Шуменските баби всички, ни закичиха с мартенички!

• 36 883
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
ми всъщност ми трябва каша от киноа

# 316
Киноа може да има в Слънцето. В ДМ също може да провериш.

# 317
 HugАз си купих киноа,на зрънца,а не каша от магазина вдясно от слънцето.Обещаха,че ще донесат и спелта/лимец.А киноата даже покълна във фермата ми за кълнове Peace Цената беше ок.10лв Каша със лимец има в ДМ-с 3 зърна-около 3-4лв.Аз захраних късно и с нея въведох безпроблемно глутена baby_neutral

# 318
  • По широкия бял свят
lunhua, тези неща на детето ли ги даваш? Аз даже не съм ги чувала. newsm78
Ще ми е интересно да дадеш малко разяснения.  bouquet Може да сте го обсъждали по назад в темите, но нямам време да се връщам да чета.

# 319
Ани, къде беше това "Флорида", да го погледна този магазин и аз, че хич ме няма с ориентацията? Вече ми стягат дрехите Sad Не е ли рано? И имам 2 кг отгоре. Само на корема са се трупнали, а аз по принцип съм с тясна талия и нося вталени дрехи, и сутрин едвам се закопчавам. На 1 декември съм на преглед във Варна - стискайте палци, после ще пиша как е дзверчо.

# 320
Това е от магазин "Триумф" надолу, а иначе "Флорида" е едно кафе, от Шел-а нагоре, по един стръмен баир с павета.

# 321
didd , не сме обсъждали здравословно хранене в темата. Но тези неща наистина са много добри. Има и още доста полезни неща, но в Шумен трудно се намират. Радвам се че се отвориха такива магазини и вече и ние можем да си пазарим нещо по различно.

Мама Звярка, Maria_13bg добре е обяснила къде се намира магазина, това ориентира ли те?

# 322
Я, какво раздвижване в темата???  Wink

Добре дошли на новите майчета  welcome

Какви са тези неща, дето ги пишете бе мацки, аз дори не съм ги чувала! Ядат ли се, какво се правят  Laughing
Шегувам се, но наистина захранването и храненето на децата сега явно е ужасно различно от това преди 4-5 години, когато захранвахме нашите.

А някой нещо за среща да спомене???

# 323
Да, ориентирах се. Скоро ще заприличам на слон, ако продължавам да хапвам така... Направо се обвинявам понякога, че има бременни, които повръщат, а аз ям ли, ям...

# 324
Оф, не ти е работа да повръщаш! Аз пък все се чудя кога ще спре това чудо. И всеки път преди да ям си мисля дали да ям изобщо, защото после знам какво следва. Ужасно е!

# 325
  • Mediterraneo
Да, ориентирах се. Скоро ще заприличам на слон, ако продължавам да хапвам така... Направо се обвинявам понякога, че има бременни, които повръщат, а аз ям ли, ям...

И аз бях така- за да не повърна, трябваше все нещо да меля  Crazy Постоянно дъвчех, иначе ми се повдигаше зверски.

# 326
Оф, не ти е работа да повръщаш! Аз пък все се чудя кога ще спре това чудо. И всеки път преди да ям си мисля дали да ям изобщо, защото после знам какво следва. Ужасно е!

Ани, не се отчайвай, тия дето повръщахме 9 месеца, докато не родим, пак оцеляхме  Laughing
Неприятно е, да! Опитай се да нацелиш какво иска бебето и яж само него. Аз, ако помниш до 4тия месец повръщах всичко, после до края ядях само хляб и пиех жълта лимонада, тях Деница не ги връщаше  Laughing Така и изкарах до края!!!

# 327
точно когато повръщах работехме с мъжо в холандия, правехме едни харддискове, и имахме почивки на всеки 2-3 часа за по 15 мин и ходехме с една торба ядене, понеже аз всяка почивка трябваше да ям нещо ина4е и на мен като на тарталета ми ставаше лошо, огладнеех ли и повръщах, затова постоянно ядях за да не огладнея  Grinning а имаше и мн неприятни моменти на вечеря тъкмо и лапам последната хапка и .... всичко в тоалетната и после сядам пак да ям че иначе става лошо Simple Smile

# 328
  • Шумен
Аз бях от тези които до последно повръщаха. По едно време се бях изплашила как другите жени качват килограми а аз свалям. Ден преди раждането (тогава се мерих за последно) бях 3 кг по-лека отколкото забременях  така и не можах да наваксам Blush

# 329
Аз бях от тези които до последно повръщаха. По едно време се бях изплашила как другите жени качват килограми а аз свалям. Ден преди раждането (тогава се мерих за последно) бях 3 кг по-лека отколкото забременях  така и не можах да наваксам Blush

Ох, блазе ти! Аз от много тъпкане на хляб и жълта лимонада качих 30 кг.. И аз не мога да наваксам сега, ама със старите си кг., нямат сваляне, ей!

Общи условия

Активация на акаунт