Шуменските баби всички, ни закичиха с мартенички!

• 36 882
  • 738
  •   0
Отговори
# 75
Ние с Дани сме с някакъв вирус  Cry и затова не съм много подходяща компания за срещата.

В поликлиниката на първия етаж вдясно мисля, че беше кабинета на Моканов. Една приятелка води детето си при ортопед в шуменската болница и веднага я наплашил, че има плоскостъпие и трябва да го обува с ортопедични обувки.

# 76
И тази неделя срещичката беше чудесна!!! Laughing

Хайде да видим за другата....!

# 77
  • Mediterraneo
Казах аз- преди Коледа.

# 78
Здравейте, ще Ви препоръчам добър ортопед, малкия съм го водила 2 пъти там и съм доволна - д-р Виктор Минчев, кабинета му се намира във високия блок до Деу центъра. Ще се радвам ако съм била полезна  Hug

# 79
Здравейте, ще Ви препоръчам добър ортопед, малкия съм го водила 2 пъти там и съм доволна - д-р Виктор Минчев, кабинета му се намира във високия блок до Деу центъра. Ще се радвам ако съм била полезна  Hug
а къде е този този център, понеже аз не съм от шумен, мъжът ми е от тук и не познавам още чак толкова добре града

и имам едно друго питане, продават ли се някъде в шумен пюрета сънвал и семпер Confused

# 80
и имам едно друго питане, продават ли се някъде в шумен пюрета сънвал и семпер Confused

Не, за съжаление. Crossing Arms

# 81
Здравейте! Изгубен е ирландски сетер тази сутрин, женски, отговаря на името Шана. Кучето е дребно за породата си, старо е/11-год/., с побеляла козина на носа. Избягало е тази сутрин от Тракийския квартал, последно е видяна около жп гара и борсата до Автогара. Кучето е дружелюбно, идва при повикване по име, НЕ ХАПЕ. Моля, ако го забележите, позвънете на 0896 755 916 - Росен, или на мен на 0898 701473. Кучето е на брат ми, той замина за няколко дни извън страната и сега умира от притеснение, но нищо не можем да направим. Издирваме от сутринта без резултат...

# 82
Здравейте! Изгубен е ирландски сетер тази сутрин, женски, отговаря на името Шана. Кучето е дребно за породата си, старо е/11-год/., с побеляла козина на носа. Избягало е тази сутрин от Тракийския квартал, последно е видяна около жп гара и борсата до Автогара. Кучето е дружелюбно, идва при повикване по име, НЕ ХАПЕ. Моля, ако го забележите, позвънете на 0896 755 916 - Росен, или на мен на 0898 701473. Кучето е на брат ми, той замина за няколко дни извън страната и сега умира от притеснение, но нищо не можем да направим. Издирваме от сутринта без резултат...

Дано да успеете да го намерите!!!

# 83
Привет на всички мами! Бих искала и аз да се присъединя към вашата дружинка - наистина сте много готини. И аз като lisanata и miMozzza нямам почти никакви приятели тук. Родом съм от Разград и от 2 години живея в Шумен, но липсата на приятели много ме тормози  Sad. Ще се радвам много да се запозная с някое мамче. Ако успеете да организирате среща с удоволствие се записвам и аз Simple Smile.

# 84
Привет на всички мами! Бих искала и аз да се присъединя към вашата дружинка - наистина сте много готини. И аз като lisanata и miMozzza нямам почти никакви приятели тук. Родом съм от Разград и от 2 години живея в Шумен, но липсата на приятели много ме тормози  Sad. Ще се радвам много да се запозная с някое мамче. Ако успеете да организирате среща с удоволствие се записвам и аз Simple Smile.

welcome  Добре дошла!!!

# 85
svetalche , добре дошла!

Мама звярка ,намери ли се кучето?

Среща искате ли?

# 86
Благодаря момичета!

Надявам се мама звярка да е открила кучето си.

По повод срещата - ще се радвам да се запознаем и затова съм за Simple Smile

# 87
Силве, весел празник днес!   bouquet

# 88
  svetalche  welcome 

В кой квартал живееш?
  Ще се радвам  и аз на среща!
 Grinning

# 89
Благодаря, Lightning  bowuu !
Живея в Еверест или по-точно началото на квартала - водят се военните блокове. Аз също бих се радвала на среща с вас. Чувствам се малко самотна, защото съм бременна в 7 месец и съм си по цял ден у дома, не ходя вече на работа и малко скучая Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт