Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за шишетата на различни марки?
Какви храни трябва да избягва майката по време на кърмене, особено в началото?
Как да се справя с коричките, които се образуват на зърната ми по време на кърмене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за шишетата на различни марки?
Форумът предлага разнообразна гама от мнения за шишета на различни марки. Някои майки споделят положителен опит с NUK, Chicco и Avent, като подчертават тяхното качество и удобство. Въпреки това има и противоречиви мнения, като някои твърдят, че бутилките от чужбина са по-добри от тези в България. Важно е обаче да се отбележи, че предпочитанията за шишета могат да варират в зависимост от индивидуалните нужди на бебето и личните предпочитания на родителите.
-
Какви храни трябва да избягва майката по време на кърмене, особено в началото?
По време на кърменето се препоръчва избягването на сирена с плесен, сурова риба и рибни продукти (суши), десерти със сурови яйца, сирена от непастьоризирано мляко и сурови колбаси. Тези забрани важат и за перiода на кърмене. Консумацията на цитрусови плодове, мед и други подобни алергизиращи продукти е позволена, освен ако не се появят алергични реакции. По време на кърменето се препоръчва да се избягват варива (боб, леща, грах) и мъхести плодове (ягоди), особено кайсии и праскови. Въпреки това, реакциите на бебето към тези храни могат да варират, като някои майките съобщават, че консумацията им не предизвиква колики.
-
Как да се справя с коричките, които се образуват на зърната ми по време на кърмене?
-
Какво да очаквам при избора на лекар за раждането?
-
Кои фактори трябва да имате предвид при избора на лекар и болница за раждане?
Ще ми носят помпата от Англия
sweet_maniche, чудесно си се справила!
при това не е само до шишетата. Като вляза в бебешки магазин и
.
.
. 
пак паника.После разбирам че са взели от терапията лекарството и са го давали.
страхотна е
цял ден чести контракций но не болезнени, но вечертаааа няма да описвам тази главичка на беба каде се намести думи нямам до 2,00 часа нащрек и мъжа усмихнат все едно има рожден ден..На мен ми се изправи косата, той се радва но уви всичко утихна до тази сутрин още не съм си отворила очите и контракция а таткото днес е на Пловдив и ако тръгна да раждам незнам кой ще ме кара..така че с емоля с две ръце днес да е споокойна ситуацията ще стоя у нас и никаде няма да мърдам
за други шишета нямам наблюдения

Надявам се повече да нямаш никакви притеснения с бебка 

и ако мога да те помоля за паролата на албумчето ни./нали ти я изпращаше/