Шуменските баби всички, ни закичиха с мартенички!

• 36 881
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Момичета знаете ли случайно дали в нашия град има да се продават платформени везни за магазини?

# 721
Случайно да знаете някъде да правят чанти  и обувки по поръчка Confused

# 722
  • Mediterraneo
Аууу, новото заглавие е ужасно  Mr. Green

# 723
  • на североизток от Рая
             Добро утро!

# 724
Момичета, случайно някоя от вас да има количка на Бугабу Бии или да познава мама в града , която да има такава? Много ми се иска да я видя на живо. Харесах си я в нета и могат да ми я доставят, но друго си е да я пипна предварително. И във Варна се оказа че вече не работят с Бубабу, а до София или Пловдив в момента няма как да стигна.

# 725
  • на североизток от Рая
  Ани, виждам из града доста интересни по форма колички и все ги заглеждам, но такава, каквато ти търсиш, не съм виждала. Сигурно ще намериш във Варна, ходихте ли вече?

И аз имам въпрос към вас. Знаете ли дали в магазините втора употреба мога да намеря кимоно, малко, за 7 годишно дете. От една седмица синът ми ходи на айкидо, ще му шият панталона, но горната част, която ни дадоха , е доста голяма. И доста е скъпо ушиването, да му се не види. Ама, ще шием, в краен случай, няма как да играе иначе. Не ми пречи, обаче, да купя още едно, ако е на сносна цена.

# 726
Harmoni[-sklada v bivwi[ Kawkavalen-imaw malko kimono tam vqera

# 727
  • на североизток от Рая
Harmoni[-sklada v bivwi[ Kawkavalen-imaw malko kimono tam vqera

Мерси!  Hug Ама, доколкото разбирам, е в склада. Едва ли всеки може да влиза там. А пък и не ми се ходи чак до там. Ще изчакам да се включи и друга мама, но утре като заведа детето на айкидо, трябва да поръчам да му ушият и горната част на кимоното. Все пак, ще продължавам да търся.  Peace

# 728
  • на Земята
Ани,количката е супер! Изобщо не се замисляй! Няма какво да я гледаш.На живо е още по-хубава,а и като комфорт е една от най-добрите.Ако нямах няколко ,бих си взела такава Peace
Бях гледала обява в продавалник на такава във Варна. В Шумен съм виждала ,но не си спомням кой имаше такава ,дали не беше една приятелка от Англия ?!Но тя живее там и си беше дошла само за лятотоnewsm78. Няма да сбъркаш.Нали си и гледала рекламата? Е да,цената е множко,най -добре от Англия да ти я доставят.Там май са по-евтини.Така ,че избора ти е много добър Peace

# 729
pokjei, твоят коментар вече сложи последния щрих да се реша да я купя. Всеки с който се консултирах ми казва че е добра, изгледах всички клипове в нета, само ме притеснява големината й. Цената на която ще я взема също е много добра. Мъжа ми страшно се нави за тази количка, аз все не мога да се реша, преди да я видя.
Нели, във Варна в магазина на Долче Вита вече я няма. Не работят с Бугабу. Останал им е само един Хамелон, но пчеличката я нямат.
Ми купувам я тогава!  Rolling Eyes

Нели, за колко ще ви ушият кимоното?

# 730
Нели, има една втора употреба по булеварда от Руския към пазара, от страната на "Автомагистрали". Племенника също ходи на айкидо и миналата седмица от там си е взел колан. От него разбрах, че в този магазин има доста кимона /детски не знам дали има/, както и други спортни стоки.

# 731
  • на Земята
Писах на скайп на моята приятелка да ми каже по-подробно за количката и ще пиша пак.

# 732
Сори за латиницата-бързах! Та "склад" е само на думи,т.е. от там разпределят стоките за другит си магазини.Ако магазинът с кимоната на другото дете също е "Хармония",помоли ги да проверят по телефона какви наличности имат в магазина си в "Тракия"-мн.са любезни и едва ли ще откажат. Всъщност колко е голямо детето-може и на лични. Вкъщи се мотаят няколко кимона,ама ...

# 733
Тео Dora, благодаря ти!

# 734
  • на Земята
Ани,препоръчва я с две ръце,само ,че нейната е била хамелеон. Би е по-малкия вариант.Вече ти си реши дали искаш по-широка или по-тясна.Да не стане тесничка на мъжкара като поотрасне Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт