Отговори
# 75
-за теб Сладуранка!

# 76
 Честит Рожден Ден,Сладуранка!  bouquet
С пожелание за здраве,късмет,любов и сбъднати мечти! newsm59

# 77
  • на дъното
Честит Рожден Ден,sladurana_83 Hug

# 78
Благодаря за пожеланията! Радвам се, че сте се сетили за мен!    Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 79
сладурана ,много здраве и щастие ти пожелавам за напред  party023 nbirthday  ura

# 80
  • Разград-София
Честит Рожден ден на Слави !
Да е жив и здрав и много да радва мама и тате!
Честит ти рожденик Херич  Hug  bouquet

И аз да почерпя ,че по мъдрявам с още 1 година Simple Smile

# 81
  • Стара Загора
Добро утро.
Благодаря много Маргарет Heart Eyes Да ти се връща тъпкано и на теб остаряването Heart Eyes Mr. Green
Да отпратя и една чиститка на всички, които съм пропуснала. Завърнахме се вече от Турско и ние.

# 82
Херко, да ти е жив и здрав Слави-най-красивия четиригодишен, роден на 21-ви септември!  Heart Eyes Grinning И ти да си му жива, здрава и много преизпълнена с щастие, за да му насмогваш на щуротийките!  Simple Smile
Марги, бъди здрава и нека тази година щастието те открие, където и да си му се скрила! Късметът да бъде с теб, а любовта на мъжът до тебе ти да даде своите обилни плодове!  Heart Eyes
Хубаво е, когато има празници!  Grinning

# 83
  • Разград-София
Благодаря ви сладури  Hug  bouquet

# 84
Честит рожден ден Margaret !Желая ти всичко най-прекрасно в живота!
Честит празники и на Слави !Да расте здрав и много послушен !

# 85
  • Варна
Честит рожден ден на Слави! Да е жив и здрав и да бъде грижовен батко.  newsm59
Честит рожден ден, Margaret! Желая ти много здраве, щастие и успехи във всяко начинание!  newsm67

# 86
  • София, "Младост 3"
Херко, да ти е жив и здрав Слави-най-красивия четиригодишен, роден на 21-ви септември!  Heart Eyes Grinning И ти да си му жива, здрава и много преизпълнена с щастие, за да му насмогваш на щуротийките!  Simple Smile
Марги, бъди здрава и нека тази година щастието те открие, където и да си му се скрила! Късметът да бъде с теб, а любовта на мъжът до тебе ти да даде своите обилни плодове!  Heart Eyes
Хубаво е, когато има празници!  Grinning
Peace

# 87
На всички малки и големи рожденици много здраве, любов и късметът никога да не ги напуска!На красивите бременни мами леко бременеене и на пролет най щастливите жени да сте Вие! Боже, колко щастливи моменти има и за нас -бременни мами ,зелена светлина за бебенца ,надежда и отпимизъм ,всички тези  емоции ме зареждат положително.Благодаря Ви ! Hug Peace

# 88
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАВИ ,  party023 newsm59 newsm67
нека расте щастливо и безгрижно ,много здраве и късмет през целият му живот.
Диана  Hug чакам те ,да бременеем заедно  Praynig

# 89
Kroelahai  Hug

Общи условия

Активация на акаунт