вече няма ДИФТЕТ!!!!!!

• 3 341
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
Пате, пиши на лични каквото ти е нужно. Да не занимаваме хората, още повече, че спамя.

# 16
  • Варна
Пишете, преди време четох за вредата от ваксините. Само че... как да ги избегнем като няма да ми вземат децата на училище!?

# 17
Няма такова нещо. Според Конституцията на РБ всеки има право на образование, освен това то е задължително.

Ще имаш проблем с яслите и детските градини, и то не за дълго.

# 18
.....

В наше време вероятността едно дете да се разболее от дифтерит е не по-голяма от тази да бъде ухапано от кобра. Въпреки това, милиони деца на възраст от два, четири, шест и осем месеца биват ваксинирани, а когато тръгват на училище се реваксинират. И всичко това се прави независимо, че редките изблици на дифтерит през последните 10-15 години показват, че при ваксинираните деца заболеваемостта не е по-малка, отколкото при неваксинираните.

По време на една епидемия от дифтерит през 1969 г. в Чикаго, градският Департамент по здравеопазване съобщава, че от 16 разболяли се, 4 са били комплексно (напълно) ваксинирани, а още 5 са били ваксинирани поне веднъж. Двама от тези петима имали данни за пълен имунитет. По време на друга епидемия умират трима болни. Единият от тях и 14 от 23-мата носители на инфекцията, са били комплексно ваксинирани.

Много ми се иска ваксинирането в цял свят, срещу каквото и да било, да бъде прекратено......Какъв ли би бил ефекта върху целокупното население, питам си аз.....

# 19
  • Видин
Тъкмо се чудях кога ще го обърнете на За и Против ваксинирането... Tired

# 20
Защо ви е махната коклюшната ваксина? Моята дъщеря също има АБКМ и то с много тежки симптоми, но не е трайно освободена от нито една ваксинация. Как успяхте да издействате освобождаване? Доколкото знам е много трудно, минава се пред комисия, като знам за случай, при който дори за пареза не са дали разрешение за освобождаване, а за алергия изобщо не дават.

При нас ваксината нямаше роля при отключването на алергията, защото симптомите се появиха преди това и ваксината така и не я сложихме. Знам, че сега е много модерно да се говори за вреда от ваксините, но имайте предвид, че има и много други фактори и не е задължително всеки появил се проблем да се дължи на ваксина.

Много ми се иска ваксинирането в цял свят, срещу каквото и да било, да бъде прекратено......Какъв ли би бил ефекта върху целокупното население, питам си аз.....
Целокупното население драстично ще намалее. Ще се върнат много смъртоносни болести и ще настъпят епидемии.

# 21
Мда, донякъде да.  Sad Влезли сме в такъв порочен кръг, че няма оправия. Имунитетът на човечеството е сринат, за това не са виновни само ваксините.
Ескарина, населението се увеличава, факт. Но къде се увеличава - в държави от третия свят, които знаете ли колко ходят на ваксини? hahaha Разни общности всякакви из джунглите на Индия и  къде ли не.
Трябва всичко да стане постепенно, а милионите, изразходвани за глупости като превенции, да бъдат включени в здравеопазване и измисляне на лечение!

И за да не спамим, който иска да разисква, нека дойде в темата Дискусия против...в Алтернативния подфорум.

За освобождаването - да, скоро една мама писа в онази тема, че лично педиатърката им е отказала да имунизира детето, след като е видяла резултатите...и е отнесла глоба и мъмрене от Риокоз...какво повече да говорим Tired

# 22
tini-mini , коклюшната ваксина не слага при АБКМ, защото е много Агресивна(може би не е точната дума) и даже в нашия случай може би точно тя  е провокирала алергията.Проблемите при нас се появиха след слагането на пентаксима на 2 и 3 месеца.А детето тогава беше само на кърма.По принцип когато има АБКМ се избягват най-честите алергени - хранителни(ядки, мед и т.н), изкуствени материи, агресивни перилни препарати,ваксини.
С комисия ли се освобождава от коклюшната или от личния лекар? Питам защото при моето има съмнение за АБКМ.

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 14:10 от tini-mini

# 23
Целокупното население драстично ще намалее. Ще се върнат много смъртоносни болести и ще настъпят епидемии.
Мдаа, това са ни втълпявали цял живот, нали?
То и преди няколко века хората са вярвали, че Земята е плоска. Mr. Green

# 24
А защо като има ваксини, хората ваксинирани с/у еди какви си болести пак се разболяват от тях? Морбили, коклюш..

# 25
Медицинският отговор на това е, че ваксинацията не дава стопроцентова гаранция за изграждане на имунитет.
Истинският отговор е, че така продължават да циркулират болести, които може би отдавна щяха вече да са изчезнали.
Поредната глупост е ваксинацията на трансплантирани - те, горките, били най-застрашени от болести, защото са на имуносупресивна терапия доживот.(въпреки че ваксинацията им е забранена със закон) Е,ми да, то имунната система на здрав човек понякога реагира зле на ваксина, та камо ли потисната такава Tired.
Пате, има тема за това. Да не спамим тук вече.

Общи условия

Активация на акаунт