Отговори
# 330
  • Испания
Е, да. Ама малко жени са дами, за да го разберат.  Naughty

# 331
Това се е случило в последствие, че толкова рядко се срещат такива екземпляри, че и жените вече не очакват да бъдат третирани като дами... а като равнопоставени ...! Тук еманципацията явно си е казала думата Simple Smile

# 332
  • София
Да, бе, то оставаше един мъж да го обикалям като покрито мляко! Като не ще, ако ще! Светът е пълен с мъже!

# 333
Ти може да не го обикаляш, но други жени обикалят, заобикалят, препикават, заплюват го и после му влизат под кожата  Joy ... и не винаги само една е жертвата Wink

# 334
а по - точно е постъпил като истински джентълмен...
Аз досега живях с мисълта,че джентълмените са умрели с Титаник,а то имало нейде и такива образи...
Много се радвам за тази двойка,двадесет и три страници само за болести чета,а той пича бил влюбен. Crazy
Така,че тези жени,чийто мъже  са ги пожелали още в първата или втората вечер,могат да се  притесняват спокойно..... Laughing

# 335
Нито го вярвам, нито ми е романтично.Да покаже желание от самото начало е най задължителния елемент да реша дали ще има втора среща изобщо. Пък кога ще се и дали ще се осъществи това му желание, вече си зависи от жената. Добре, че ми мина времето да ходя по срещи, ако на там отиват мъжете днес.  Laughing

# 336
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
По принцип е рядко срещано поведение наистина,
но нито ми се струва ненормално, нито пък си вадя изводи за фи-то, дължината и други подобни,
изброени в предишните страници.
Не смятам, че мъжете са някаква хомогеннна маса с определени характеристики.
Може просто да му е писнало от поведение тип еднодневка, и да е решил, че по-дългото ухажване ще създаде по-здрава връзка.

Показването на желание има и други аспекти, поне аз не го свързвам само с насоченото действие да те метне в леглото.

ПП Сега прочетох развразката, значи всичко е ОК  Simple Smile

# 337
  • София
Какво общо има дългото ухажване със здравината на връзката?

# 338
Кво стана в крайна сметка, опрашиха ли се младите  Thinking

# 339
Толкова общо, колкото и всичките зависимости, изброени по-напред в темата.
Всеки си има представа за нещата, работата на ССФ е да слага в категории,
както се вижда.

# 340
Ами странното в случая за мен е, че жената нали уж искала неангажираща връзка само за секс, пък сега и е кеф, че пича го раздавал Флюбен.  Laughing  Сега ще му разбива сърцето или ще се женят не разбрах.  Whistling

# 341
 Joy
Абе за мен не е много често явление хората да са наясно точно какво искат.
Страшното обаче е като се проточи прекалено дълго във времето.
В най-тежките случаи това положение си остава форевър.

# 342
  • Варна
Ами странното в случая за мен е, че жената нали уж искала неангажираща връзка само за секс, пък сега и е кеф, че пича го раздавал Флюбен.  Laughing  Сега ще му разбива сърцето или ще се женят не разбрах.  Whistling
Тя е искала само секс, но след като мъжът я е разигравал 2 месеца, взела, че се влюбила и сега бере плодовете на любовта. Няма лошо, де. Макар, че мен би ме обидил подобен елементарен подход. Нищо джентълменско не виждам, обикновен тарикатлък.
В крайна сметка, важното е, че всеки е получил това, което е искал. Какво по- хубаво можеше да се случи? Simple Smile

# 343
Е добре де, защо трябва да се приеме като разиграване?
Твърде елементарно е да очакваме, че е от елементарност във всички случаи, в които някой мъж постъпи така.
Очаква се от всеки да не крие колко е натопорчен в минимален срок,
това пък за мен е елементарно. Защо се вкарва поведението на хората винаги в някакви точно определени граници?
А е факт наистина, че когато положиш усилия за да получиш нещо, имаш време да прецениш колко си струва,
и да положиш и усилия, за да го задържиш.

# 344
Стига де, важно е да бъдеш открит в началото на едни взаимоотношения, да декларираш очакванията си, какво търсиш...
Останалото са детски игри и манипулиране на чувствата на другата страна, залъгване на очакванията.
Много интересен танц е разиграл главният герой, въвлякъл е дамата в игра не по нейн вкус.
Не виждам бъдеще в подобен фарс, не е някакси естествено стечение на обстоятелствата и зараждане на чувствата.

Общи условия

Активация на акаунт