Отговори
НЕКА САМО ХУБАВИ МОМЕНТИ ДА ИЗЖИВЕЕМ ПРЕЗ ТОЗИ МЕСЕЦ  Hug Hug Hug

# 1
  • Талант на 2012,2013 г.
Да няма лоши и дъждовни дни, да има още време за мечти... Hug

# 2

Специално за Даниелка нека този септември да бъде най-щастливия й!  Hug Praynig
Аз все още се уча да не мразя септември. Сега, като си имам помощник е по-лесно.

# 3
Специално за Даниелка нека този септември да бъде най-щастливия й!  Hug Praynig

Peace както и за всички останали....... Hug

# 4
  • Варна
И аз пожелавам на всички един хубав месец, пълен с щастие и радостни новини.
Шерче успех със снимката на 20-ти. Дано всичко мине добре.
Рони  Hug.

# 5
Да е златисто топъл, изпълнен с много есенно спокойствие и щастие за всички ни този месец.

Рони, Heart Eyes Hug

Берни, страхотни снимки.Къде викаш бяхте на море? Верно крачето е било сериозно пострадало.Герой е малчо. Hug

Леле, Шерче, ти ме шокира с тази новина. Ама как така 3 бъбрека? Това доколко е сериозно? Контрастна снимка ли ще правят? Ще те мисля!  Hug

Аз след десетина дни се връщам на работа. С противоречиви чувства.  Crazy

# 6
Това е моя месец,тъй като съм родена през него и много си го обичам,пожелавам на всички да има донесе много радост,спокойни и топли дни и най вече само добри новини! Hug
cher,ще стискам палци всичко да мине,а за да те успокоя до някъде, искам да ти кажа,че и мъжа ми е с три бъбрека,и не е имал някакви проблеми заради това,открили са го навремето когато е ходил по прегледи за казармата,дано и при теб това не е сериозен проблем.
Иначе днес съм ядосана,оказа се,че май си имам хламидия,макар като стойностти резултата да е на границата,трябва лечение,защо когато искаш да забременееш докторите не ти пускат всички изследвания ,моята е "свежа",явно я имам от скоро,но сега като се замисля първия път никой не ми е споменал да се изследвам,а като зачетох до какви последсвия може да доведе ако не се хване навреме и лекува......трябва ли да стана задочно лекар за да съм спокойна,че наистина всичко ми е наред,яд ме е защото трябваше да изчакаме 6 месеца с опитите по препоръка на док,а можеше поне това по напреме да се открие,а не сега пак да отлагаме....

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 20:01 от Мари Ив

# 7
Хубав месец  и от мен на всички
Светле,бяхме в Равда.Крачето на малчо още е подутичко и синьо,ама той го удари още сто пъти след това,много ми е палав миличкия.Направо не знам какво ще го правя  Crazy
Шерче  Hug,писах ти във фейсбук,ако решиш обади се
Аз се опитвам да се адаптирам след почивката,ама нещо не се получава.От 7-ми съм на работа,а Марти на градина,нещо не е много доволен от идеята,пък да видим.
Целувки Heart Eyes

# 8
  • Варна
Здравейте, това е и моя месец, най-хубавия Grinning утре имам рожден ден и първата ни годишнина от сватбата Simple Smile Както и това, че почваме с опитите. Желая един прекрасен месец на всички и само щастливи моменти  Hug

# 9
Милички мои, много ви благодаря за подкрепата.
Не ме мислете. Всичко ми е ок. Досега в живота си не съм имала проблеми с бъбреците. Не съм и подозирала, че са 3  Laughing По принцип се води аномалия, но според доктора при който ходих /и си го харесах занапред  Wink/ това е просто разновидност на бъбрека. Живее се нормално, просто трябва да направя снимка за да е ясно дали са 2 бъбрека с 1 уретер, с 2 уретера които се сливат надолу в един, или с 2 отделни.... ето това имало значение. И за следваща бременност с тая снимка и с голямо внимание към бъбреците и това е... Живот и здраве дано всичко ми е наред. Отложих всички тия изследвания поради стрес от болници и лекари. Но трябва да го направя веднъж за винаги да съм наясно.
рони  Hug Помощничката ти е супер, да е жива и здрава  Heart Eyes
Светле, успех!  Hug В началото винаги е така, после влизаш в ритъм. А и избор голям нямаме  Crazy
бени, благодаря ти мила  Hug За настройването след почивка не ми приказвай.... цяла седмица бях като пребита, тая вече взех да влизам в час лека полека...
sisi83, хубави празници да изкарате и после да дойдат хубавите новини!
И аз посрещам есента с противоричиви лекодепресивни чувства....
На вас желая само хубави емоции!

# 10
  • София, "Младост 3"
 Peace Шерче браво!

Ронка, да ти е жива и здрава помощничката!

# 11
 Здравейте и от мен!  bouquet Ами и аз съм рожденичка на 6-ти,а и винаги съм обичала септември месец,някък с настъпването на есента всичко става по-зряло и изпълнено с топли,пастелни тонове!От еуфорията на бурните летни емоции,остават само красивите спомени и хубавите снимки! Дано да донесе на всички много усмивки и радост и сбъднати надежди!От сърце желая успех  и късмет  на всички,защото го заслужаваме!  bouquet

# 12
  • Разград-София
Здравейте прекрасни мои !  Hug Hug  bouquet  bouquet

Първо искам да честитя на Нели (kroelahai).Миличка пожелавам ти от цялото си сърце една безпроблемна и прекрасна бременност изпълнена с много радост и щастие и най вече едно прекрасно здраво бебче на финала. Пиши когато имаш време и възможност да се видим. Гуш от мен  Hug

Честита нова темичка.Нека в този месец има само радостни новини.Пожелавам на всички много здраве и късмет.

Аз съм добре. Много отдавна не съм ви писала ,но това не означава че не ви чета редовно.
При мен няма нищо ново и особенно.Местихме квартира март месец ,малко след това започнах "работа"(слагам работа в кавички ,защото не съм назначена на трудов договор ,а и 3-4 ч. на ден не ги отчитам за работа)  при една зъболекарка, и така дните ми се търкалят. За бебе не се борим все още ,има време ,а и има здравословни пречки които трябва да се отстранят първо. И така.
За сега се радвам на племенницата ми.Прекрасна е . Heart Eyes Скоро и ние ще имаме това щастие и го пожелавам от сърце на всички ви.

Целувки и гушки на всички  Hug Heart Eyes  и обещавам да съм по редовна с писането  Embarassed Blush

# 13
Шерче ,всичко с теб ще бъде на ред мила ,Си си 83 желая ти любимият ти месец да ти донесе една нова бременност.
Маргарет много ти благодаря Hug
МариИв,и при теб всичко ще се оправи ,и тебе те чакам да заченеш .
за себе си какво да ви кажа ,освен ,че лекувам тази 10 см,киста надявам се да не расте повече ,че ще се наложи операция докато съм бременна ,много съм притеснена дали Бебо се развива както трябва и така ,всеки ден страхове ,като се стигне да ходя на фетална може и да припадна от страх ,много ме е страх за бебето ми много си го искам. Hug Hug Hug

# 14
                                     Честит рожден ден sisi 83!
  Желая ти от сърце да бъдеш много здрава ,много силна, за да посрещнеш едно голямо щастие в живота си много скоро  Hug!

Общи условия

Активация на акаунт