Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за шишетата на различни марки?
Какви храни трябва да избягва майката по време на кърмене, особено в началото?
Как да се справя с коричките, които се образуват на зърната ми по време на кърмене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за шишетата на различни марки?
Форумът предлага разнообразна гама от мнения за шишета на различни марки. Някои майки споделят положителен опит с NUK, Chicco и Avent, като подчертават тяхното качество и удобство. Въпреки това има и противоречиви мнения, като някои твърдят, че бутилките от чужбина са по-добри от тези в България. Важно е обаче да се отбележи, че предпочитанията за шишета могат да варират в зависимост от индивидуалните нужди на бебето и личните предпочитания на родителите.
-
Какви храни трябва да избягва майката по време на кърмене, особено в началото?
По време на кърменето се препоръчва избягването на сирена с плесен, сурова риба и рибни продукти (суши), десерти със сурови яйца, сирена от непастьоризирано мляко и сурови колбаси. Тези забрани важат и за перiода на кърмене. Консумацията на цитрусови плодове, мед и други подобни алергизиращи продукти е позволена, освен ако не се появят алергични реакции. По време на кърменето се препоръчва да се избягват варива (боб, леща, грах) и мъхести плодове (ягоди), особено кайсии и праскови. Въпреки това, реакциите на бебето към тези храни могат да варират, като някои майките съобщават, че консумацията им не предизвиква колики.
-
Как да се справя с коричките, които се образуват на зърната ми по време на кърмене?
-
Какво да очаквам при избора на лекар за раждането?
-
Кои фактори трябва да имате предвид при избора на лекар и болница за раждане?

Но ето сега като ви чета, мамчета, и започвам да гледам по-оптимистично. Не че съм се изплашила - не, настройвам се позитивно, за да няма депресий, но...каквото такова, ще се справим. Освен това научавам много полезни неща, които на мен (още с тумбачето) още не са ми идвали на ум, но то докато не ти дойде до главата, както се казва.. 
ми как да го подхванеш, от къде
не знам как ще се преобуваме

Сега влизам само да се отчета и отивам да се "образовам"
Днес ще отидем да вземем количката, за да мога да си я изпера и нея 

....
. Браво за страхотното оформление! Само, ако може да промените килограмите на Сияна - тя се роди 3,650 кг
това болки в кръста, в слабините, контракции.... вече не им обръщам внимание