Отговори
# 375
Добро утро Hug

Яничка ,  и аз реших ,че днес ще ни вести някой за теб.

Димяни,много се радвам ,че днес прибирате и Вал,усещам щастието ти. Hug

Копченце, да поздравиш мама от всички ни тук,пращам и целувки на малката Алекс и дано скоро сте си всички заедно във къщи. Hug

Аз почти не съм мигнала тази нощ,така ме свива корема,но не съм и ходила от 3дни вече в тоалетната.Акушерката ми каза,че ако искам мога да си взема рициново масло,да пия две чаени лъжички и можело и да отида да раждам.То прочиствало по-хубаво от свещиките Wink

За разходките, като се обебим всичките и все още е хубаво времето ще си направим среща някъде където е по централно,мятаме се по колите и ще е много забавно.НИе със февруарки09 много често го правим.А в началото беше много забавно,намерим си по уединени пейки в парка и настава едно кърмене в тандем LaughingА като поотраснаха малко бебоците и вечерни срещи си правим по женски.

От днес и аз съм в графа преносващи,а си мислих,че този път няма да пренося...

# 376
Здравейте милички newsm51 Благодаря за хубавите пожелания!
Вчера се завърнахме у дома и сега вече си нагласяме режима.Бебка е много послушна спи по цял ден даже трудно се кърмим докато я сложа да я храня и опппп пак заспала дано и занапред да ми е така добричка.
Като ми остане малко време ще ви изчета и ще ви разкажа как мина при мен. Между другото родих нормално и не е чак толкова страшно  newsm10

Честито на новите мами виждам че и Дани вече гушка бебешко да са им живи и здрави и много много да ги слушкат

# 377
  • София
Не ни изписаха малката не иска да яде и е свалила 100 гр Sad

# 378
Димяни  Sad Все пак това е за нейно добро!! Нека я изпишат, когато е напълно готова. Иначе и притесненията ви у дома ще са много повече. Ще стискаме палци за закрепне повече и тогава да си я вземете спокйно Praynig

# 379
  • София
Да и в нас не става,че ще е по лошо като не се храни!

# 380
Пишете, пишете, не мога да ви насмогна!
Честито на Даниелка   bouquet

Димяни, дано скоро прояде нормално малката принцеска и спокойно да се гушкате в къщи  Hug

# 381
Димяни скоро и Вал ще си е с вас в къщи Hug Hug : Hug

Честито на новите мами Мирка, anixi, ralica_s и Danielkka!!!Много радост да им носят бебешорите1  bouquet  bouquet  bouquet

Аз до сега бях доста спокойна, но вче чуствам ,че започвам да ме хващат нервите.
Благородно завиждам на мамите, които вече гушкат своите съкровища.
Искам вече и аз!
Мисля, че май ще си дочакам датичката,а май и ще я просроча.
Вечер са едни премятания и доста контракции,а на сутринта съм като нова. Като легна на апарата за запис на тонове нямам нито една контакциика.Имам толкова много енергия,чак да не повярва човек.
Днес май ме хвана треската за гнездене и искам всичко на излъскам и подредя 1ironing wash hang newsm28 newsm79 newsm75
Хайде да не ви досаждам, че май стана доста дългичко- нетипично в  мой стил.

# 382
Здравейте момичета,
не съм писала скоро, но и не сядам много на компютъра, гледам да правя все нещо или да не  съм си вкъщи, защото това очакване много ме изнервя. Така се бях настроила, че ще родя август, а то още малко и ще пренося Crossing Arms
Честита принцеска на Даниелка, да и е жива и здрава и мноооого послушна! newsm51 newsm51 newsm51
Димяни  Hug не се разстройвай, потрай още малко, това е за неино добро, а ти ще си по-спокойна. Представи си как ще се измъчваш ако си я вземеш и вкъщи не иска да се храни нормално  Heart Eyes
Jani4ka миличка измъчи се ти с това очакване, още 2 дни и ще гушкаш бебока  Heart Eyes

# 383
  • Варна
 Здравейте, Честито на всички родили мами само радост да им носят малките слънца.  bouquet
Ние се адаптирахме в къщи, не е истина това време как минава през 3 часа кърмене айде пак и така.Малката е много послушна за сега пу пу пу да не и урукуи вече свикна да сучи, по повод млечницата- излязоха и две пъпчици на долната устничка от вътре и педито ми изписа Дактарин наистина за два дни изчезнаха.

# 384
  • Варна
 Може ли паролка за албумчетата да ви кача снимки!!! Praynig

# 385
  • Щастлива мама на 3 слънца
Може ли паролка за албумчетата да ви кача снимки!!! Praynig
може ли и на мен Simple Smile)

# 386
Момичета като му легнах в 11.30 та откарах до 15.30 часа . Сега ми е някак си тъпо , че си проспах деня така, но с тези среднощни разходки  направо бях като пребита. Сега се въртя из стаите и се чудя какво да правя и май ще си пусна да гледам някой филм- дано не заспя пак. А с това сладко не знам какво ще правя - само се набивам с боклуци. И днес сутринта не закусих, че мислех ,че ще раждам и ми се беше свило сърчицето и като се прибрах бях като някоя ламя.

Днес май няма да имаме бебета...............

# 387
nansi21 как така симсилиш че ще раждаш  Hug и теб ли те хващат мислите че наближава.Наистина днес няма бебчета а тайно си признавам че си бях харесала днешната дата, като ми казаха до седмица  Whistling

# 388
  • Варна
newsm44 newsm44 newsm44
ВЕСТИТЕЛСКА НОВИНА!Мама Rosi m 5 днес в 11.30 е родила момиченце - Зорница - 3050г, 50см. Нормално и бързо раждане.

Последна редакция: пн, 06 сеп 2010, 16:24 от antonia

# 389
  • София
Честито на Даниелка и Роси Simple Smile

Да са им живи и здрави дечицата и много да ги слушкат!

Качих снимки на малката в албума Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт