Отговори
# 105
  • София, "Младост 3"
 Praynig Асенце, дано се пребори за да те види щаслива и за да бъде с вас!

# 106
  • на дъното
Асе само като прочетох и ми се сви всичко,предполагам колко ви е притеснено.Ще стискам силно палци да се оправи баща ти,пращам цялата си положителна енергия fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Hug

# 107
Асе,  Hug и дано да има обрат в положителна посока за татко ти.  Praynig

# 108
Здравейте,
не се появявам често,но ви чета редовно.При нас нищо ново,ходим на градина,плачем от време на време и така.
В неделя заминаваме на Сандански,
дано този път не се върнем болни Praynig...........както беше до сега Sad

Асе,стискам силно палци,дано всичко приключи благополучно Praynig Hug

Хубав ден от нас Heart Eyes

# 109
Асе дано скоро има добри новини от тебе, Praynigза татко ти.
ИСЕ ,и ние сме така с градината се си пооплакваме  ,никак не ни се ходи ,ама най лошото е ,че три дни ходим ,и сме болни .
Вече не знам от какво се разболява толкова ,вчера пак ми дигна температура ,се се оплаква ,че я боли челото ,като ми каже така ми настръхва косата ,без антибиотик не става ,но вчера я оставих само на хомеопатия  ,и днес вече е по добре няма температура и си палува ,дали защото преди месец и прави един хомеопат схема специално за нея ,сега и давам от неговите лекарства ,може пък да има ефект дай боже ,иначе не знам какво да правя с нея ,писна ми от лекари и от болести .
оплаках ви се ,но като няма на кого ,сега никаде не излизам ,не се чувствам много добре и само в къщи .

# 110
За съжаление момичета тате е без промяна Cry
Още си е на апаратно дишане, държат го релаксиран /леко успан/ заради апарата и болките, така че е почти не контактен.
Мама ходи всеки ден при него поне по 2 пъти, аз ходя по рядко, защото по принцип в реанимация не се пускат хора и да не прекаляваме.

Стискайта палци, моля ви, защото, ако не се оправи....незнам

# 111
 Praynig Praynig Praynig
дано има подобрение Асе ,много съжалявам мила .Най лошото е когато сме безсилни и нищо не можем да направим ,знам колко боли .......
 Sad

Общи условия

Активация на акаунт