Отговори
# 60
-Честит празник и от мен на малки и големи ученици. Светле , днес е и твой празник!

# 61
Светле, честит ти първи учебен ден след уважителното отсъствие!  Heart Eyes
На всички дечица - честито завръщане по класните стаи.

# 62
  • София, "Младост 3"
Честит Рожден ден на Дари ,много здраве и късмет през целият му живот .
  bouquet

зло да го забрави Дарито, както леля му Надка го забрави  Laughing

# 63
Благодаря ви, другарчета за хубавите думички! Hug

Не писах, но то е защото тревогите покрай нас край нямат.  Tired Посрещнахме рожден ден с двама болни юнаци. Освен това Дари падна от едни стълби и си разби устните. А баткото за капак със сериозна рана от падане на улицата, която се инфектира вторично, тъй като той не даде да го зашият. И разни други дребни ядове плюс притесненията от раздялата с Дари ме бяха изнервили до краен предел. Полека-лека нещата си идват на мястото обаче. Припомних си защо толкова си обичам работата.  Grinning Много положително ме зареждат младежите в училище. Peace

Тъй! Изпях си урока, сега мога вече да лягам, защото ставам по тъмно да дам на малката пиявичка да цоцка преди да се отправя към родното школо. Целувам ви всички и вече влизам в ритъм иняма да липсвам. Peace

# 64
  • София, "Младост 3"
Мили другарчета, ЧИД на който празнува!
Желая ви непоклатима Вяра, непресъхваща Надежда и безгранична ЛЮбов!   bouquet

# 65
# 66
  • Варна
Честит празник, Софи!

# 67
Честит празник и от мен, мъничка мъдрост!

Лилибонче,  Hug Cry!

Честит празник на всички имениици!  bouquet

# 68
Софи,   party006
Дреб е болничка и ми е толкова непразнично, че даже преди малко забравих коя дата сме.  отчетната щях да благодаря със закъснение.
От три дни и нощи кръжим по болници и поликлиники. За по-малко от месец три вируса ми сгазиха бебе, а преди това имаше точно едно разболяване и половина.  Tired 

# 69
  • на дъното
Честит празник мила catnadeen ,желая ти всичко най-хубаво което може да се случи на този свят по-много. newsm51  love001 Hug
Честит празник и на всички останали Hug  bouquet Heart Eyes
Рони и ние за един месец 2 вируса направо вече ми писна.Тъкмо се оправим съберем се с бандата и хоп някой ще се разболее и съответно след 2 дена и ние ooooh!.А какво ни чака като тръгнат на градина не ми се мисли.
Всички болни дечица да оздравяват бързо.Целувки и прегръдки от нас Hug

# 70
  • София, "Младост 3"
Ронка, да се оправи мъничкото слънце на мама и мама да усети празника!   bouquet

# 71
Честит празник catnadeen,пожелавам ти много щастие и любов  bouquet

Честито и на всички останали,които празнуват днес Heart Eyes

Бързо оздравяване на болничките,а на мамите много Hug Hug Hug

И ние от понеделник сме на детска...............,дано няма проблеми Praynig............,макар,че се съмнявам...............,ще има ред сълзи,ред сополи Sad

Хубави почивни дни на всички

# 72
  • Варна
Честит празник на всички празнуващи днес! Нека животът ни е пълен с вяра, надежда и любов!

# 73
 Честит празник мила catnadeen ,да си много обичана и да получаваш двойно на любовта и обичта,която ти даряваш на хората около теб! newsm51
Честито на всички останали,които имат повод да празнуват днес и нека дните ни се изпълнят с много Вяра,Надежда и Любов! Heart Eyes  bouquet Hug
Приятен и слънчев уикенд!  Nature Sun With Face

# 74
  Честит рожден ден на  sladurana_83 с пожелание за много здраве, късмет и любов.

Общи условия

Активация на акаунт