Отговори
# 585
Честито на всички новообебили се мами да са ви живи и здрави душичките!

Ние нещо неможем да си нагласим режима малката постоянно спинка кърмя я много време защото тя постоянно заспива и немога да я събудя.
Мами който вече гушкате бебчета у дома вашите повръщат ли, че вече незнам нормално ли е след всяко хранене и започвам да се притеснявам.
Иначе като цяло сме добре, аз имам още какво да се възтановява по мен, но това на фона на малката принцеска губи значение.

# 586
  • София
Добро утро!

Честито на всички нови мами ,да съм и живи и ждрави бебоците!

Стискам палци за заплануваните раждания днес и чакам новини с нетърпение!

Дамяни ,кураж мила!Моля се девойката да започне да хапва и да качва!

Люляк ,много би ми била полезна всяка информация ,която имаш за протекторите ,тъй като и аз кърмя с такива.

Имам въпросче към майките с опит и Aila ,при положение ,че кърмя на поискване и не винаги бебето изсуква всичко ,дали да се доизцеждам след кърмене?Веднъж вече ми се случи след цедене бебето да огладнее и да нямам кърма и това ми е притеснение.Но пък също ме притеснява ,ако не се цедя да не ми намалее кърмата.
Имам и още едно въпросче ,ако съм консумирала домати ,прясно или сготвено ,може ли да причини дискомфорт на бебето в стомахчето?

# 587
  • София
честито момиченце на isito5!  Много усмивки да им донесе!

# 588
  • у нас
Мами който вече гушкате бебчета у дома вашите повръщат ли, че вече незнам нормално ли е след всяко хранене и започвам да се притеснявам.

нормално е, но ако млякото се излива от устата и прави петно не по-голямо от 10 см в диаметър

# 589
  • в мечтите си
Имам въпрос насочен към Danna_2010 Simple Smile
Ти купи ли в крайна сметка някакво хипоалергенно мляко за болницата?
Ние също имахме много проблеми с АБКМ ,и ми се ще на този етап да се презастраховам.Та това е въпросът ми,намери ли решение?
миси предварително!

# 590
Честито и на мама Исито ето на хубав празник много бебчета  smile3501 чакаме ощее...........

# 591
Честити бебчета на sweet_maniche и isito5 !!! Да са им живи и здрави!

Tommelise, ние няма ли да раждаме скоро?  Laughing
bless_girl - чакаме и ти да си похвалиш тия дни.

# 592
  • у нас
E.L. и аз това се питам newsm78 имам чувството че ако ще и колите по паркинга пред блока да започна да бутам пак няма да родя  Twisted Evil инат от сега.... все я почуквам и  и говоря колко е хубаво навън ама тя сигурно гледа през шпионката и не ще Whistling

# 593
  • София
sweet_maniche , честито ! Да ти е жив и здрав малкия мъж !  bouquet

boonboon,isito 5 да са ви  честити  принцесите 
    bouquet

Последна редакция: ср, 08 сеп 2010, 12:00 от Butlins

# 594
МЪНИЧЕ ЧЕСТИТ СИН,нека расте здрав и щастлив момък.Много хубав подарък за годишнината.  bouquet

ИСИТО ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСА,желая и здраве,щастие и много любов.  bouquet

Сега остава само плануваните да се отчетат и днес ще е голям купон в темата GrinningНеплануваните на които им е дошъл редът да им мине бързо и лесно(и аз там).Днес е хубав празник,нека Богородица ни пази.

Brilliant, и аз ще се радвам да се засечем,напълно е възможно.Ти качвала ли си си снимки в албума,да видя как изглеждаш? Grinningда се разпознаем,аз съм на автара,но попринцип ми е къдрава косата.

Люляк, аз имам една теория за сукането,бебе което иска да си суче го прави,ако искаш му давай биби,шишета то си иска цицета Mr. Greenмоята щерка беше с биба от родилния дом,пиеше вода от шише и едвам спря да цока на 1година просто защото ми се промени явно кърмата от бременоста.Честно казано не мисля,че бибите и шишето от време на време водят до отбиване Peaceне искам да звучи като спор,споделям моя опит Peace Peace Peace

# 595
Честита дъщеричка на Исито Simple Smile Heart Eyes

mixilena, аз купих 2 кутии Аптамил ХА - хипоалергенно, но не се наложи да го ползваме, понеже неонатолога препоръча бебето да се храни с Фризопеп. Така го храниха в родилното3 дена, преди да почна да го кърмя  Peace Направо го подарих Аптамила на едни приятели.

# 596
Честити бебчета

sweet_maniche, isito 5
 да са ви живи и здрави бебоците, много да ви радват и много да Ги слушате

# 597
geryaleksandrova, че какво им е на доматите, аз по цял ден предимно домати и праскови ям  Simple Smile И без това съм се ограничила съвсем, но точно плодовете и зеленчуците не мога да спра.

# 598
ЧЕСТИТООООО НА МЪНИЧЕТО И НА ИСИТО!!! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ ПРЕКРАСНИТЕ РОЖБИЧКИ!!! БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ МАМЧЕТА  bouquet Hug

Яничка, Щица и Крас - пожелавам ви много успех, стискам палци всичко да е наред и чакам с нетърпение хубавите новини  Praynig Hug

NKI - благодаря ти за разказа, беше ми много полезен   bouquet

bless_girl, palmirka -  още малко остана момичета, стискам палци всичко да е наред и при вас и леко раждане  smile3525

# 599
Здравейте и честито на новите мами,а сега чакаме новини от днешните планови-дано всичко е наред  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
А относно повръщането,понеже нашата Катрин е много лакома и когато се нагълта повече с кърма поеръща,но не всеки път,докторката каза,че е нормално,ако не е твърде често,и да не се прехранва,да не товарим стомахчето.А за гърдите на мен изрично ми казаха да ги редувам на всяко хранене и след това да се изцеждам задължително за да може да се пълни гърдата с нова кърма,докато дойде пак нейния ред.Аз съм се измъчила с това приспиване,много трудно заспива бебка,докато се кърми заспива на гърдата и като я сложим в легълцето и вече се е ококорила,голяма борба пада Grinning

Общи условия

Активация на акаунт