Февруарче малко спирка няма - нека да му мисли мама (18)

• 27 732
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
Абе драги ми съфорумки, що не пускате линк в старата тема към новата за блейки като баба ви Шаманката? Блея си аз и се чудя какво ми липсва, а то ... нова тема  Mr. Green

Теа ми препика леглото, Алекс ми измисли име, "Жено на тати, омазана с кленов сироп"... идилия  Wink

# 151
  • York
Абе драги ми съфорумки, що не пускате линк в старата тема към новата за блейки като баба ви Шаманката? Блея си аз и се чудя какво ми липсва, а то ... нова тема  Mr. Green

Теа ми препика леглото, Алекс ми измисли име, "Жено на тати, омазана с кленов сироп"... идилия  Wink
Ох, не  Joy Joy Joy

# 152
  • София
ДД!  Grinning
Слънчи, приятно ти МОЛ-уване!  Laughing
Пеперудке, не знам дали има срок "до кога" за пишока, най-новите тенденции са там хич да не се пипа и спонтанно да се отвори на 3-4-5-10 години.  Rolling Eyes Нещо обаче на мен не ми допада тая работа и бях решила в банята леко-полеко сама да му го отворя, ама не стана. Затова вчера накарах педката - наведнъж до край. 24 часа рев при пишкане и това е.  Hug Всеки сам си преценява. Hug
Бела, много гадно това с хремата, дано бързо му мине на Жорко!  Hug
Бръмби, приятно ти прекарване и глезене при мама!  Crazy Flutter

За кашите, омешани с плод - ами съвсем приличен вкус си имат, и аз бих го яла това.  Laughing Съни, и двамата ми синковци са фенове на тези ганчеви десерти.  Laughing

# 153
Шаманич, има пуснат линк, ама който чете отгоре-отгоре, така е... hahaha
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=517754.msg16180681#msg16180681
За забелването - какъв рев, Никич?
Нали се забелва само няколко милиметра (докъдето позволява). При Алекс се зачерви малко, но това беше. newsm78

# 154
  • София
Котич, трябва да се открие цялата главичка, включително ръбчето.  Peace вече е въпрос на лична преценка как да стане това - спонтанно, леко-полеко в течение на месеци, или като нас - наведнъж.  Peace Голям рев беше вчера, боли при пишкане, днес вече е по-добре.

# 155
Аз съм забелила около 5 мм, не знам дали е достатъчно, но засега няма да го тормозя. Grinning

# 156
  • София
Недей го тормози Акулчо!  Hug Така лекичко ще си го забелиш докрай, щом сте напреднали толкова вече.  Peace А за това къде е края ще трябва да разгледаш мъжа ти, за да се ориентираш.   Blush Blush Blush
Ние бяхме доникъде буквално и това беше последния влак педката да го пипа, после щеше да ни праща на хирург. Да не говорим какво чудо излезна отвътре - смегма и мръсотия, добре, че не се е инфектирал нещо.  Mr. Green

# 157
Пеперудке, пъщарнак купих на ХИП , днес му дадох, ами НЕ, но го ще  Mr. Green !

Тази вечер ще съм майка на 3 деца , стискайте ми палци да не полудея  Crazy !

# 158
  • София
Аз вече не помня на коя марка беше пащърнака, май на хипп, и моя не го искаше.  Rolling Eyes  Mr. Green
Стар, натресла си се на пачи яйца в събота вечер?  Mr. Green

БръмнА ми тиквата - разглеждам за сушилня и все повече се обърквам.  Crazy

# 159
  • До Балкана
DD! moeto dete se razbolq! Ima ujasna hrema i nqma da vi kazvam kakva nosht izkarahme! Beshe koshmar. Kapq Vibrocil po syvet na doki. Tova mu e pyrvoto razbolqvane Sad Posle shte se vyrna da vi cheta,nadqvam se vsichko da e ok! Mnogo syjalqvam, no nqmam kirilica i shte se vyzdyrjam ot pisane!  Hug

# 160
  • София
Далче, бързо оздравяване на Бо!  Hug

Ако имаш време да пишеш - по-нагоре вдясно на екрана, до бутона , има един бутон EN, това е кирилизираща програма, ползвала съм я веднъж като ми изчезна кирилицата.  Peace

# 161
Съни скай, ще се видим другия път Wink
И аз съм с перманентно ниско кръвно. Даже преди няколко седмици припаднах, та викахме бърза помощ.  Rolling Eyes Повечко течности, другите са ти писали за месо, червено вино...

Пеперудке, ние сме по същия начин със спането  Crossing Arms Тъкмо преди да тръгнем посвикна да си спи в креватчето...Но сега просто няма начин  ooooh! Ааа и ново 20 - вече реве нощем, но не иска да яде - стиска устни  newsm78 Отдавам го на зъби ли, що ли newsm78
За плуването - ходя с автобус 43, тръгва от Билла Люлин, точно на метростанцията. Заповядайте всички  Party
Пъщърнак на HIpp  Лорката много обича.

За кашите - аз още не съм дала  Embarassed, аз и месо не съм вкарала  ooooh! Другата седмица вече ще го подкараме по-сериозно... След плодове и зеленчуци вече мога да вкарвам месо, а?

Далче, да оздравявате  Peace

Лора пък прави някаква странна муцунка с носа - все едно, че иска да се изсекне без ръка - бръчи устничките нагоре и духа през носа. Ще взема да купя най-накрая едно аспираторче за нос  newsm78 Ама ще упътвате как се борави  Naughty

Забравих да се похваля, че ходихме вчера на ортопед. Добре е детето. Имаме официално разрешение за бънджи и проходилка  bowuu

# 162
Далче,  Hug и не се притеснявай, ще се оправи Бо. Само нали знаеш - не му изчеждай прекалено много носа, че така го задълбочаваш теченето. Митко като имаше сополи устисках два дена зор, но на третия беше пушка.

Стар, сега ще те мисля. Laughing Наистина на пачи яйца си се натресла.. И аз рискувах веднъж така и вече не смея.  Mr. Green В интерес на истината за един ден го изтраях това положение, но втория вече ми дойде на нагорно и изпуших. Друг път не повтарям.

# 163
Абе мацки, като ви чета назада, вие яко сте се запасили с обувки  Shocked Ние нямаме ни един чифт.  Whistling Да не би да съм пропуснала нечие прохождане  newsm78
Вчера ортопедът каза прохождането да е на босо. Малко студено ми се вижда, ама ще го мислим  newsm78

# 164
Имам спешно въпросче...че нещо се панирах пак  ooooh!
Дребното докато ме сучеше ме захапа за зърното и продължи да си суче(заболя ме доста но я оставих)и като пусна ми се видя че има нещо червеникаво в устата и като си погледнах зърното течеше кръв от него...Та въпроса ми е може ли да и стане нещо сега-ако си е цоцнала кръвчица-както предполагам   newsm78 ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт