Февруарче малко спирка няма - нека да му мисли мама (18)

• 27 730
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Да ви кажа, верно, че дребното е малко несгодно по характер и не е усмихнато като брат си, пък и на красота има какво да се желае, обаче си има своя голям плюс детето и това е, че е второ.  hahaha
И като го гледам, че не е кекаво и пъпчиво като първото, ама така ми е лесно с храната, че няма накъде повече.
Давам му всичко квото ми се изпречи на рафта в магазина, не спазвам ни ред, ни интервали и храненето върви 100 пъти по-лесно отколкото с големия и всичките ми чуденици, страхове, взиране за реакции, четене, чакане...
Щом отваря устата значи няма проблем.  Laughing

# 136
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Ника, и какво още може да се желае от това красиво дете Макс?!

Всеки път като се сещам за Макс и си мисля, как ли щеше да му стой на моето късо и слаботелесно бебче това име.

# 137
Ай, ся бебетата ли ще си мерим? hahaha
Малки били, големи били, не искали да ядат, ящни били, що спят, що не спят - бебета са, да му се не види! Joy

# 138
  • София
Обикновено някой като ме пита как се казва и винаги после коментарите са в този дух - аууу, името му приляга.   Mr. Green hahaha Общо взето дебелите бебета предизвикват умиление в дами и господа на определена възраст.  Laughing
Ама пък вчера, един съвсем нормално изглеждащ на пръв поглед мъж на моите години, вървеше срещу нас по тротоара и като се приближихме ми каза нещо. Аз помислих, че нещо иска да го упътя и се спрях, а той ми вика: "Пожелавам ви да сте живи и здрави!". Беше много странно, два пъти се обърнах после, че ми мина през ума, че иска да ми отвлече децата или да ме обере.  Joy Народа изтреще тотално, ма и аз да не остана по-назаде.

# 139
Уффф, има нещо вярно.
Толкова е изродено всичко и навсякъде, че все очакваш нож в гърба и се учудваш при проява на мил жест. #2gunfire
Имаше една статия на едно момиче за живота ѝ в България. Обясняваше, че е изградила имунитет, защото внимава къде ходи (някоя сграда може да се срине върху нея), внимава къде стъпва (не се знае върху какво), внимава в магазина (може да я излъжат я с грамаж, я с ресто), внимава къде и с кого ходи (може я да я изнасилят, я да я убият), внимава как пресича (шофьорите правила на пътя не признават) и т.н. и т.н. С две думи - полезно било да си бдителен. Joy

Последна редакция: сб, 04 сеп 2010, 00:17 от Xcat

# 140
  • София
ДУ!  smile3507

# 141
  • София
ду,

Юхуу,мерси за закуската и кафето.Определено имам нужда... Tired

Откакто се прибрахме се опитвам да го уча да спи в креватчето,а не при нас,че много се върти вече,но се буди по 100 пъти... Crossing ArmsТази нощ не издържах и го взех при мен. Как ще я караме така нз !!! Confused

# 142
  • Бургас
Добро утро !

Плами,съжалявам ,че не можахме да се видим. Снимките на Лорка от морето са страхотни.  Hug

А ,бе искам и аз да коментирам за кашите,Димана ги яде едва едва, ама да ви кажа и на мен не ми харесва как изглеждат и ми се струват някакси изкуствени  Mr. Green Вчера отказа каша от елда с плодове на Hipp,оризова на Нестле също не иска. Банановата я харесва горе долу.... Иначе се пробвах и й дадох нишесте с ванилия на Ганчев(в бурканчета), много й допадна. Да си призная, и на мама също й допадна.  Animal Pig

Карли,Димана издава същия звук , ама аз не успях да го опиша толкова добре като теб,та писах само ,че издава странен звук. Дебна я да й направя клип,но не успявам (засега) .Да можеше да ги съберем да си поприказват .  Mr. Green

Пеперудке,добре си се завърнала.

Мяуче,за съжаление- не. Много ми е тъпо и гадно!  Благодаря ти за помощта още веднъж,защото без теб нямаше хич да се справя!  Hug

Веси,Диманка също има крусти, в началото й ги махнах със зехтин и много ресане.Но сега пак се появиха.Даже щях да питам дали е възможно да е от това,че ползвам нов шампоан (на Себамед) или си е случайност,че те се появиха точно при у-бата на новия ш-н.  Thinking

Юхуу,поредната безсънна нощ?  Hug

Уф,да ви оплача,вчера имах ниско кръвно и се чувствах ужасно.Никога не съм имала кръвно 65/95, все едно бях пияна. Пф, от какво се дължи,хич не знам,ама не го пожелавам на никой.Добре,че имаше кой да се занимава с Димана.

А тя,Димана,може да се впише в категорията на Анета Айларипиева, писъци до безкрайност - с повод и без.Откри,че може да крещи детето.  Crazy

# 143
 Hug

Юхи  Heart Eyes, чудно кафе и закуска !
Сега и Бобиша ако мине, да тури някой от нейните добвки, че да оплакнем оЧо....

# 144
ДУ
Пеперудке, добре си ни дошла  Hug
Неви, радвам се,че сте по-добре, дано не се разболявате повее Hug.
И Иренка на Сияна дано е добре  Sad

# 145
  • София
Добро утро Simple Smile
Юху, благодарности за кафенцето и закуската!
Честито на всички -за хубавите мерки, за изпълнени месечинки, за нови умения  Hug
Верно е, че сме изтрещели отвсякъде, Ники добре, че човека не е имал лоши помисли  Hug
Съни, кафенце и шоколадец и много сън... това е едното от лчеченията за ниско кръвно (аз съм перманентно с описаното от теб), а другото е пържолки и червено винце. Бързо оздравяване!
Дейка е ОК, дано и Иренка да е добре.  Praynig
Ники, Макс е разкошен! Какво искаш от него, не разбирам  Mr. Green
Много снимки изгледах ис фейса, бебоците ни са прекрасни!
Ами хубав ден ви желая дами, на мен следобяда ми е ден за молове  Mr. Green Трябва да избера подарък за кака Софи, че именния й ден наближава. Весело изкраване на почивните дни на всички!  bouquet

# 146
Не съм Сияна , но да кажа , че Ирени е по - добре , дано нещо междувременно не се е променило !

С кашите за сега имам опит само с тези на Лактана ( купувала съм безмлечни)  , от както ги правя с АМ не се втечняват ! За Рая купувах  Фризокрем, Хумана , Милупа . Бях доволна и от трите марки . По видове не мога да цитирам.
 Продължавам да кърмя, не съм заместила хранене  Whistling, като гледам няма и да заместя скоро  Mr. Green ( не по мое желание разбира се ) .
Стас определено си пада по сладките храни ( като мама  Animal Pig ), това ми е виждането след 20 дневно захранване . Ще го моря още обаче, няма тън - мън, не може да се изостава от графика  Whistling...

Пеперудке, дано скоро осъществите преместването ( на Андрюша в леглото му имам предвид )

slanchezara  Hug .

# 147
  • София
Ух,заспа с 300 зора в креватчето! ooooh!

Благодаря за посрещането!  Hug

Танче,хубаво поне,че на един човек имаш доверие да оставиш адашката. А на работа се помайваш казваш...Ми то човек от отпуска као се врне и не може да се адаптира бързо,какво остава от майчинство! А пък и мислите ти да са насочени към малката принцеса...

Карли,интересни звуци издава твоята госпожица! Crazy А това 'боц' аз така и не можах да разбера какво представлява и как аджеба ще накарам синчето да го прави,а и има ли нужда изобщо!? Stop

Слънчи,горко му на кръста ти !  Whistling И аз едвам го удържам човека,а и той иска да скача в скута ми... CrazyМислех,че ще заякна,но детето си расте,дебелее,а мама си все такава хилка... Blush

Неви,браво на Дейка-Змейка ! Да те питам - вози ли се вече 'като хората' в количка? ние вече сме о.к. с това упражнение.Даже онзи ден заспа седнал,докато бързах да се приберем за дрямка!  Peace

Плами,така и не можах да го заведа на уроците п оплуване,но как ходиш до Банкя? много искам и ние да ходим!  Simple Smile

Мяу,вие на Пирдоп,ние на едно близко село - Буново.Би трябвало да минавате покрай него на път за там.Иначе ремонта тече или е по-точно е стопиран с пълна сила! Twisted Evil Таткото е на работа,а държи той да пипне всичко...

Ника,странен е този обрив...Взе да изчезва вече,но от лигите му е червено около устата. Close  Добре де,кога трябва е забелен напълно пишока? Защо му го забелвахте насила?  newsm78

Тоя пащърнак на коя марка е ?  Thinking

Пухи
,завиждам за хубавото спане! дано все така да е Сиси !  Heart Eyes

При положение ,че не ходят все още не е ли рано за истински обувки?

Моя син първо казваше мамма,маа,после нье,нье и чак сега почна да гука - агу! хаха

Нарцис,и аз го возя седнал.Цялата разходка стои така.Щом на него му е добре значи няма проблем мисля. Peace

Да се 'похваля' междувременно,че ми се случиха запушен канал на гърдата(от носене на неподходящ сутиен за по-малко от час!) и падане на Анди от леглото. Confused на последното не присъствах,защото бях до пазара,но аз съм си виновна,че го приспах на спалнята. Confused

За дебелите бебета - аз както винаги съм била против едно бебе да е дебело на всяка цена,сега така си ми харесва топчестото Анди,че не искам да отслабва!Ама хич!  Heart Eyes

Ох,изморих се!  Simple Smile

# 148
Гутен морген!

Абе аз като ви чета за тия каши зорлем искате да ви побелее косата. То с глутен ли са, без ли са, с кво са, па се втечневат, па с какво ги бъркате... човек ще каже, че извънземно храните. Какви са тия каши дето ги изнамирате такива не знам. Аз на Митко му купувам всякакви, само на Хип все още не съм взимала, но като чета че се втечняват няма и да взема, и досега ни един път не съм прочела какво пише на кутията - ни как се правят, ни какво съдържат. Гледам само за каква възраст ги дават и взимам. Струва ми се, че излишно си затруднявате живота. Кашите на Слънчо също са хубави, от тях взимам само пшеничната и зърнин и ги кльопа без изобщо да се замисля.
Аз се заглеждам по дрехи вече, по козметика, обувки, чанти, гледам се и в огледалото, такива ми неща.. Миташки си расте и без да се вкарвам във филми, та те това исках да кажа.  Mr. Green
Теглих една лекция рано сутрин, ама нали ми знаете агресивно-прогресивния подход. Grinning

Съни, аз като сваля кръвното се наливам с кола и много ми помага. Иначе напоследък и аз често го свалям, не знам защо така.
Язе довечера ще офейквам към Плевен да ме поглези една седмица майка ми, но то там си има интернет безжичен, жичен, всякакъв, ще си взема и Кнути (Кнути е лапшмопа) и все едно съм си тук, така че няма да усетите липсата ми колкото и да ви се иска. Mr. Green

# 149
  • някъде тук
ДД Hug Влизам да се оплача  ,от вчера Жорката е със сополи, няма температура  обаче в комбинация с лигите които пуска  става страшно Rolling Eyes от носа тече от устата тече  #Crazy направо е ужас и най лошото е че не дава да го избърша само като тръгна с кърпичката и започва да реве Rolling Eyes Обадих се на педката каза да капя Виброцил 3по1 капка ,е да ама няма как да стане ,това ми ти дете като види капкомера  и направо се побърква ,мята ръце върти глава и капките отиват навсякъде само не в носа Rolling Eyes За капак на всичко и аз се събудих тази сутрин с болки в гърлото и течащ нос ,а май и температура имам Tired

За кашите  аз давам на Хип млечните и не ми се втечняват  нито стават на бучки, и аз като Бръмби гледам да не си затруднявам толкова живота  с много подробности вече Peace

Пеперудке добре дошла и от мен ,браво на Анди за добрите мерки Hug

Общи условия

Активация на акаунт