Февруарче малко спирка няма - нека да му мисли мама (18)

• 27 747
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Здравейте!

Доста хора изчезнаха. Дано всички да са добре. Аз нямам нищо интересно за споделяне. Налегнала ме е някаква тъпотия.
Жълтък давам по 1/4 2 пъти в седмицата със зеленчуково пюре. Двата горни резци са почти пробили.
Дадоха ми 10 кила ябълки и се чудя какво да ги правя. Сокове още не давам на Ясен. И ние не сме много по ябълките. Дали мога да ги нарежа или рендосам и да ги сложа във фризера за по нататък да давам на Ясен newsm78  Таня-Г, ти май замразяваше плодове?
Попара още не съм дала защото не мога да намеря сухари ooooh!
Любезна, сигурно ти е трудно да се решиш. Само като си представя  Sad...но сигурно бързо се свиква и на Радина ще и е много интересно Hug Hug Hug  Сетих се миналата година Мяу, като остави Калина да градина. Къде Мяу newsm78 Пак нещо  съм пропуснала май.

Честит празник на всички, които празнуват днес!!!

# 541
Далче браво на Борил,с много бързи темпове се развива детето  Hug
Светулке ето за глутена
 http://www.analytica-bg.com/dietary-food-additive-essential-oils … ages/gluten-free/
Има доста статий по този въпрос,аз до колкото разбрах непонусимоста към глутен се проявява към храносмилателната с-ма и обикновенно м/у 30мин и 2 часа(не се притеснявай)  Peace
Варненки какво се случва с водата при вас  Thinking често се оплаквате.
el_P на мен доки ми препоръча тези гръцките в червената опаковка,има ги във всеки хранителен магазин-хубави са  Hug
Аз влезнах да попитам за колко време израства наболото зъбче?Днес ми се видя,че на Явко леко му се подава,ама не съм сигурна,а той не ми позволява да му бракна в устата Thinking

# 542
  • Бургас
Привет.

Ел,аз за първата попара купих тези на Hipp . Ама явно е рано за попара още при нас.
Мики,днес пробвах да натроша сухара,ама пак не го яде.(Благодаря за съвета  Hug )Само като и дам й тя усеща бучките и хич не иска да го глътне.Ама такива физиономии прави,дето не ги е правила при първото захранване. Спирам да я мъча .  Rolling Eyes

Светулка,да го нагушкаш Пискуна.

Отивам до магазина ,докато дребното и баща му спят.

п.с.А бе моята Димана почна много трудно да заспива,направо е чудо голямо. А пък се научи и да пищи за щяло и нещяло,цирка е пълен.  Crazy Grinning

п.с.2. А зъб няма на хоризонта, май ще остане последното беззъбо бебе.  ooooh! Mr. Green

Хубав ден !  Hug

# 543
  • София
давам стрита Хамумилата - търкам венците, уж за да обезболява

Любезна, извинявай, че се намесвам - може да съм изпуснала нещо и коментарът ми да дойде неуместен или излишен, ама да си го напиша Laughing Аз давам хамомилата (ако е тази на зрънцата, на Боарон) разтворена в спринцовка преварена вода. 5 топченца на 2 кубика, което е от най-малките спринцовки. Но това беше дозата, докато Мони беше новородено бебе - изписа ми я хомеопатка за колики, а сега може би трябва да се увеличи. Исках да споделя нашия начин - не стриване, а разтваряне.
Целувки и усмихнат ден на всички мами и бебоци/бебони Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 14 сеп 2010, 15:28 от Krissie Krust

# 544
Sunny Sky и Явор така реагираше,пробвай да я разредиш с повече вода или изчакай седмица.Казвам ти го не за друго,ами защото към 8-я месец и пюретата започват да са с по едра консистенция и попарата е чудесен преход от рядкото пюре към вече по едрата храна.Аз първо му го счуквах буквално на прах,а вече оставям и по-едри парчета,които той прави опит да дъвче.
Айде да го похваля на обед омет две буранчета по 130гр. на Гербер(пиле с картофи и зеленчук) Shocked Laughing

# 545
давам стрита Хамумилата - търкам венците, уж за да обезболява
Но това беше дозата, докато Мони беше новородено бебе - изписа ми я хомеопатка за колики, а сега може би трябва да се увеличи. Исках да споделя нашия начин - не стриване, а разтваряне.
Криси, за дозата, сигурна съм,че не се увеличава, говорим за потенция 8.  При бебетата се разстваря във вода,за да не се задавят, но по принцип трябва да се смуче хомеопаията. Иначе и разтворена и стрита ,при дъщеря ми действаше, сега при Марто - не  newsm78
Sunny Sky, има деца, които до две годишни нямат зъбки  Crazy една моя много близка приятелка, е обиколила сума ти лекари и професори като бебе, защото нямала зъби до година и 10 месеца, после поникнали, за радост на майка й  Mr. Green точно както казали доФторите  bowuu
Боже, не искам и не съм готова да си пусна бебето на ясла  Cry

# 546
  • До Балкана
А Ради, готова ли е? newsm78 Оф, само като си помисля, че и този момент ще дойде, от сега ме свива под лъжичката! Blush Peace

# 547
А Ради, готова ли е? newsm78 Оф, само като си помисля, че и този момент ще дойде, от сега ме свива под лъжичката! Blush Peace
но айдия деТ сА вика  Tired, ама така си пазим място в ДГ, че там става мисията невъзможна Tired уф,
на сила няма да я водя де, но най-важно е, че нямам на кого да оставям Тин, за да я водя докато се адаптира  Thinking Мисля да моля ,да я пусна през октомври Rolling Eyes ма дали минават тези молби  Rolling Eyes
Ника, беше много веща по тези въпроси, надявам се да даде акъл като намине Heart Eyes
Велви, Шамане, при теЗ чудни обстоятелства ще ви пропусна в Четвъртък , сори, много ми се иска да ви видя, но  Tired ще събирам документи Sick

# 548
Любезна, а честито!  Grinning Няма какво да му мислиш, давай детето че малко и ти да видиш свят.Simple Smile

Ние сме добре да кажа. Днес обиколих целия град буквално пеша, но то е полезно за здравето. Mr. Green Сега съм гроги и се торпилирам в леглото.

# 549
Ай честито на печелившите   Sunglasses Любазна, ш`ни уважиш след като тръгне Радинка на градинка  Grinning

# 550
  • някъде тук
ДД Hug

Ама че затишие има в темета Rolling Eyes

Да дам отчет след консултациятя днес  +400гр и  +4 см та вече сме 9,400 и 75см Simple Smile Сополи имаме още,  а пък и педката каза че гърлото е леко зачервено и ни изписа Коларгол, дано се разминем и да пресечем гадния вирус Rolling Eyes
Днес при педката беше пълно с деца за бележки за училище, направо беше лудница  #Crazy

# 551
Аде и аз да се разпиша, моя рахатлък свърши защото Преслав от днес се изправя сам в кошарата и е мисия невъзможна да го оставя защото се люшка като хвърчило на вятър  пък иска и ръцете си да пуска и да стои прав #Crazy
Sunny Sky аз направо си мислех че сме забравили да му сложим зъби на дребния като сме го правили с баща му ама ей на и на нас ни се подава ръбче от долу, така че и Диманка ще се озъби Hug да я нагушаш специално от нас с Преслав.
Отивам в албумчето ни да сложа някоя снимка на моя момък.
Успешна учебна година на по-големите ни дечица.
На всички вас много целувки Hug

# 552
  • Варна
Отново сме натръшкани целия отбор, направо не знам ще са Фърля вече. За капак реших днес да ида с колата до доки, отидох върнах се и като я паркирах пред блока нещо не ми хареса как я бях спряла, не че можех по хубаво, но реших да се пробвам че и  на задна, но.... изтървах съединителя и хакнах един, смачках му малко задната врата, на нашата кола нищо и няма. Викахме КАТ не ми писаха акт бяха много любезни момчетата, с тоя се разбрахме по между си. Мъжо  ми като се прибра нещо не беше доволен, и ми заяви че повече кола няма да види и аз хем съм виновна хем си знам на моето че пак ще карам и стигнахме до споразумение че ще взема още допълнителни часове относно паркирането и карането на задна и може би ще ме огрее даже по често да използвам колата.

# 553
siqna.muk  Hug бързичко да оздравявате.
Аз пък съм се запънала като магаре че кола ще карам когато имам моя (но мъжо да и плаща данъци поддръжки и тем подобни Embarassed) точно поради причината че ако згафя ще ми чете лекции от тук до космоса. И сега той си кара, а аз се возя като шефовете и само му казвам къде отиваме Joy

# 554
Добър вечер!
Сиянка да оздравявате бързо Hug Измъчихте се много!
Мий браво на  Преслав!
Съни на една позната бебето е на 10месеца и още няма зъбки.Хич не го мисли,ще се покажат и наДиманка зъбките Hug
Бела браво на Жорката!
Неви ми се губи..
Любезна  Hug И за теб и за Радинка.Промяната ще е голяма и за двете ви!

При нас нищо ново.Разходихме се хубаво въпреки,че следобяд тук се развали времето.Сияна взе нещо въобще да не спи през деня(как изкарва това дете!),но не смея да се оплача,защото нощем си спи.Като голям човек е.

Общи условия

Активация на акаунт