Февруарче малко спирка няма - нека да му мисли мама (18)

• 27 732
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
  • София
ДУ!  Hug

Слънче, честит имен ден на сладката ти СофиHug Да е жива и здрава!

Честито и на всички останали именници и софиянци, които празнуват днес! Flutter

Пина, добре дошла отново (колко бързо лети времето  CrazyHug

Ника, страшни са твоите момчета.  Heart Eyes Пиши пак като се поосвободиш!  Hug

Мъжките майки, не ви е лесно с тез забелвания...  newsm78

После ще пиша, че дребосъка се разквича!  Crazy

# 631
  • някъде тук
ДУ Hug

Честит имен ден на всички именници  bouquet Честит празник на Софиянци  bouquet

Слънчи да ти е жива и здрава Софи  Hug

# 632
Да споделя, че хич не е сложно забелването гледайки Емо как го направи  Crazy. В началото на едномесечно пишле не можах да се престраша и добре че татко му се справяше идеално. За месец без насилване всичко беше готово, оттогава само поддържаме постигнатото.
На момченцата с предстоящо забелване пожелавам да е възможно най-малко болезнено!

Обличаме се и ще прекараме следобяда в Южния парк с 2 приятелки и техните дечица. След това сме на консултация и ще се отчитам.

Прекрасен ден на всички!  Hug

# 633
  • София
Това дете спи все по-неспокойно с всяка изминала вечер.  Crazy Пак ли криза на растежа?  smile3544
Буди се на 30 минути до 1 час, мрънка, яде, придремва, реве, обръща се в полусън и така 8-10 часа.  ooooh! Аз някак удържам фронта, майка ми и тя удържа фронта да не се изказва много (въпреки че се чуват все още мнения, че кърмата ми не била хранителна, стомахчето трябвало да почива и що не съм оставяла Диди да спи при нея ooooh! )

Стане ли обаче 8-8:30, Диди се събужда след последното придремване като след 12 часов непрекъснат сън - свежа, бодра, ухилена.  Heart Eyes Ииии се почва непрекъснатото щъкане, искане на внимание, бърборене ("та-та-та... дядядядяд....ааааААааАААаАааа... и т.н.  newsm19 ). Непрекъснато се върти, обръща, потропва с крачета когато е по корем, въобще не се спира, освен да потренира любимата си напоследък  поза (и във фб съм показала нагледно).  Mr. Green Вече нищо и никой не може да я удържи. Дори когато е на ръце с ръчички напада този, който я е взел - удря, бърка в нос, очи, а с крачета се изтласква от тялото на този, който е дръзнал да я озапти.  Crazy

Не знам как не се изморява това дете.  newsm78 Аз се изморявам само докато я гледам как се върти.  Crazy

# 634
  • София
Честит имен ден на всички, които празнуват днес!

Пожелавам ви много ВЯРА, НАДЕЖДА, ЛЮБОВ и МЪДРОСТ, за да бъде денят и животът ви пълен и истински!
Слънче, да ти е жива и здава сладката Софи, много здраве радост и късмет да и носи хубавото име!

Честит празник  на всички, живеещи в София - тъй като днес е и празник на града!

Пожелавам един слънчев и хубав празничен ден на всички!!!

# 635
  • offshore & overseas
Юхууу, все едно описваш Люсил. Тя е така от сума ти време и мислех, че е за ремонт, ама щом и Диди го раздава бойно... Нещо напоследък взе да ми става жал за Халюша, щото не ѝ позволявам да се брани, пък за Люската няма граници, а тя не се шегува -- яко шамари, скубане, ритници  #Milti...

Среща в неделя май явно няма да има Mr. Green... Щом никой няма да дойде/иде. Нещо не съм много навита да си се срещам сама със себе си и дЯцата.Laughing

Никич, честит ти негър!! Със здраве  да си го ползваш!! Колкото до „еба“, Макси явно изпраща сигнали до Люсил, щото и тя започна от вчера... Любов ли бе да го опишеш! hahaha Друг вариант е ушите ни да са изперкали и да чуваме онуй, което...

Черпя днес за баща ми (Любен), а вчера трябваше за Люсил и за свеки.
Не смогнах, че нали лапайтопа ми беше в чужди ръце.

Тъй като се замисля, нищо не ни струва да се съберем ето тук например (кафето е от мен):

Не на последно място, честит имен ден на красивата Софи!! Да се слави името ѝ и да ѝ носи много успехи и радост!!

# 636
  • София
Благодаря ти за ЧРД вчера, la vida loca - трогна ме много! Мерси и на теб, puhich, че се сети за рождения ми ден!
Аз вчера нямах достъп до компютър, затова не почерпих. То и рожденият ден мина сравнително тихо и в съвсем тесен кръг, защото майка ми почина преди 4 месеца. Cry Но гледам философски на нещата, вярвам, че духовната връзка продължава и съм щастлива, че успя да задържи болестта, докато си види и подържи внука.

Сега по-ведро!
Честит празник на всички дами с хубавите имена София, Вяра, Надежда и Любов!
Слънчи, честит имен ден на Софи! Много, много да те радва!

Поздравявам те за успешното наддаване на Иринка, la vida loca!
И ние не сме от най-едрите - Мони се роди 3050/47, а сега сме 7/70, но важното е, че дечицата ни са здави, енергични и витални.

Сега да се изкажа и по деликатния въпрос с пишките. Аз на Симеон никога досега не съм му я пипала. Докторката каза, че тя ще свърши цялата работа, след като бебчо навърши годинка, и с това въпросът при нас засега приключи. Явно и по тази тема, както и по всички други, има две диаметрално противоположни становища. Истината е, че догодина по същото време, живот и здраве, всичките ни малки мъжлета ще са вече с обработени пишлета и тогава пък ще ни вълнуват други майчини тревоги... Любезна, успех с овладяването на проблема! Сигурна съм, че всичко ще е наред!

Мяуче, на патерица от вчера да са ти живи и здрави Люсил и свекървата, както и баща ти - именник днес!

Желая на всички ведро настроение в днешния празничен, слънчев, топъл и жизнерадостен ден! Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 12:05 от Krissie Krust

# 637
  • До Балкана
Krissie Krust, честит рожден ден на патеричка! И аз след обяда вече нямах комп, нет... Tired
Честит празник днес на всички именници!  bouquet
По съвпадение днес Бо става на 7 месеца, така че и за нас си е малък празник!

Никич, първата ви думичка, в комбинация с чара на момчето говори много! Да му мислят софийските мОми и мама да се зарежда с търпение! Mr. Green

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 12:37 от Dallcheto

# 638
  • София
Krissie Krust, честит рожден ден на патеричка!

Мерси, Далче! На вас честита месечинка - много здраве и вълшебства!

# 639
  Привет!
Позагубих се тези дни,но Ели беше с Т (без други някакви симптоми) и съответно страшно кисела и отпуснала,по цял ден ми беше из ръцете.Нз какво беше това,защото нито кашлица има,нито сополи,нито червено гърло,нито зъби...Слава боги от снощи не е вдигала Т,дано всичко е отминало.Възхитена съм от педиатърката (Коте   bouquet) жената се обаждаше постоянно да пита как сме и да ми казва какво да правя.Много се радвам,че я смених.

Сега да честитя на всички празнуващи днес,специално на Софи на Слънчи-щастливо и усмихнато да расте детето!!! Честито на на Люсил на патеричка

Да ви почерпя и аз,защото брат ми и сестра ми днес са рожденници Simple Smile

Юхуу,Ели е същата като Диди,но понеже вече може сама да се изправя на крачета и по цял ден иска да се катери,а аз трябва неотлъчно да съм до нея,тъй като в някои момент решава да се пусне и ако не съм до нея,яко ще си удари дивата кратунка  ooooh!

# 640
Далче,честита ви месечинка!

# 641
  • До Балкана
Благодаря, Криси и Стефи!

Да ви почерпя и аз,защото брат ми и сестра ми днес са рожденници Simple Smile

Да са ти живи и здрави рождениците!

# 642
Честит празник на всички празнуващи днес именни, рождени дни, дни на градове, месечинки и всякакви други поводи!    bouquet Hug

# 643
  • София
Криси, честит рожден ден със закъснение!   bouquet

Стефи, честити рожденици!  Flutter Дано Ели да не вдига повече температура!  Peace

Далче, честито и на БоHug

# 644
  • София
ДД!  Grinning
Честит имен ден на именниците ни и специални поздрави на красивата Софи на Слънчи!  Hug
Честити месечинки!
Сил, да са ти живи и здрави рожденниците!   bouquet Близнаци ли са?
Криси, честит рожден ден със закъснение  и от мен!  Hug
Юхуу, все едно описваш Макси.  Mr. Green Много боен младеж, единствения начин да не ме бие, скубе и да се отблъсква, е да го нося с гръб към мен.  Mr. Green Ама кат ме знаете, то носенето тук е рядко и за кратко, та не смея да се оплаквам много-много.
Мяу, Тези нашите нещо-аха... Един за друг са си.  LaughingА иначе правилно си го чуваме, ние ли - майки-орлици няма да чуем какво говорят отрочетата.  Laughing Mr. Green

Аз съм в размисли.  Crazy Имам/имах нужда някой да поеме децата тези дни когато ни беше адски натоварено и предложих на мъжо да викнем свеки. Отказа /мъжо ми/ под предлог, че много съм я тормозела!  #Crazy Embarassed  newsm78 Ся не мога да преценя дали това му решение е добро или лошо. също така преосмислям собствените си действия, ама какво пък да ги мисля - много ясно, че съм безгрешна.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт