Шуменските баби всички, ни закичиха с мартенички!

• 36 882
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Kati_Scarlet, аз съм носила дрешки в Комплекса за социални услуги за деца и семейства - намира се срещу ХЕИ. Там помагат на самотни майки, но при тях има не само пеленачета, но и по-големи деца. Със сигурност ще има на кого да ги дадат.

# 496
Честит имен ден на днешните именници! Да са им живи и здрави имената!

Вярно и аз съм носила дрехи в Комплекса за социални услуги!

# 497
Kati_Scarlet, аз съм носила дрешки в Комплекса за социални услуги за деца и семейства - намира се срещу ХЕИ. Там помагат на самотни майки, но при тях има не само пеленачета, но и по-големи деца. Със сигурност ще има на кого да ги дадат.

Изобщо не се сетих за там. Много, много ти благодаря!!!

# 498
  • на североизток от Рая
             Честит имен ден на празнуващите днес!   bouquet

http://www.raiskikat.com/images/kalofer_horo.jpg

Да се гордеем, че имаме такива мъже!

# 499
Да ви е честит празника днес! Ани, желая здраве и много радост на Ивко, да расте послушен и грижовен батко! 

# 500
Гале, благодаря! Ето и една почерпка от мен:

# 501
Честит Имен Ден на Ивко!
Да е жив, здрав, щастлив и да стане добър батко!

# 502
Ани, честито на именника и от мен  bouquet

# 503
Благодаря за поздравите, момичета!  Grinning

# 504
  • все тук
Здравейте, момичета! Можете ли да ми препоръчате очен лекар (за преглед за мен, не за дете), от когото имате добри впечатления. Може и на частно. Ще помоля за координати! Благодаря!

# 505
  • на Земята
Д-р Чобанова. В поликлиника и в оптиката зад кафе Пролет.

# 506
# 507
  • шумен
Здравейте мамчета!
Аз също съм от Шумен, но чак сега открих че има Шуменска тема и реших да се разпиша при вас да но да приемате нови мами. накратко аз родих на 22.09 едно прекрасно момиченце на име Габриела. Дано да ме приемете при вас ще ми е приятно да си споделяме емоциите и да си помагаме взаимно   Simple Smile smile3525  love001

# 508
  • на североизток от Рая
             van4etoooHug, добре дошла !

Много от пишещите тук момичета имат бебета, така че, ще има с кого да обменяш опит. Моите деца вече пораснаха, но чат пат и аз се включвам по други въпроси.

Целувки за Габи! smile3541

Лека нощ на всички!

# 509
Честит първи рожден ден на Дария! Да расте усмихната и здрава за радост на мама и татко.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт