The Amazing Race

• 22 304
  • 316
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте и от мен и аз съм им фен Simple Smile
Този сборен сезон ще почне на 23-ти февруари, така ли?
По Ей Екс Ен дали ще го дават?

# 301
  • София, България
Едва ли ще го дават по АХН - там дават по-стари сезони. Теглят се от eztv.it ... но нямат субтитри

# 302
  • срещу двата комина :)))
аз гледам онлайн на няколко места, но пак няма субтитри  Peace

# 303
  • в морето до колене
Муре, като почне сезонът ще ти искам линковете за онлайн гледане. Че не ми се играе само да свалям и да трия...
Сървайвъра си го свалям и после си го записвам на дискове, но Надпреварата не ми е такава тръпка, та онлайн много ме устройва.

# 304
Муре, като почне сезонът ще ти искам линковете за онлайн гледане. Че не ми се играе само да свалям и да трия...
Сървайвъра си го свалям и после си го записвам на дискове, но Надпреварата не ми е такава тръпка, та онлайн много ме устройва.

няма проблеми, давам веднага  Hug и една снимка от туитъра на Фил

# 305
Жалко.
Ама нищо де, щом ги качват новите серии, и без субтитри мога да гледам. : ) Радвам се, че почва нещо приключенско, защото за нашия Съвайвър има да почакаме. (Владко милия пак ще се втали)
А на мен не ми върви на онлайн гледане, винаги имам проблеми.  Tired

Edit: някой май не се е загащил като хората  Mr. Green

# 306
  • в морето до колене
Днес чак видях, че е започнал трети сезон на The Amazing Race Australia, който се оказа състезание м/у 5 австралийски и 5 новозеландски двойки.
Аз харесвам австралийските сезони. Е, може и заради Грег да е  Blush
Интересно той за кого ще стиска палци сега?  Mr. Green
В КаТ и пиратите са качили първия епизод. Един и същи рилийз, който за щастие си върви комплект с англ. субове.

А освен това върви и втори сезон на канадско издание. Някой от вас гледал ли е първия сезон да даде мнение.  Thinking

П.П. Щом са преместили темата за Св, сега като "измъкнах" тази от дълбините на форума, вероятно и нея ще преместят в групата при телевизионните програми...

# 307
а някой гледа ли последния сезон с All stars  newsm78

# 308
  • в морето до колене
Аз го гледах, но честно казано не го помня добре... сега даже се наложи да надникна в Уики-то да си припомня победителите.  Embarassed

# 309
Първият канадски Amazing Race е добър, макар и да обикалят само в Канада. Но във втория нещо започнаха да се поизлагат, въпреки че вече излезе и извън домашната сцена. Иначе австралийските сезони са най-добрите досега, заедно с последния азиатски. Дори бих казал, че са по-добри и от американските.

# 310
  • в морето до колене
Така и не сколасах да гледам канадската надпревара... Ама не съм се минала, казваш.  Grinning

А от австралийския сезон в КаТ са качени само първите две серии, а ме мързи да търся други източници... и така, чакам си.
Иначе и аз много ги харесвам австралийските сезони. Повече от американските определено.

П.П. - Честно, хвана ме яд, че пак им дадоха ЕМИ тази година.  Crossing Arms

# 311
Кога стартира новият сезон? С голям интерес чакам да се запозная с новите участници.

# 312
  • в морето до колене
На 26 септември стартира, т.е. на 27 ние ще можем да го гледаме вече.
Ето ги новите участници на страницата на CBS

# 313
Мячик, напиши the amazing race au в пиратите и ще ти излезнат останалите серии. В момента са до седма.
И знаеш моето мнение за TAR - така че напълно си заслужават ЕМИ-тата Wink

# 314
  • в морето до колене
Ъх, благодаря ти. Имам си bookmark със the amazing race australia и тъпо и упорито си го отварям него... Не се бях сещала да пробвам само с AU
Ей сега ще ги дръпна.

П.П. Твоето мнение за ЕМИ-тата на TAR го знам.  Simple Smile Но мисля и ти знаеш моето.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт