Отговори
# 300
                                             Честита дъщеря на Даниелка   

Да и е жива и здрава и мнооооооого да я радва . На мама пожелавам бързо възтановяване .

Момичета ,  някой чувал ли се е с Томелисе ? Скоро не е писала .

Еййй дано има още бебчовци днес . Как я бяхме подкарали август всеки ден по няколко , чак се чудехме кой ще остане за септември , а сега нещо се инатат малките ни слънца .

Преди малко звънях на майка ми , просто да я чуя , а тя като се задъхала от вълнение-мислила си е че съм родила . А ние се чуваме по 3-4 пъти на ден , но понеже си мисли че днес ще родя и вече е на тръни. Е да не говорим ,че всички на които звънна реагират така - с притаен дъх и в очакване да чуят радостната вест , но увиииииииии няма да е и днес .

БАЙ - БАЙ  отивам да се чипкам

Последна редакция: нд, 05 сеп 2010, 14:16 от nansi_21

# 301
Здравейте момичета!
Честити бебенца на Мирка, anixi,  ralica_s и не на последно място на Даниелка (като прочетох за нея , честно казано се просълзих, явно още ме друсат хормоните. Толкова се зарадвах, тя така искаше да има момиченце, а най-вече че е живо и здраво).
Копченце, дано мама и Алекс се оправят по-бързо и скоро малката принцеса да е вкъщи при вас! Hug
Jani4ka , само те мисля теб....още малко остана до осми,...но дано не устискаш до тогава, че е вярно много нетърпимо това преносване. Hug
Дана, akspet и при нас явно има лактационна криза. Те нали и бебетата са ни на едни дни горе-долу. Почнах чат-пат да и давам от двете. Чудя се дали й стига, ама щом пишка и ака (и то доста), явно няма място за притеснения. Днес, даже пак минах да я храня от една гърда. Дано така се задържат нещата. А вчера какви колики имаше това дете  ooooh! направо толкова жал ми стана за нея, толкова малка, а така да я боли коремчето...

# 302
Аз вече като звъня на някой първо казвам " Не съм родила" и след това всичко останало. Иначе всеки ме пита какво става да не си родила и едно такова постоянно напрежение и очакване...не е истина.
Днес от сутринта имам екстрасистоли. Sad

Последна редакция: нд, 05 сеп 2010, 14:29 от Валерия

# 303
Машонка, и при нас почнаха коликите, засега са търпими. Обаче ако е на ръце, си кротува и си спинка спокойно  Peace Затова гледаме все да си го държим, като му е криво. А през нощта си спи до мен на спалнята, иначе просто не спи. Не ми се иска да е така, но пък друг начин да си почина не виждам в момента Simple Smile

Валерия, ще ги видим очичките значи след някой и друг месец. Simple Smile

# 304
Прекрасни новини Grinning

Даниелка,да ти е жива и здрава момата,да ви радва и слуша безкрайно много,на теб бързо възстановяване.  bouquet

МИрка,честит син и на теб миличка,желая ви здраве,щастие и прекрасни мигове.  bouquet

Anixi,Ralica S и на вас честита радост,бързо възстановяване и здрави бебета.  bouquet

Гале,радвам се ,че има светлина в тунела. Hug

Дана, сега можете с Даниелка да си станете сватове Mr. Green
ГериАлександрова,дано и при вас нещата да се наместят по-бързо,а относно майка ти тя щом е такава досадничка ще си ти натяква всякакви неща винаги,едно повече няма да ти натежи Winkтака ,че смело напред и я сиктердосай Hugпоне за малко...

baby_doll,dessynik1,gala. благодаря ви за комплиментите,снимките ми ги прави една съфорумка фотографка,уникална е ,даже сега мисля като се появи малкото чудо да ходим за още една фотосесия с него.

Ай ,че прекалих до по-късно. Grinning

Мая от снощи ми е ного болна,повръща жестоко,има разстройство и днес м и удари 40градуса Т.Сега и падна до 38 и се освежи малко,но този вирус е ужасен направо Confused

# 305
alximika, сега видях аз снимчицата ви, наистина е страхотна! Дано се оправя Мая по-бързо  Peace

# 306
Честита дъщеря на Даниелка!  bouquet
Palmirka ти още ли си тука? Laughing
Да тук съм нямате си на идея снощи ходи х до аг-то какво  стана не ми се пише че толкова се разтреперах и така ме ядосаха само ви чета и се радвам на бебоците малки и сладки моля се да не избия персонала като ида пак некадърници и неграмотници това са докторите в аг-то поне тези скоито се сблъсках снощи  Rage Banghead tantrum

# 307
  • Варна
Дана, моите и тримата се родиха със сиви очички. На големите са кафеви сега, на малкия ще ги видим. Ама ние и двамата с мъжа ми сме с кафеви, така че едва ли ще са различни.

# 308
antonia, и ние с мъжа ми сме с кафяви очи, обаче майките ни са светлооки и големия ни син е синеок. Разбира се, вероятността Дани да е с кафяви е значително по-голяма Wink Щом твоите са били със сиви и после са станали кафяви, сигурно и при нас ще така. Аз досега сиви очи не бях виждала, интересни са много.

# 309
  • София
alximika, бърза оздравяване на Мая - знам колко е тежко, когато ти е болно детенцето, свива ти се сърцето като го гледаш така. За очите - и на нашите мишоци очите са им сиви, но ще станат кафяви сигурно, просто няма никой със светли очи и в двата рода

# 310
  • София
Danielkka,да ти е жива и здрава принцесата и  бързо възстановяване.   bouquet
Мирка,Anixi,Ralica S и на вас честита радост и бързо възстановяване   bouquet

Ние със Симоне си се гледаме във вкъщи, храним се, спинкаме, ама нещо почнахме и доста да се кокорим, ми то мишлето расте и всичко му е интересно.... Mr. Green
  Кураж на всички които очакват все оше щастливото събите, представям си само колко сте изнервени, но.... Hug
  Хайде чакаме още вести за бебчовци.... Peace

# 311
Честита принцеска на Даниелка, да й е жива и здрава и много радост да й носи  Heart Eyes !!!

# 312
  • София
Eхааа, днес само хубави новини!

Даниелка, честито, миличка! Да ти е жива и здрава Дияна и много щастие да донесе на мама и татко!
[/b] [/color]

Копченце, всички тук се вълнуваме за Емили и малката Алекс. Радваме се, че са добре и с всеки ден се подобряват. Стискаме палци и се молим за тях.  Praynig (И нещо лично към теб. Знам, че си мъничка и искам да те поздравя за отличния правопис!)

Бебчо, gala, вие сте пример за това, че с търпение и постоянство проблемите с кърменето могат да се преодолеят.   bouquet

alximika, много е кофти това разболяване на Мая. Дано се пребори бързо с този ужасен вирус, а ти да гушнеш малкото човече, че като ти гледам лентичката, то си е дошъл момента.

# 313
  • Варна
Момичета, вижте какво открих в библиотеката на кърмаческия подфорум

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=2019

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=73982.0

Може инфото да е от полза за някой.

# 314
Честита рожба на Даниелка!Най-накрая щастие и за нея !Да им е жива и здрава ,само щастлви моменти оттук нататък!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт