски сезони.
Сериозно,може да се организирате за превода с violetblue ,а аз ще направя после тайминга на преведените епизоди.  Hug От кога си мечтая да се съберат всички сезони и на Amazing Race и на Survivor с български субтитри.

# 230
Ако има желаещи добавила съм и сезон 12 с български субтитри от АXN тук :
http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrent-detai … 40c955bf7c2693c8d

# 231
  • София, България
никой нищо не пише за 5-та серия, аз я изтеглих, но не мога да стигна да я гледам Simple Smile

# 232
О, аз я гледах вече  Mr. Green Много ми хареса Sunglasses

Спойлер:

При брадите не можах да разбера фитнес младежите защо избраха най-дългата брада  ooooh! От ясно по-ясно е, че колкото повече брада, толкова повече работа. И гледаха как другите идват и си заминават, а те си стоят и си фризират  Crazy
Двата замъка също бяха много яко измислени. Как даже минаха с гид през замъка и така и не се усетиха, че са на грешното място  Mr. Green И както винаги - като видят някой друг отбор около себе си и все си мислят, че няма как да е грешка - това трябва да е правилният замък
И последната "игра" беше интересна. Как някои се справяха с няколко опита, а тези две двойки плъзгаха по сигурно 200 гнома докато успеят  Crazy Но така направиха края напрегнат. Аз отдавна очаквах тази двойка да си тръгне (не им помня имената  Rolling Eyes ). Не ми се виждаха добре подготвени  Peace
Това, което ми идва в повече са семейните драми  Tired Преди наистина не са давали чак такива подробности. Сега се чудя направо тези хора какво правят заедно  Crazy Как се изтърпяват само  Mr. Green И имам чувството, че бигбрадърката използва сълзите си, за да минава по-леко на игрите  Tired Все по време на игрите реве някъде около тези, които трябва да им дадат следващата задача  Whistling
Следващият епизод се очертава интересен. Това водно изпитание изглежда трудно, но ще има и забавни моменти в банята  Laughing

# 233
  • София, България
Аз нещо назад вървя със сериите, гледах 5-та и вече съм изтеглила и 6-та, но с тва хубавото време навън кога ли ще стигна и до нея Simple Smile

Спойлер:
Славейче, и мен много ме изкефи момента със замъците. Само не можах да разбера не можеха ли в ниското да се консултират с местните къде е Спящата красавица ми трябваше да се катерят до горе чак. А и защо всички, освен Арт и Джей Джей търчаха пеша. Хората си се качиха на каруцата и си стигнаха доволно горе, а другите .... драпай пеша по стръмното.
На мен и двете двойки мацки не ми се виждат добре подготвени. От агентките определено очаквах повече. И ми се стори, че ги пуснаха накрая, много зависеше от гледната точка на камерата, но гнома беше точно на границата, по-скоро извън полето.
Права си за сълзите на Рейчъл, мисля че и тяхната къща остана недовършена, но вещицата ги пусна.
И другата Рейчъл вече много ме дразни.
Радвам се, че Марк и Бупър наваксаха, имаше изравнители за техен късмет, пък и Спийбъмп-а беше лесен.
Много ми хареса кадрото, където кравите обръщаха глави при влизането на отборите, много сладко беше Simple Smile Пък Брендан как тупна на дупето  Joy

# 234
Радос, те сигурно не са чували за "То не става само с ядене, трябва и акъл"  Laughing Кой да се сети да пита кой замък им трябва ooooh! И на всичкото отгоре някои от отборите видяха, че замъците са два... и пак не решиха да питат  Crazy
Мисля, че каруците бяха малко на брой и за да не чакат следващата (която може да се забави) затова тръгваха пеша.
И на мен ми се стори, че не беше много в кръга гнома на агентките... ама след толкова опита  Crazy

Пускам си сега да гледам 6ти епизод. Ти да наваксваш бързо  Naughty  Mr. Green

# 235
  • София, България
о, утре ще го изгълтам и аз, обещавам  Peace

# 236
  • София, България
Славейче, гледа ли 6-та серия

Спойлер

Гледах я аз шестата серия. Мъчно ми стана за отпадналите, въпреки, че не бяха от любимците ми, но ... много грешно заложиха на бързия преход - Всичко или Нищо ... и получиха Нищо. Което пък спаси моята любимка Ванеса, така че ...  Първо ме ядоса тая патица Рейчъл, че предния път не пожела да вземе лесния бърз преход (с хеликоптера) дето и беше под носа, а тоя път се вихри в сеното като некоя селянка. Въпреки, че не мога да не и призная победата, през цялото време стратегията им ми се струваше грешна. Първо това, че тя беше долу. Там беше по-трудната работа според мен. После това, че Дейв я засипваше отгоре с купища сено и тя едва насмогваше. Ноо явно е била печеливша стратегията им щом биха две здрави момчета. И двете коли, които спечелиха, уау ... Не са ли доста по-скъпи от екскурзиите, които дават в другите етапи  newsm78

Блокадата ... стори ми се, че някои от участниците ги извадиха спасителите, но въпреки това им дадоха указанията, не ги караха да повтарят  newsm78 Татата, виж че този път Брендън участва, значи не го е страх Simple Smile И я кажете, че аз нещо не разбрах, Бупър разправяше на една от агентките, че Марк си пада по съотборничката и ?!? Така ли беше, или английския ми е много зле?

Що се отная до Дитура ... Настина ли си правят СПА тия с петрол, ужас  #Crazy Много мъчно ми стана като гледах как хвърлят ябълките, дядо ми гледа на село и като знам как ги мести една по една да не се набият ... Тия ябълки освен за ракия според мен за друго няма да стават след това хвърляне (а пък дините от един предишен етап ... те и за ракия няма да стават, та се чудя какво са ги направили  newsm78)

Освен на връзките между отборите наблягат повече и на културата на държавите този път. Например нощта в храма, музиката, огньовете, много симпатично беше.

Много ми харесва в новия сезон как наслагват кадрите един върху друг (като например кадъра с двете гишета на летището)

А следващия път ще гледаме скандали, мнооого ми хареса Ванеса как отговори на тва противно същество Рейчъл за годините си  hahaha

# 237
Момичета, момчета ...  Mr. Green

Толкова съм ангажирана в последните две седмици, а и през април ще ми е изключително натоварено ... Обаче в понеделник се дигам 1 час по-рано, за да си дръпна епизода и да го гледам, моментално   Crazy  Mr. Green

Превода - почнах 7ми сезон както предложи mirinda.r, но както и тогава говорихме, правя го само когато се видя със свободно време и категорично няма да стане бързо! Но когато - тогава  Mr. Green

Сега да се изкажа вече за отборите  hahaha  Няма какво да си кривя душата, но тая БигБрадърка ми е повече от противна и антипатична. И като се разциври, не стига, че е грозна (като е разревана), но го прави само по блокадите ... А това, че Брендън направи блокадата този епизод ... До колкото знам, в правилата пише, че и двамата съотборници трябва да имат еднакъв брой изиграни блокади или най-много разлика две, демек в 5ти епизод подхождайки към блокада единият състезател може да е направил 3, а другият 1, но в такъв случай е задължително този с 1 изиграна блокада да направи тази в 5ти етап (е па дано го обясних така че да сте ме разбрали, щото аз го чета и нещо не се разбирам сама себе си  ooooh!  hahaha)
Рейчъл и Дейв - със сигурност тя е маниачка на тема контрол. А и стремежът й да се доказва изигра положителна роля в бързата задача - спечелиха я  Laughing
Марк и Бупър ... Е тая двойка бие по всички параграфи! Миналият път плаках като граничният патрул им даде пари за дъщерята на Бупър, а в тоя епизод Марк ни разясни как Бупър си пада ужасно много по едната агентка, упс учителка исках да кажа  hahaha
Нари и Джейми - еми с нищо не блестят! Не могат да ме убедят, че мястото им е там и това си е. Не само избягват конфликтите и набиването на очи, но ми се струва, че избягват и сприятеляването. Времето ще покаже.
Джоуи фитнеса и Дани ... Какво да кажа за момчетата? Класирането им на предна позиция в миналият епизод беше чиста случайност според мен  Laughing  Но едно е сигурно, ще ми липсват повече , отколкото ако бяха отпаднали агентките.
Ванеса и Ралф - това е една от двойките, които ми харесват и допадат. А с тия ябълки и просто как им се видя като дежавю на дините ... Според мен всички ей такива консумативи, които се използват в състезанията се заплащат предварително, не е като да са дарени все пак  Wink
за финал си оставих Арт и ДжейДжей! Те са едно приятно изключение на правилото, което сме наблюдавали до сега в риалитото, а именно представителите на силите на реда да се провалят с гръм и трясък. Те са ми фаворитите за финалната тройка.

Та като отворих дума за финалната тройка, освен Арт и ДжейДжей, мисля си, че Рейчъл и Брендън също ще са там, колкото и да се дразня от този факт  Crazy  Joy За трети отбор се двуумя между Рейчъл и Дейв и Ванеса и Ралф  newsm78

Сега в понеделник, уффф, така де в неделя НЯМА епизод. Една седмица пауза  Rolling Eyes

# 238
Аз го изгледах епизода, но чаках да се включите и вие, да не си говоря сама и да си ръся спойлери  Laughing

Аз бях изумена как се изложиха Фитнеса и Дани  Shocked Тая крехка женица наистина беше сложена на по-кофти позицията - трябваше не само да ги вдига, но и да ги намества. А мъжлето й трябваше само да ги бута  ooooh! Аз си мислех, че нямат шанс Дейв и Рейчъл - младежите уж са физически подготвени, а се изложиха. Но аз не съжалявам за тях  Mr. Green

Спа-то с петрола беше направо  #Crazy Обаче на мен повече ми прилича на калните бани, които си правят бабичките по санаториумите, не толкова като "спа". Ама ми стана неприятно как обсъждаха хорицата - тоя бил космат, оня бил дебел. Много ясно, че ще се постараят да ги затруднят.

На изпитанието с ябълките агентките се забавиха твърде много според мен. Те сякаш търсеха някаква точица на ябълката, така ги оглеждаха  Mr. Green

Аз си мисля, че самото предаване не плаща нищо за тези игри. Все пак те правят реклама на въпросното място. Даже си мисля, че може и да искат хонорар  Crazy Обявяват винаги къде са, какво точно търсят, така че всеки заинтригуван може да отиде там. И съответно носят приходи. Но това са само предположения. А за наградата 2 коли - нямам думи  Mr. Green Удариха кьоравото. Определено две коли струват доста повече от 7дни за двама някъде си  Crazy

И аз не съм доволна, че ще има почивка тази седмица, но чакам с нетърпение следващия епизод, заради интригата разбира се  hahaha

# 239
Като гледам вие се справяте тука добре и без мене с коментирането на сезона Wink
Violetblue добре е обяснила правилата. На финала евентуално и двамата участника трябва да имат равен брой изпълнени roadblocks. Затова отбора на Brendon & Rachel може и да имат някаква стратегия по въпроса.
В следващата серия ще има една жена срещу друга. Сссссс.... Но ще бъде интересно. Коя ли ще надделее. Този сезон започва да ми харесва все повече.
А нефтените бани са си традиция в Азербайджан. Явно имат някакъв позитивен ефект за здравето.

Общи условия

Активация на акаунт