Шуменските баби всички, ни закичиха с мартенички!

• 36 883
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
И аз бях от много повръщащите и първит четири месеца свалих 12кг. После понаваксах, но като родих бях с няколко килограма по слаба от колкото забременях. После взех да пълнея и сега съм слонч Embarassed

# 331
Стига бе хора, как до края сте повръщали.  Shocked Аз все се надявам че това чудо ще спре!

Даре, не знам какво да нацеля, каквото и да ям вечер, половината го връщам. През деня само разни сокове. Обаче и това ме смазва. Надявам се утре в тоя здравословния магазин да ми докарат джинджифилови бонбони. Аз свалих 3кг, защото то няма на къде повече. Сега гледам че единия вече почти го наваксах.

desitoo, как по лека преди да родиш!? То това възможно ли е?  Rolling Eyes

# 332
Спокойно, как така ще повръщаш до края. Четох, че най-често гаденето преминава около 12 седмица. С първата бременност пак ли ти се гадеше? Аз забелязах, че понякога сутрин ми става блудкаво и гадно от кафето, бях го спряла за десетина дни. И с първата бременност бях така, тогава и от месото ми ставаше лошо. А факта, че бременните повръщат, го разбрах от ... гинеколожката, която ме следеше тогава, представяте ли си колко съм била неориентирана. Все ме питаше жената - ти повръщаш ли, а аз се чудех защо. Ставаше ми лошо, ама само толкова.
Днес полудявам от мигрена Cry

# 333
С първата не бях чак така. Имах малко неразположения в началото и то от дъжд на вятър.

# 334
 HugОх,сори,че чак сега пиша,но бях доста заета с Мая. Киноа е зърнена култура на Инките,прилича малко на просо-богата е на желязо и магнезий,а спелта е така да се каже "първообраза" на пшеницата-тя най-лесно се усвоява и обработва от децата,(а и от възрастните Simple Smile Дано съм била полезна!  Hug

# 335
Здравейте момичета, минавам само да се похваля, че преди 2 седмици на 9.11 станах мама на едно прекрасно слънчице, което се казва Василена. И двете сме много добре.
Поздрави!!! Heart Eyes

# 336
Mimoza, да ти е жива и здрава Василена! На теб бързо възстановяване ти пожелавам. Когато решиш може и една снимчица да ни покажеш!

# 337
  • Шумен
miMozzza, честита радост и от мен  Hug Василена е красиво име  Simple Smile
А н и, явно е възможно аз съм примера  Blush На всяка консултация питах акушерките и те все ме успокояваха до 8-ми месец че в 9-тия ще кача много. Да ама не, само 0.5 кг тогава качих. Каквото хапнех все при момите отиваше явно Simple Smile То с две бебета не било като с едно, поне мен така ме успокояваха. Е след раждането качих малко и това си беше, сега пак отслабнах но след две да тичаш не е лесно въпреки че все още не са проходили Wink

# 338
Здравейте момичета, минавам само да се похваля, че преди 2 седмици на 9.11 станах мама на едно прекрасно слънчице, което се казва Василена. И двете сме много добре.
Поздрави!!! Heart Eyes

честито !  bouquet

# 339
  • По широкия бял свят
Mimoza, много да ви радва малката госпожица!  bouquet

HugОх,сори,че чак сега пиша,но бях доста заета с Мая. Киноа е зърнена култура на Инките,прилича малко на просо-богата е на желязо и магнезий,а спелта е така да се каже "първообраза" на пшеницата-тя най-лесно се усвоява и обработва от децата,(а и от възрастните Simple Smile Дано съм била полезна!  Hug
Как ги приготвяш тези култури и как ги даваш на детето?

# 340
Честито Мимоза. Да ви е жива и здрава малката принцеса.

# 341
Здравейте!
Аз се включвам с един Коледен въпрос. Синът ми (5 г.) всяка година пише писмо до дядо Коледа. Естествено желанията му се изпълняват, защото все още са сравнително скромни  и по джоба на дядо Коледа. Laughing Тези дни чух, че имало някаква услуга на Български пощи за обратно писмо от дядо Коледа, т.е ние пращаме писмо до дядо Коледа и получаваме доста мило писмо от него. Днес се качих до Централна поща, но там служителката каза че за пръв път чува за такава услуга. Някой знае ли дали още има такава услуга и как трябва да се адресира писмото?  Благодаря предварително!
[/size]

# 342
Мимоза, честито! Да е здрава, щастлива и обичана Василена! Много прекрасни споделени моменти ви желая!

didd, рецепти да искаш  Hug
http://www.google.bg/search?q=%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1% … ;client=firefox-a

# 343
миmoza честито и от нас! мн да те радава ислушка малката госпожица

# 344
Здравейте!
Аз се включвам с един Коледен въпрос. Синът ми (5 г.) всяка година пише писмо до дядо Коледа. Естествено желанията му се изпълняват, защото все още са сравнително скромни  и по джоба на дядо Коледа. Laughing Тези дни чух, че имало някаква услуга на Български пощи за обратно писмо от дядо Коледа, т.е ние пращаме писмо до дядо Коледа и получаваме доста мило писмо от него. Днес се качих до Централна поща, но там служителката каза че за пръв път чува за такава услуга. Някой знае ли дали още има такава услуга и как трябва да се адресира писмото?  Благодаря предварително!
[/size]

Таня, ние миналата година писахме писмо до Дядо Коледа. Адреса бях взела тука от форума има такива теми, потърси с търсачката, но не се сещам какъв беше. Беше нещо до Лапландия, но.... нататък какво беше и аз ще трябва да го потърся. Така или иначе никй не изпраща писмото до там. Получихме стандартен отговор, на лъскав лист хартия, със снимка на Дядо Коледа. Обръщението беше: Здравей мило мое дете, текста беше на български. От пощите наистина имат такава услуга! Тази служителка явно изобщо не е запозната!

Общи условия

Активация на акаунт