Отговори
# 570
sweet_maniche, честит син!!! Много се радвам, че ражднаето ти е минало бързо и доколкото е възможно, леко  Hug

И аз стискам палци на всички, които ще се сдобият с бебенца днес!

# 571
ЧЕСТИТО ЗА НОВИТЕ БЕБОЦИ леле колко много се радвам  newsm51 smile3525 newsm51
sweet_maniche вчера беше с контракцийте като моите тя роди, а моите ги засичах пак до през ноща ooooh!
Ставам и почвам да мисля за насрочените раждания за днес, като се сетя как ще си гушкат бебчетата   милите мами newsm44 newsm68 newsm44 неописуема радост  нямам търпение за новини.
Напрегнато е вече положението  при мен : падналата тапа, разкритието , контракцийте  може спокойно да откача и то с основание(пак се оплаквам аз), поне да бчх близо до термин и да ми сложат системка сега стоя и чакам  smile3511

# 572
Палмирка, а твоя лекар какво казва??

# 573
Хей маминки честити ви бебочета да са ви живи и здрави,много ви се кефя като виждам колко сте развълнувани и с какви мили думи разказвате за всичко преживяно.
А имаше за днес насрочени 2-раждания секцио в 8.30ч. вече сигурно бебчетата са факт и мамите са си ги гушнали и аз покрай вас нямам търпение да разбера.Стискам ви палци на всички и скоро всички да сте с бебчета в ръце. Поздрави от една декемврийка.

# 574
Палмирка, а твоя лекар какво казва??
Аз при моя лекар съм чак на 10-ти(той идея си няма че съм в такова положение), но два пъти ходих до аг-то единия път на 1-ви на тонове.... видяха контракцийте и ми казаха до седмица ще родя, втория път отидох през ноща  и ми казаха, че може така да си изкарам до термин скараха ми се явно спяха и бяха много неучтиви всички. Сега от сутрин съм с контракций вече 4-ти ден стават силни вечер по на точно 10мин. доктрао не легна да спя  ooooh!

# 575
Ами обади се на лекаря да те види малко по-рано за всеки случай Peace

# 576
Ами обади се на лекаря да те види малко по-рано за всеки случай Peace
Най-веротно така ще направя, но вече се  чувствам гузна като ида да кажа, че нещо ме боли, а ме е страх като почнат  вечер контракцийте, че няма да спрат. Не искам да тръгна с болки нощем ooooh! ама каквото стане избор нямам.БЛАГОДАРЯ за вниманието Hug

# 577
Мъниче, честито! Бъдете живи и здрави!

Валерия  Hug  bouquet

# 578
  • София
Честити бебоци на Голдънчето, Boonboon и sweet_maniche!!!

Палмирка, не се притеснявай за вечерните контракции, статистиката показва, че повечето бебета (нормално родени) се раждат през нощта  Peace

# 579
  • София
Честито на новите мами Simple Smile

И аз още съм тук. Прогнозата - 'до седмица ще тръгне' май няма да се оправдае.

Palmirka, и при мен е така - през деня е спокойствие, като има и малко ритници де.
Но вечер като се почне от 9-10 - контракции, ритници и така до 1-2 през нощта и след това аз заспивам...
Та заради тия вечерни изпълнения от младежа - помолихме сестрата на мъжа да дойде да спи в къщи, за да не мъкнем Лорка с нас по нощите. Та тя милата май повече и от нас е притеснена - само е пита - как си, боли ли Simple Smile

Стискам палци за Щица и Яничка всичко да мине бързо и безпроблемно  fingerscrossed

# 580
sweet_maniche,честит ви син! Каква прекрасна новина  smile3501 Радвам се, че раждането е минало толкова леко  Simple Smile Нека Деян расте голям и силен мъж и много да ви радва   bouquet

Ами с тебе значи замалко наистина да се засечем в Селена, макар че още не е късно. Снощи ние направихме една генерална репетиция - контракции на по 5 мин с усилваща се болка за около два часа. На 1-я час се обадих на доки. Каза да пия 2 ношпа и да изчакам половин-един час, ако болката не отмине - да тръгвам към болницата, ако отмине - ще се видим утре (т.е. днес) на прегледа. Ние с мъжа ми вечееее  #Crazy
Оказа се, че ни е свършило ношпа-то и ходихме и до аптека, а после на кафенце, което е на път за болницата  Laughing За жалост контракциите и до сега са на 5 - 7 мин, но болка няма, само от време на време. В 12 сме на преглед и ще видим как стоят нещата. Та още не е късно с Маничето да се засечем де... Praynig

Jani4ka, Щица, KrassPraynig  Hug
Желая ви един прекрасен ден и порой от бебета   bouquet

# 581
ВЕСТИТЕЛСКА НОВИНА!!!
На 07.09 в 18.46ч се е родила малката принцеска Габриела на мама isito5! Малката тежи 2,650кг и е висока 49см нормално раждане и двете са добре! Изпращат поздрави!!!

Честито мамче да ви е жива и здрава малката кукличка

# 582
  • у нас
Мъниче- честито  Party да ви е жив и здрав малкия син и да расте бързо и обгърнат с много любов. Той е голям, а колко лесно изглежда раждането през твоите очи Laughing

стискаме палци на Яничка, Щица и Крас Praynig
нека всичко минава гладко и скоро да прочетем хубавите новини Heart Eyes

аз май вече по-често ще се включвам. Нашата госпожица още се ослушва Crazy, а днес наистина е много хубава дата. Аз утре съм на консултация та да видим до къде сме се докарали Crazy

успешен ден на всички  bouquet

Честито и на isito5  bouquet Габи да расте жива и здрава и много обичана Hug

# 583
  • София
sweet maniche, да ви е жив и здрав малкия Деян! Какъв по-хубав подарък за вашето семейство в деня на годишнината ви!

Димяни, с интерес следя новините около Вал. Дано днес вече малката душичка хапва по-добре, ти да се успокоиш поне малко и в най-скоро време да си я вземете вкъщи при своята сестричка, която я чака.  Hug

# 584
честито на исито5!  Hug

да е жива и здрава девойката!

Общи условия

Активация на акаунт