Отговори
# 30
 hbdayЕlisalou  Hug Hug Пожелавам ти много здраве,късмет и в най скоро време да дариш живот на красиво и здраво бебче!

# 31
  • Варна
 newsm59 милиа Еlisalou, много здраве и щастие, за теб и цялото семейство. С пожелание скоро да гушкаш едно здраво и прекрасно съкровище  Hug

# 32
  • Варна
Честит рожден ден, Elisalou! Желая ти много здраве, късмет и сбъдване на най-съкровеното желание!   newsm67

# 33
 Благодаря ви ,мили момичета за прекрасните думи и пожеланията!Прегръщам ви и искам да ви кажа ,че много ,много ви обичам! Hug Hug Hug
Дано всяка от нас  и семействата ни са безкрайно щастливи! Heart Eyes

# 34
                        elisalou ,честит празник   и от мен!
  Пожелавам ти да бъдеш здрава и много щастлива през следващите години!

# 35
Честита дъщеричка на Даниелка! Да е жива и здрава мъничката принцеса и много светлина да донесе в живота на мама и татко!   bouquet

На патеричка: Сиси, честит рожден ден!  bouquet Много силно ти пожелавам следващия си рожден ден да посрещнеш в състава на едно увеличено семейство!

elisalou, честит празник и на теб! Жива и здрава и дай Боже скоро да те споходи твоето щастие!  bouquet

# 36
  • Бургас
elisalou, Честит рожден ден   bouquet! Пожелавам ти тепърва в живота ти  да предстоят красиви и незабравими моменти !Да дадеш цялата си любов и нежност на своя така желана рожбичка  Hug

# 37
elisalou,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  желаяти ,много здраве ,щастие и една нова бременност с щастлив край.  bouquet

# 38
  • Варна
elisalou, Честит рожден ден и от мен! Нека това да е едно ново начало за теб и така желаната рожба скоро да е в ръцете ти! След дъжда и бурята идва слънце - нека вярваме в това! Hug  bouquet

# 39
Честит празник, тъжно майче! Жива и здрава да си, а също и мъничкото вързопче щастие, което гушкаш  да е живо и здраво! Да е изпълнен с много обич и светлина живота ти занапред!   bouquet

# 40
 ЧРД Тъжна мама! Нека бъдеш много щастлива от сега натаък!

# 41
  Честит Рожден Ден, newsm67Тъжно мамче!Да си задрва,много обичана и само щастливи моменти за семейството! HugПергръдки за теб,щастлива мамо на прекрасната Симона!  bouquet
 Благодаря Ви за пожеланията и милите думи,момичета.Днес си взех резултатите от последните изследвания и съм радостна,че всичко е наред и имаме зелена светлина,когато се почувствам готова!Пожелайте ми успех! Praynig

Последна редакция: ср, 08 сеп 2010, 17:56 от elisalou

# 42
Добро утро мили приятелки,
На всички пожелавам един топъл и слънчев есенен септември

Честит празник на Тъжна мама,elisalou и Сиси!Бъдете много,много щастливи

Шерче,стискам палци за изследванията,дано всичко е ОК Hug

Рончо Hug Hug Hug

Светле,успех в започването на работа Heart Eyes

Ние почивните дни бяхме на Роженския манастир,кръщавахме бебето на кумците ни.
Иначе сме добре,Хриси беснее по цял ден и хич не му се ходи на градина,но от 15-ти мисля да го пусна вече.

ЦалиФки на всички Heart Eyes Hug

# 43
elisalou, успех! Чакаме скоро новините да са още по-хубави!

Исе, зачезна ти! Сега като свърши отпускарския сезон ще си по-редовна, нали? Mr. Green

# 44
  • Варна
И кво? Дарето днес става на цели 2!!! годинки, а майка му се подмотава и не се сеща да почерпи, а? Simple Smile

Честит ти рожденик, Светле, да е здрав, да хапва хубаво и да порасне голям и силен мъж!
Айде сега сервирай някой от твоите специалитети за хубавите пожелания!  Mr. Green

Поздрави и на всички, имали скоро рождени дни!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт