Шуменските баби всички, ни закичиха с мартенички!

• 36 881
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Големи доходи newsm78? Трима души по 350 лв. = 1050 брутно.
Значи две заплати по 525 лв. брутно. Не мисля, че е толкова много newsm78. Даже доста малко ми се вижда /това чисто към 400 ли прави?/
Абе, детските нека ги вземат хората, които имат нужда, на тях действително са им от помощ.
Просто на мен ми се вижда нереалистично ниска границата.
Нямам наблюдения особено големи кой колко взема в града.

# 706
По темата за флуора да се изкажа и аз. Не съм чела кой знае колко, не смятам и да го правя. За мен зъбите са си ген, като дори не съм убедена, че грижата за устната хугиена спомага кой знае колко за здравите зъби. Ей ме мене, кърмена 1 година, с над 15 пломби, е да фасадата ми е хубаваааа, ама отвътре са гробница. Брат ми не е кърмен, има 2-3 пломби в устата си, като започна да си мие редовно зъбите преди няколко години, има страхотни бели зъби.
Така че не е нужно да скачате и да се опитвате да налагате мнението и опита си, затова си има друг подфорум - преди беше ДиС, сега е май Семейни отношения.

# 707
Абе, май си най-близо до истината с теорията за гена newsm78.
Дядо ми троши лешници със зъби, а с четката му за зъби си играят котенцата на село, т.е. явно не си я търси често.

# 708
  • Mediterraneo
Големи доходи newsm78? Трима души по 350 лв. = 1050 брутно.
Значи две заплати по 525 лв. брутно. Не мисля, че е толкова много newsm78. Даже доста малко ми се вижда /това чисто към 400 ли прави?/
Абе, детските нека ги вземат хората, които имат нужда, на тях действително са им от помощ.
Просто на мен ми се вижда нереалистично ниска границата.
Нямам наблюдения особено големи кой колко взема в града.

Айде да не зачекваме тази тема, а! И на мен ми е много нереалистично как живеем 4 души с 600 лв, ама на! 90% от познатите ми с деца вземат тези помощи- можеш да добиеш представа кой колко взема в града...

# 709
Не звучи добре никак. От моите познати също има такива, дето вземат детски, ама сами си казват, че едно вземат, а на друго ги осигуряват... Мацката почива в чужбина и кара джип, а се води на минимална. Темата има много лица. Аз затова именно писах, че трябва да се дава на хората, които наистина имат нужда, въпросът е как да се отсеят...
Допълвам се - мацката с джипа по повод детските казва - "Ама как ще ги оставя на държавата, те ми се полагат". Но това е съвсем друга тема.

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 16:21 от Мама Звярка

# 710
Рали, какво стана със зъбчето на Дани, падна ли млечното?
Не падна само, водихме го на зъболекар. Сега се притеснявам, че зъбчето не е точно там където трябва да бъде, а по - назад. Попитах зъболекарката дали трябва да го избутва с език, защото навремето моите зъби по същия начин бяха излезли и двата долу първите. Зъболекарката каза, че това не било така сега, не трябвало да се прави това с езика. Притеснявам се да не му остане там зъба.  ooooh!

# 711
Ами как ще се намести? После като мене с брекети. Забелязвам вече че доста деца носят брекети.

# 712
# 713
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА И ХУБАВИТЕ ИМ МАЙКИ!
ДА СТЕ БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ, РУМЕНИ ЗАСМЕНИ
НЕКА ПРОЛЕТТА ВИ ДОНЕСЕ МНОГО УСМИВКИ И ВЕДРО НАСТРОЕНИЕ

# 714
Честита Баба Марта и от мен!
Освен здраве, ако ни донесе и малко слънце - какво по-хубаво...

# 715
  • Шумен
Честита Баба Марта на всички!
Здраве, усмивки и добро настроение желая на малки и големи!

# 716
  • на североизток от Рая
        Честита Баба Марта, момичета!  Hug

Бъдете здрави и усмихнати! http://2.bp.blogspot.com/_XrHOXdacolw/Sazk2GRnfJI/AAAAAAAAEmo/6q … aR6Zhk/s400/8.png

Наистина, хайде ако някоя от вас може, да направи една орисия за топло и хубаво време.  Laughing

Чакам слънцето с нетърпение.   Nature Sunny

# 717

Честита Баба Марта!
Да сме здрави и засмени
и с бузки зачервени!

# 718
  • на Земята
Честита Баба Марта на всички ! Да сте здрави и засмени!

# 719
Честита Баба Марта!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт