Шуменските баби всички, ни закичиха с мартенички!

• 36 881
  • 738
  •   1
Отговори
# 735
  • на североизток от Рая
        Добро утро, момичета!

Вчера ми изчезна нета и затова не писах. Кимоното ще ни го шият за 50 лв. Не знам малко ли е, много ли е. Ще отида и до този магазин до Автомагистрали. Не бях се сетила за него.

Благодаря, че ми отговорихте!

Хубава седмица на всички!  Hug

# 736
ТеоDora, аз точно за това се чудих толкова време. Ама вече я поръчах.

Нели, това 50лв само за шев ли?  Shocked Много бе! Не може да е повече от 15-20лв. Ако има нещо по сложно по него, може и малко повече, но 50лв ако е само за шеф е абсурд. Консултирах се с моя приятелка шивачка и според нея 50лв са много.

# 737
  • на североизток от Рая
   Здравейте, мили момичета!

Честит осми март! Бъдете здрави, чувствайте се обичани от всички, които вие обичате!  Hug

Ани, кимоното ще струва 50 лв., колкото и да ти е чудно.  Confused Аз като чух цената, също останах леко  Shocked, но няма как да се пазаря. Обаче съм страшно доволна от ефекта, който оказва айкидото върху сина ми. А сенсей/учителката/ е перфектна за възпитател - строга, справедлива и забавна в същото време. Ама има и вариант цената да е по-висока, защото още не са ми го ушили, а като ми го донесат готово може цената изведнъж да е 60 лв , примерно. Беше ми намекнат и този вариант. Здраве да е!

Хубав празник!

# 738
Честит празник на всички Шуменски мамички добрички! Заповядайте в новата ни Осмомартенска тема

Общи условия

Активация на акаунт