Отговори
# 285
*Дейз*, ти за какво предразполагане говореше в ресторант или бар (където те ходят само и единствено). Може би  Whistling под масата  Laughing Тя се беше опитала да го  предразположи, когато я беше поканил у тях, но той не се е дал, к'во да направи, да го изнасили ли? Аз поради този факт пуснах темата, много ми е странно какво не прави тя /или прави нещо погрешно/, че той не я пожелава, а в същото време я търси непрестанно.

# 286
  • София
Ами, какво, хем го сърби, хем го боли! Уф, не понасям такива мъже!

# 287
*Дейз*, ти за какво предразполагане говореше в ресторант или бар (където те ходят само и единствено). Може би  Whistling под масата  Laughing Тя се беше опитала да го  предразположи, когато я беше поканил у тях, но той не се е дал, к'во да направи, да го изнасили ли? Аз поради този факт пуснах темата, много ми е странно какво не прави тя /или прави нещо погрешно/, че той не я пожелава, а в същото време я търси непрестанно.

я си представи обратното - жена търси един мъж непрестанно а в същото време не му дава  Thinking Thinking какво ли не прави той както трябва та все не става и не става .... каква ли ще е причината  newsm78 newsm78 а де ..  Whistling

# 288
*Дейз*, ти за какво предразполагане говореше в ресторант или бар (където те ходят само и единствено). Може би  Whistling под масата  Laughing Тя се беше опитала да го  предразположи, когато я беше поканил у тях, но той не се е дал, к'во да направи, да го изнасили ли? Аз поради този факт пуснах темата, много ми е странно какво не прави тя /или прави нещо погрешно/, че той не я пожелава, а в същото време я търси непрестанно.

Не останах с впечатлението, че ходят само и единствено на обществени места, но както и да е. Освен това ми е много чудно как така е набил спирачките докато са се натискали насаме в тях, още повече, като се има предвид и наличието на изпито количество алкохол. Може би тя е много напориста и това по някакъв начин му влияе не добре. Друга нейна грешка /според мен/, тя откликва на всяка негова покана или обаждане .. Трябва да смени тактиката  Peace

# 289
Според мен напоритостта й го спира, защото един вид му отнема инициативата. Щом в момента, в който тя се отдръпне, той почва да звъни - има интерес към нея. И в същото време, когато тя откликне и си "поиска" той се дърпа. Това не се връзва с искането му за предразполагане, въпреки че не ми е ясно какво разбира под това.
А пък може да е човек, който обича да отлага удоволствието. Twisted Evil

# 290
  • Варна
Уф, едно време мъжете бяха по- просто устроени. Сегашните докато им уцелиш калибровката и ти минал мерака.  Grinning

# 291
Бре стана ми интересно  Party,този още ли се стиска? Tired

# 292
Бре стана ми интересно  Party,този още ли се стиска? Tired

Praynig Всички чакаме развръзката Simple Smile .... даже може едни залози да направим каква е причината Simple Smile От загубилите ще е бирата Simple Smile  Crazy  Mr. Green

# 293
Моя залог е ,4е му е малка пишката или свършва бързо  newsm78

# 294
Какво стана, авторката де е да ни осветли? 20 стр. тема, тоя още ли не е изчукал мадамата?

# 295
Може би я харесва като приятелка - да си споделят, да излизат заедно. Но да не го привлича сексуално. Нищо странно не виждам. Той иска да са приятели, тя - любовници. или гаджета

# 296
Може би я харесва като приятелка - да си споделят, да излизат заедно. Но да не го привлича сексуално. Нищо странно не виждам. Той иска да са приятели, тя - любовници. или гаджета

Да де, само дето не виждам връзка между приятели и това " били са интимни, ама не съвсем".  Laughing

# 297
pasinet сигурно са се държали за ръце.  Simple Smile или я е прегърнал през кръста  Grinning то знае ли човек...

# 298
А ми да не е обратен  Thinking-просто 4овека да иска да има приятелка за да си споделя любовите Tired Mr. Green

# 299
На мен ми е интересно,този човек имал ли е връзка наскоро,защото е напълно възможно да изпитва вина от това,което се случва,има и такива мъже,трябва им време,защото чувството за дълг е много по-силно и дори в моментите ,които желанието надделява,той не може да се отпусне,защото в главата му е друго...и мъжете са хора,така,че е непълно възможно да е това..... Peace

Общи условия

Активация на акаунт