Отговори
# 615
ЕЕЕЕ, най-накрая  newsm44

Честит син на Щица и Честита дъщеричка на Яничка!

Честито и от мен!
Термина ми е на 28.09 и сега умирам от страх.Има ли някоя мама която ще ражда с мен да поговорим.
Нареждай се с нас на опашката и няма да се плашиш  Laughing Ето и специално за теб нещо разведряващо http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=381074.0

Последна редакция: ср, 08 сеп 2010, 14:51 от E.L.

# 616
  • София
Честито и от мен на Шица и Яничка! Да са им живи и здрави дечицата, а мамите бързо да се възстановяват!

# 617
Ей много бебета тия дни!
Да са честити бебетата на , boonboon,sweet maniche, isito5, Jani4ka, и Щица, да са ими живи и здрави и много много радост и щастие да им носят!

# 618
 newsm74 newsm44 newsm74 newsm44 newsm74 newsm44 newsm74 newsm44 newsm74 newsm44 newsm74 newsm44

ЧЕСТИТИ РОЖБИ НА ЩИЦА  sling И ЯНИЧКА   sling!!!! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА ПОРАСНАТ УМНИ И ДОБРИ ДЕЦА !!!

lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

# 619
Еха, още бебоци! Честито на Щица   bouquet и Яничка   bouquet ! Дано да не съм пропуснала някоя нова мама

# 620
За всички бъдещи мами, на които им предстои този толкова вълнуващ и щастлив ден, денят в който за първи път ще видят своята обична рожба, пожелавам много щастие, това не може да се опише с думи, може само да се почувства......  Някои питат какво е щастие, ами ето това е, макар, че край грижите понякога не можем да усетим колко сме щастливи.  На бъдещите родилки за да се наслядят на тези прекрасни мигове и да се чувстват чудесно препоръчвам една кратка статия, но много поучителна ето тук: https://http://krasivasi.blogspot.com/2010/07/blog-post_05.html

# 621
  • Sofia
Ехаааа, докато отида на лекар и се върна колко бебчета има вече.
Честито на boonboon,sweet maniche, isito5, Jani4ka, и Щица да са им живи и здрави малките бебчета и много много щастливи!   bouquet
Моята бебка е станала около 3880кг. плацента 3та степен, тонове нормални, тя си е още високо и кръвното ми пак беше високо....утре ще го меря и ще звънна на доктора и да видим какво ще правим, петък или понеделник май ще са моите дни.

# 622
Jani4ka, честита ти девойка Виктория! Да расте здрава и красива като мама  Heart Eyes

Честит син на Щица! Да радва много мама и тате! Simple Smile

# 623
  • София
Ехаааааааааааааа, Честито и на Яничка и на Щица - живи, здрави, да са мъниците, много палави и щастливи да растат!!!
А на мамите - бързо възстановяване и да се завръщат тук!   bouquet

# 624
  • София
boonboon,sweet maniche, isito5, Jani4ka,  Щица - честито на всички ви! Нека децата ви растат живи и здрави и да ви носят само положителни емоции Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 625
ЧЕСТИТО НА ЯНИЧКА И ЩИЦА!  Hug
да са ви живи и здрави дечицата!

ОЧАКВАМЕ НОВИНИ ОТ КРАСС

# 626
ЕХХХАААААА  Grinning
ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА ЩИЦА, ЯНИЧКА И ИСИТО5  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
ПОЖЕЛАВАМ НА МАЛКИТЕ БЕБОЦИ ЕДНО БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО, А НА МАМЧЕТАТА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ  newsm24

# 627
bless girl- При мен така предизвикаха раждане с такава вагинална свещичка, но се получи от втория път. Първо ми сложиха на 26.08 след 13 часа ме хванаха контракции закачиха ми окситоцин, но след 3 часа ми махнаха системата и болките спряха като имаш в предвид, че седмица и половина си ходя с 3см и половина разкритие да ама на бебка не и се излизаше тогава smile3534 На 01.09 ми сложиха втора свещичка, но този път болките се появиха след 3 часа и ме болеше както преди цикъл постоянна и тъпа болка. Изчаках до сутринта и след визитация ми спукаха водите, 2 часа по късно ме включиха на система и след час бебешкото се появи. Раждането мина много бързо и лесно.

Честити бебчета на Яничка и Щица! Да са ви живи и здрави съкровищата и много много да ви радват!!!

# 628
ЕХАААААААААА СУПЕР, КОЛКО МНОГО БЕБЧЕТА СИ ИМАМЕ ДНЕС! ЧЕСТИТО НА МАМИТЕ Боонбоон, Исито 5, sweet mani4e, Jani4ka и Щица, ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРВАВИ И МНОГО ПОСЛУШНИ БЕБОЧКОВЦИТЕ, А НА ВАС БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!!! newsm51 newsm51 newsm51

# 629
 deskutu  аз не помня как беше случая при теб. Но защо толкова рано са предизвикали раждане гледам, че  е било преди термина......или аз не съм разбрала Shocked

Общи условия

Активация на акаунт