Отговори
# 90
Имаме си още една рожденица! newsm59Мари Ив-да си ни жива и здрава ,обичана и с много късмет!Желая ти мечтата за едно красиво и здраво бебенце да се сбъдне .Ти си жена с голямо сърце и заслужаваш да бъдещ щастлива! Hug

# 91
Честит рожден ден на всички рожденници и от мен  bouquet!
Да сте живи и здрави, и много,много щастливи Hug.

Момичета, обръщам се с една молба към вас.Моля ви да се помолите за моя татко, оперираха го миналата сряда, отрязаха му дебелото черво - уж тръгна много добре с възстановяването,но от днес вече е с тежка пневмония.Обгрижват много добре в Пирогов, но аз се притеснявам.Организмът му е дотатъчно отслабнал от операцията,/която си беше тежка - почти 4 часа и половина/ и тая пневмония сега, с кислородна маска е....Изобщо незнам....
Вярвам във вашата сила,която не  един път е помагала,на който се нуждае Peace.
Затова, моля ви да се помолите татко да оздравее Praynig.

# 92
                          Честит рожден ден Мари Ив!
  Бъди жива и здрава ,много щастлива и сбъдване на всичко което си си намислила точно днес... Hug!

Ася ... Praynigмислете позитивно !

# 93
  • София, "Младост 3"
 Praynig Praynig Praynig
Асвнце за татко ти!

# 94
Ася,  Praynig се за татко ти.

# 95
Безкрайно ви благодаря за пожеланията,но най вече за подкрепата и опората,която ми давате Hug Hug Hugразплакахте ме,защото всички тук сте ми толкова близки и знам,че всяко едно пожелание е истинско и от сърце ,а не просто празни думи......иска ми се все повече от нас да се похвалят с така жадуваните две чертички,за да се затупят сърцата ни,така както беше.....макар,че нищо вече няма да е така както беше преди.....Това си пожелавам,това пожелавам и на вас,много сили и непреклонен дух,въпреки загубата,въпреки мъката,ще се борим момичета,път назад няма....
Асе,искрено се надявам баща ти да се пребори с пневмонията и да се възтанови напълно след операцията,дано скоро имаш добри новини Praynig

# 96
Асенко, силно се моля за твоето татенце. Вярвам, че ще се възстанови бързо и скоро ще е в чудесна форма.Не разбрах нещо: пневмонията има ли връзка с операцията т.е. следствие на нея ли е? Кураж, другарче и бързо оздравяване на татко.  Praynig

И понеже съм много работна тези дни съм пропуснала такива чудесни празници. На всички на патеричка, ама зло да ги забрави:

Херич, да ти е живо и здраво порасналото торнадо и все така палаво и щуро да расте, че да не скучае майка му.

Маргарет, Мари,милички, силно, ама много силно ви пожелавам да посрещнете следващия си рожден ден с по едно пухкаво вързопче щастие на ръце. Може и две, разбира се. Wink Живи и здрави да сте ни!  bouquet

Аз бачкам сериозно! Рапорт - даден!

# 97
Здравейте и от нас!
Веднага след морето започнах работа, а вчера беше първия ден на Цвете в яслата. Особено много й хареса, все пак е нещо ново за нея и на другите дечица се радва. Обаче ще видим как ще е след 4-5 дни, обикновено тогава усещат промяната.
Наложи се да сменним хард диска на лаптопа и сега е почти сигурно че всичките ни снимки няма да се възтановят. Един познат ще пробва ако може Tired

И на всички, които са имали празници на патерици Честито!  bouquet

# 98
Здравейте мили момичета, мисля ви, но все нямам вдъхновение нещо. Този месец ходя при колега на Ники, Ники (т.е. зъболекар). Чувствам се малко кофти и....
С голямо закъснение искам да поздравя Светлето и Хера за порасналите мъже.   bouquet Нека зло да ви забрави и да растат и хубавеят дечицата (и техните майки естествено)

Поздрави за Марго и Мари   bouquet Присъединявам се към пожеланията на Светлето
Маргарет, Мари,милички, силно, ама много силно ви пожелавам да посрещнете следващия си рожден ден с по едно пухкаво вързопче щастие на ръце. Може и две, разбира се. Wink Живи и здрави да сте ни!  bouquet

Асенце  Praynig за татко ти и  Hug за теб

# 99
           Честит рожден ден на мама Цоцоланка!
      Бъди жива и здрава, повече щастлива и много обичана!

# 100
Честит рожден ден на мама Цоцоланка!
Много здраве,любов и късмет ти пожелавам от все сърце!

# 101
Най-добри пожелания и от мен за мама Цоцоланка!
Здраве,любов,усмивки и щастие!  newsm59

# 102
Ритко, много радост да те спохожда! Да си здрава и да получаваш поне толкова, колкото даваш!   Heart Eyes  bouquet Heart Eyes

# 103
  • на дъното
Честито на всички имали поводи за празнуване и на имащите днес Hug

# 104
Ритко, честито и от мен мила  bouquet!Много здраве и щастие.

Момичета, благодаря за стиснатите палци от вас за моя татко, но за сега нещата с него не се подобряват за съжаление..

Светле, пневмонията е в следствие на операцията, придружаващите я оплаквания и залежаването.Вече е и на командно дишане, защото не е могъл да диша.
Това вече 4 ден така...Просто незнам вече какво ще стане, дано да се оправи Praynig!

Общи условия

Активация на акаунт