Отговори
# 420
Може ли паролка за албумчетата да ви кача снимки!!! Praynig
може ли и на мен Simple Smile)
И на мен  Hug

# 421
Може ли паролка за албумчетата да ви кача снимки!!! Praynig
може ли и на мен Simple Smile)
И на мен  Hug
и  аз не можах да вляза.

# 422
пишете лс на Яничка за паролата, тя е пазителката  Grinning

# 423
Честито момиченце на мама Rosi m5! Да ви е жива и здрава девойката.
NKI добре сте се завърнали вкъщи и ви пожелавам спокойна първа нощ!
На нашата мома тази нощ белкем и падна пъпа. Тва добре,ама като плаче и той изпъква (като бутонче), та май ще трябва да го лепим с лепенки. Но това след прегледа на 16ти ще се потвърди.  newsm78 Гадна работа, ама какво да се прави.  ooooh!
Jani4ka, стискам палци на 8ми всичко да мине добре (ако не съм писала дотогава).
Тапата нищите пак. На мен като ми изтичаха водите, докато се къпех във ваната я видях как падна и тя. Беше въпросното слузесто нещо примесено с кръв (не просто кървави нишки). Предния път беше същата (с кръв във слузестото нещо).
Tommelise, голямо местене голямо нещо. Да разбирам ли, че няма да сте при майка ти и баща ти сега. На ново място ли се местите...ужас!
П.С. качих още малко снимки в албумчето.

# 424
Jani4ka, стискам палци на 8ми всичко да мине добре (ако не съм писала дотогава).

Благодаря ти, миличка!  Hug

# 425
Аз да кажа за мойта тапа - падна буквално минути преди да изтекат водите ми. Беше си кървава слуз. А водите изтичаха цяла нощ. Първо малко, после още малко и чак сутринта преди да решат, че ще го вадят със секцио бебока изтекоха и последните води. Имам чувство, че бяха толкова много, че ....... цял бидон с вода съм носила. Simple Smile

Странното е, че само 7кг. оставих в болницата, 4 от които са бебе Ивайло! А очаквах доста повече да оставя там. Сега ще пада борба с килограмите!!

Лека нощ от мен.  Hug

# 426
Искам вече бебо да излизаааааааа  Sad Вече съм +15кг. и ако си дочакам термина с това темпо ще съм +20кг. ужжжжжжжжжжаааасссс  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Иде ми да се гръмна.Не мога да си затворя устата-само ям  #2gunfire
Часът е 1.20 а аз току-що изядох 3бр. морени макс и лягам  smile3511 smile3511 smile3511
Хайде оплаках се и отивам пред ТВ-то с гузната си съвест  Confused

# 427
  • София
rosi m5, да т и е живо и здраво детенцето! Само радост и щастие да ви носи!

Аз се събудих към 3 без нещо и сега няма заспиване. И това не е нещо ново, а продължава така вече няколко години. Недоспиването ми се беше превърнало в сериозен проблем, а лечението на последствията беше доста продължително, но да не влизам в подробности. Сега като се ококоря посред нощ започвам да се нервирам, защото знам, че на сутринта съм труп.  Офф, оплаках се.

Мами, да ви питам, вашите татковци ще присъстват ли на раждането и какво ви е мнението по този въпрос?

# 428
  • София
rosi m5, честито мила!

# 429
Добро утро!!!

Мами, да ви питам, вашите татковци ще присъстват ли на раждането и какво ви е мнението по този въпрос?

Лично моето е крайно негативно - но всеки си решава. Имам предвид при нормално раждане, иначе при секцио не виждам проблем, все пак си е рутинна операция.
Вече почвам много да се изнервям, не съм очаквала че ще стигна до броени дни преди термин и още няма да съм родила  Crossing Arms

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 06:44 от E.L.

# 430
Добро утро!   bouquet

Аз след малко отивам на изследвания. А колко съм гладнаааа... Crazy  Как ще издържа без да ям не знам.  Whistling

# 431
Добро утроооо gydi наспахте ли се момичета......тази сутрин ми изтече и слузестата част от въпросната тапа сега пак с нови сили чакаме  ooooh! ooooh! ooooh!

# 432
Добро утроооо gydi наспахте ли се момичета......тази сутрин ми изтече и слузестата част от въпросната тапа сега пак с нови сили чакаме  ooooh! ooooh! ooooh! Малееееееееее ама имало и през ноща във форума миличките те  Hug

# 433
  • София
Добро утро от мен!!!

Честито бебе на Роси М5!!!

Отново нямам никакви контракции. Вчера ядох ананас, чистих, дори таткото се съгласи да пробваме luvbed, после определено имах контаркции, но се разминаха. Иска си бебка да седи в мен и туй то...

Нашият тати ще присъства. Но не да гледа раждането, а в предродилна докато е болезнената част. Един вид за мое спокойствие и компания. Далеч съм от мислълта да го оставя да гледа как се ражда бебка, а и знам, че за него би било травмиращо да се види това. Даже коментирахме на една от лекциите за раждането, че има мъже, които биха могли да не пожелаят повече жена си, ако видят бебе да излиза оттам... Така че, както казаха на лекцията: ако тати влезе, неговото място е до главата на мама и да я държи за ръката.

Щица, Яничка
, стискам палци за утре  Hug

# 434
Добро утро!
Роси М5,честито и от мен!!! newsm51

Яничка,успех!

Общи условия

Активация на акаунт