Шуменските баби всички, ни закичиха с мартенички!

• 36 881
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
  • Mediterraneo
Пак ли Воаяж?! Няма ли други идеи?

# 46
В ресторант Шумен в градската става ли? Времето ще е хубаво , може и на вън. Но там не знам тел за резервация.
Дайте други предложения! На първа страничка има списък.

П.П. Рале, добави и ресторант Шумен.

# 47
В ресторант Шумен в градската става ли? Времето ще е хубаво , може и на вън. Но там не знам тел за резервация.
Дайте други предложения! На първа страничка има списък.

П.П. Рале, добави и ресторант Шумен.

Аз довечера ще ходя там и ще взема телефон за резервации, ей на да видите каква съм готина  #Silly

Ани, струва ми се, че си мислиш за ДСК, а на за ДЗИ. Аптеката е на ъгъла, като завиеш към паветата за Марешки ( ако е Сейба де )

# 48
  • някъде
Тарталетка голям   bouquetза инфото!Само още един въпрос ако си наясно-всяка вечер ли е курса?

# 49
Момичета, да ви попитам, къде в Шумен има някакъв специализиран магазин за детски стоки / за колички, столчета за кола, ванички за къпане, и други неща от този сорт/. Аз знам само този на Бертони. Simple Smile

# 50
  • Mediterraneo
Тарталетка голям   bouquetза инфото!Само още един въпрос ако си наясно-всяка вечер ли е курса?

Уф, аз щях да пиша още по твоя въпрос. Таксата е 300 лв, на разсрочено плащане може. Продължителността е 3 месеца, всяка делнична вечер. Но ако искаш, може и да не присъстваш на всички лекции, а да ги преписваш, например. Отсъствия не се пишат  Grinning
Все още събират хора. Минимум за група е 10 човека, до момента има записани 5. Телефон на БЧК- 877336. Най- добре е и на място да се запишеш.

# 51
Момичета, да ви попитам, къде в Шумен има някакъв специализиран магазин за детски стоки / за колички, столчета за кола, ванички за къпане, и други неща от този сорт/. Аз знам само този на Бертони. Simple Smile

Магазин за колички и столчета за кола има и срещу кино Херсон, като се спускаш от Руския към Пазара. А не знам на кое викаш ваничка за къпане, но ако става въпрос за корито, има и по магазините за домашни потреби.
Взех телефона на ресторант Шумен - 0884494969

# 52
аз лично всички дреберии - корито, хавлия, шишета и всякакви такива си купих от Том и джери, колички на чиполино има на детски свят - горе до военното, колички има още и на борсата на един магазин там маи имаше на чиполино и на кенгуро Simple Smile а леглото си купихме от ДИБО - доли на булеварда

Последна редакция: ср, 15 сеп 2010, 11:06 от lisanata

# 53
а относно магазина на бертони - това за мен са най смотаните бебешки стоки ! и не прави грешката да си купиш техен шезлонг - ужасен е - когато детето е на пълно легнало положение сложено става с главата надолу, и освен това му хлътва гръбчето, работо на бертони ми върши еиднствено помпата за кърма  - ама пак да птбележа че за 2 месеца се скапва, оня ден вече 3-та си купувам, досвидя ми отначало да дам 80 лв за авент, ама ето че сега пак съшите пари дадох

# 54
  • Mediterraneo
Аз пък съм доволна от стоките на Бертони. Количката ми я взех втора употреба за каката, отгледа и бебето и може и още. Шезлонг ползвам също, нямам забележки. Сгъваема кошара, помпа за кърма, шишета, залъгалки. Съотношението цена- качество е повече от разумно, така че за мен си заслужават.
На Чиполино ми е единствено кошницата за кола. Количка на тази марка посмъртно повече няма да си купя след опита с една триколка  Stop

# 55
ами аз май не съм мн очарована от тях, но разбира се всичко е въпрос на вкус и възможности
може и аз да не съм случила, макар че от шезлонга и една приятелка не е хич очарована, но това все пак е мое мнение Simple Smile  Peace а за чиполино нямам мнение, не съм ползвала техни неща засега

# 56
Мерси за отговорите!     bouquet

lisanata, аз също съм се спряла на легло от Дибо  Peace, единствено него съм избрала, другите неща тепърва ще купувам. Grinning

# 57
ние единствено леглото купихме преди да се роди бебо ( е и спален комплект разбира се ) , всичко останало след като се роди малката, а като отидох да раждам ( понеже беше  малко по рано от очакваното и беше посреднощ) даже дамски превръзки нямах, добре че свекърва ми имаше Grinning

# 58
Даре Сейба е!  Peace  Grinning

# 59

Общи условия

Активация на акаунт